illusioner
Happyrotter
- Член од
- 20 јуни 2007
- Мислења
- 774
- Поени од реакции
- 15
абе кои пари друже ... и овие се задолжени кај сите банки туку ајде нека се јачаат:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе работата е тоа што ги немаме ни тија пари што ги има Реал па и вие па да дадеме повеќе а за добар можам да кажам дека е најдобар на таа позиција без конкуренција
Абе работата е тоа што ги немаме ни тија пари што ги има Реал па и вие па да дадеме повеќе а за добар можам да кажам дека е најдобар на таа позиција без конкуренција
Освен Туре,ке ги нема и Адебајор,Сонг и Ебуе./Да се надеваме дека нема да стигнат далеку,па порано да си дојдат.
Значи ако добро се држиме на табелата до Февруари,потоа рутинско завршување на сезоната и подигање на тројфер на Цеск.![]()
Worca,a Kolo?:pos2:
Me nasmea![]()
Ti si me citiral,kade pisuvam deka Kolo Toure ke igra vo ovoj Kupot,a ti mislis deka mislam na Jaja?Еј мислев на Јаја Туре дека е пред продолжување на договорот со Барселона...Не знам...како ме сфати:smir:
Ti si me citiral,kade pisuvam deka Kolo Toure ke igra vo ovoj Kupot,a ti mislis deka mislam na Jaja?
Ili druga bese pricinata sto me citirase?:nesum:
Освен Туре,ке ги нема и Адебајор,Сонг и Ебуе./Да се надеваме дека нема да стигнат далеку,па порано да си дојдат.
Значи ако добро се држиме на табелата до Февруари,потоа рутинско завршување на сезоната и подигање на тројфер на Цеск.![]()