Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе кои пари друже ... и овие се задолжени кај сите банки туку ајде нека се јачаат:smir:

Абе работата е тоа што ги немаме ни тија пари што ги има Реал па и вие па да дадеме повеќе а за добар можам да кажам дека е најдобар на таа позиција без конкуренција

Нема везе... иаме буџет ама како што си истакна Адамс има некој во Арсенал во управата што мути нешто во однос со финансиите.... :tapp:
Е дека не го зимаме повторно не го зимаме... кога не успеа у Монако и Олимпиакос коа играше да го ангажира сега уште помалку ќе може.... тоа е реалноста дека Јаја не иде ама прво Вермаелен , Росицки го рачунам ко засилување , и уше еден дм да земеме доста ќе ни се ваљда:helou:

Абе работата е тоа што ги немаме ни тија пари што ги има Реал па и вие па да дадеме повеќе а за добар можам да кажам дека е најдобар на таа позиција без конкуренција

абе јас имам видено некаква анкета ан еден веб сајт
арсенал беше на 2 или 3 место од најбогатите клубови во светот/европа
:salut:

Фелипе Мело го немам гледано детето дали е добро но и да е 20 милион не верувам да вреде

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4ef0-b350-db4ee16196ec&ln=3&typeBack=default

леле види клошар нија алонс пак го ударил ЦЕСК во коленото но за среќа не било ништо сериозно само незнам оти му го прифанал извинувањето па него навика му стана веќе да го повредува ЦЕСК јас така да сум бил на негово место би му плукнал во фацата смрдена клошар да му и**м ма*ер

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4586-83b1-8912eac1409f&ln=3&typeBack=default

А распоредот нормално дека ќе биде тежок воа е ПЛ најтешко ќе биде на крајот на Јануар и почетокот на Фебруар кога играме 3 дерби натпревари и тоа против Црвените газови,Челзи и Лузерфул

Гледам ќе славиме титула на Ивуд парк на 1ви мај:vozbud::vozbud:. А после само формално и прослава на Емирати со Фулам.:vozbud::vozbud::vozbud:.

Шала на страна добро е што ќе се испукаме со МУ, Л’пул и Челзи до 10 Февруари, али лошо е што баш тогаш е купот на нации во Африка (Ќе го немаме Туре во одбрана). Цел Март и Април имаме да речам лесни натпревари со аутсајдери(освен гостување на Black Shit Lane).

Освен Туре,ке ги нема и Адебајор,Сонг и Ебуе.:tapp:/Да се надеваме дека нема да стигнат далеку,па порано да си дојдат. :vozbud:
Значи ако добро се држиме на табелата до Февруари,потоа рутинско завршување на сезоната и подигање на тројфер на Цеск.:pipi:

Тежок Август, мора добро да се започне сезоната.

15.08 - Евертон (Г)
18.08 - Болтон (Д) одложена
18/19.08 - Лига на шампиони
22.08 - Портсмут (Д)
25/26.08 - Лига на шампиони
29.08 - Манчестер Јунајтед (Г)

Ќе биде тешко во квалификациите за Лигата на шампионите, нема да има лесен противник како досега. А и отворањето на Премиер лигата е на Гудисон парк, ќе има заостанат натпревар (како и секогаш) - севкупно тешки 5 натпревари за 15 дена.

Освен Туре,ке ги нема и Адебајор,Сонг и Ебуе.:tapp:/Да се надеваме дека нема да стигнат далеку,па порано да си дојдат. :vozbud:
Значи ако добро се држиме на табелата до Февруари,потоа рутинско завршување на сезоната и подигање на тројфер на Цеск.:pipi:

Мислам дека Туре е пред потпид со Барселона и пред продолжување на договорот кој е подобрен за разлика од минатата година...

Оф топик: Листа на играчи на кои Пеп нема да рачуна во наредната сезона:

1, Мартин Касерес
2, Кеита
3, Бојан Кркик
4, Џовани Дос Сантос
5, Самуел Ето

Еј мислев на Јаја Туре дека е пред продолжување на договорот со Барселона...Не знам...како ме сфати:smir:
Ti si me citiral,kade pisuvam deka Kolo Toure ke igra vo ovoj Kupot,a ti mislis deka mislam na Jaja?
Ili druga bese pricinata sto me citirase?:nesum:

Ti si me citiral,kade pisuvam deka Kolo Toure ke igra vo ovoj Kupot,a ti mislis deka mislam na Jaja?
Ili druga bese pricinata sto me citirase?:nesum:

МИслам дека згрешив...сакав друга да цитирам ама сум згрешил...

Се збунив....брате...Извини

Па затоа е Вермален тука у тандем со Галас. ;)

Чави не му замерувам, сепак е тоа фудбал а и немал никаква намера за тоа. Не оптужувајте некој безвезе.

Како и дае, за да се носиме со конкурентите ќе мора Венгер да земе ДМ/односно да го земе Лорик Цана или Рио Кокер. :P

Чекај Чекај како ќе ги нема Туре Сонг и Ебуе ?
Дај малку објасни тука ...........:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom