Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако треба и Матуиди нека дојде само Цеск нека остане.....Глеаш за 40 милиони ке го дадеме Цеск.....Усманов 100 ке даде ......

Доколку не дојде Мело...тогаш можеби....ке се свртиме кон Банега...

Барем е добар и иако е доста низок...

Kако прво добредојде на фан клубот , а Банега не би ме задоволил мене на таа позиција незнам за другите ...:toe:

И да повторам уште нешто.... Цеск не си оди!!!!!!!!
Зашто треба уште 10000 пати да каже дека ќе биде со тимот и дека е лојален и дека го гледал Венгер ко втор татко.... па доволно ми кажува дека НЕ си оди :pipi:

Фалааааааааааа за Добро дојдето....

Конечно добри вести за Росицки:drk::drk::drk:

Росицки оптимист околу враќањето на терените

Томас Росицки се надева дека ќе се врати во тимот на Арсенал во првите неколку кола од новиот шампионат

одлични вести:smir:

http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=dc561550-4c94-46f4-85f1-0826f4110c0d&ln=3&typeBack=default
Ova e pred nekoi 40 dena izjaveno.Duri sega prevedeno i izmeneto malce.

Да видов...сеа дури ми текна....дека истата изјава ја имаше на www.thesun.com....ама ние Македонците..сме таков народ....

Lugje ne se nervirajte kupuvame DM i nasa e titulata u PL!!!

http://fourfourtwo.com/news/italy/33605/default.aspx
kraj na nadezite.....

Ајде можеме да освоиме.....Не е тешко само треба да почнеме убаво во сезоната најважни утакмици во првите 6 ни се Евертон,Манчестер Јунајтед и Манчестер Сити.....

Точно но како што кажуваш Добар почеток , за тој добар почекот треба добри подготовки и НИКАКО трансвери во последен миг ко што знае Венгер да прави.... така да не се спремни играчите да играат или пак да не напуштаат тогаш играчи па да немаме и да не сме во состојба да најдеме соодветна замена :toe:
Затоа најкасно до крајот на Јули да со доведат уште играчи:helou:

Дечки сигурно заборавивте на Погребњак......Тој е одлична замена за Адебајор......Цана ДМ е совршен играч кој неговиот стил е стилот што се бара у арсенал.....

Новата кампања Арсенал ја отвора на Гудисон парк на 15 август (сабота). Мечот започнува од 18:15 и ќе биде пренесуван во живо на ESPN.

Со МУ на Олд Трафорд ќе биде „жешко“ на 29 август (сабота). И овој меч започнува од 18:15, а ќе биде пренесуван на Sky Sports.

И она најважното, што верувам дека сите со нетрпение го очекуваме, е натпреварот против Евреите. Се игра на Емирати, во сабота на 31 октомври, од 13:45 во живо на Sky Sports.

Сеуште не е објавено кои натпревари ќе одат во живо на Сител (од првото коло), го имаат само овој спот.

Дечки само што ја видов рекламата на сител за премиер дека ке даваат.Како може да се толку глупи овие од А1 да пуштат да им го земе некој најгледаното првество :tapp: него ние што ке праиме сеа со неписмениве коментатори на сител :nerv::nerv::nerv::nerv:

:pos2::pos2: Сеа боље да си земеме за 9 месеци СУПЕР конекции и сите на нет да си изнаглеаме .... нема друг спас:toe:

Сител :uvo:
оО, не!

Инаку како и секоја сезона пак нема засилуања и на крајот т.е последниот ден (а можда и за нас да го продужа рокот :uvo:) ќе купимо некого.
А до душа имамо доста солиден тим.

----------Алмунија-----------
Сања---Туре--Галас---Клиши
------------Сонг--------------
-----Фабрегас---Насри--------
РвП--------------------Аршавин
-------------Аде--------------
Клупа:
1. Фабиански
2. Вермаелен
3. Диаби
4. Росицки (ако се опорае конечно. и не ми се веруе одма да го стае Венгер у прв тим )
5. Волкот
6. Дуду
7. Бентнер

Вториот тим е солиден (тимот што ќе игра за купот)
----------Фабиански----------
Гилберт---Вермаелен--Сендерос---А Траоре
Вилшер---Рамзи--Рандал---Росицки(игра у куп би ја вратила формата)
Симпсон -------- Вела

Лош е? Ни малу.
Но пак ќе се вратимо на истото дека со купуење на некој играч од позицијата ДМ би биле совршени. Крај на дискусијата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom