Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А не мислите дека ова е обичен трач?
Рамос не им игра денес бек?Шо к*р ќе им е Сања...:uvo:

http://www.goal.com/en/news/9/engla...-fixture-list-may-have-been-released-ahead-of

Наводно на Скај излегле информации за првите 6 кола кои Арсенал ќе ги игра во новата сезона на ЕПЛ.
Вака би изгледале:
-West Ham United(а)
-Burnley(н)
-Chelsea(н)
-Bolton Wanderers(а)
-Liverpool(а)
-Manchester City(н)

Официјалниот распоред се очекува утре!

Шо стори...грд распоред...

Еве ви свежи вести и за Росицки.
According to (fitness coach) Tony Colbert, I could have been playing at the end of the last season, he saw no reason why I shouldn’t, as he thought my fitness was okay. The club decided not to play me.
They did not consult with me. They saw that I was okay and maybe they just did not want to take the gamble. I think that it was obvious from the training that I was ready to play, if not for 90 minutes.
Until I play in a league match I will not be able to tell what my chances are. When it comes to fitness alone, I must say that I am in a better shape than I was when I came to Arsenal. But I don’t know what will happen after I make repeated sprints from one end of the pitch to the other
Значи Росицки си е фит,само Венгер не сакаше да ризикува со него.
Од следната сезона дечкото ке гази.=)Иако треба да почекаме да видиме како ке се однесува на терен.Но имам верба во дечкото,голем професионалец е.:pipi:

Шо стори...грд распоред...

Битен ни е само тимот кој ќе го имаме на почетокот на сезоната а ако успееме да напраивме одличен тим ( Што е малку НЕВОЗМОЖНО со трансверите на Венгер) нема да ме брига ни со кого ни каде ни што играме.... све ќе можеме да победиме зашто ќе имаме и одличен резервен систем кој ќе може одма да ги замени првотимците затоа што оваа година у наш тим ги калевме Сонг Дени и тн....така да следнава сезона ќе можат да играат како резерви и тоа одлични резерви да бидат:helou:

Тогаш рамос ке игра како централен бек затоа што и таму може да игра а и најверојатно ке игра следната сезона централен бек не за џабе го бараат мајкон а еве сеа и сања.

Тогаш рамос ке игра како централен бек затоа што и таму може да игра а и најверојатно ке игра следната сезона централен бек не за џабе го бараат мајкон а еве сеа и сања.
Not going to happen.

Реал не го бара, Сања самиот се нуди.

Реал не го бара, Сања самиот се нуди.

Пошто гледам си во потрага по внимание од прееска еве:

Bakari Sanja je otvorio vrata za svoj prelazak u madridski Real, nakon što su francuski mediji obelodanili da je kraljevski klub zainteresovan za njegove usluge. Prema tim navodima, Real će ponuditi Arsenalu oko 20 miliona funti na ime obeštećenja za desnog beka.
"Iznenađen sam tom vešću, ali ne bih joj okretao leđa. U potpunosti sam usresređen na predstojeće pripreme Arsenala, ali videćemo šta će se desiti", kazao je Sanja.

Нема тука никакво нудење. Едноставно е прашан за мислење околу некои шпекулации(според кои Реал ќе понуди 20че) и тој си го кажува ставот.

Нормално ова се почетни шпекулации, ама многу трансфери биле реализирани почнувајки вака.

Пошто гледам си во потрага по внимание од прееска еве:

Bakari Sanja je otvorio vrata za svoj prelazak u madridski Real, nakon što su francuski mediji obelodanili da je kraljevski klub zainteresovan za njegove usluge. Prema tim navodima, Real će ponuditi Arsenalu oko 20 miliona funti na ime obeštećenja za desnog beka.
"Iznenađen sam tom vešću, ali ne bih joj okretao leđa. U potpunosti sam usresređen na predstojeće pripreme Arsenala, ali videćemo šta će se desiti", kazao je Sanja.

Нема тука никакво нудење. Едноставно е прашан за мислење околу некои шпекулации(според кои Реал ќе понуди 20че) и тој си го кажува ставот.

Нормално ова се почетни шпекулации, ама многу трансфери биле реализирани почнувајки вака.

Само колку шпекулации ќе сретнеш по медиумиве, и ако гледаш така значи и за Виља требаше да биде готово во Реал па ништо. Се и сешто се пишува, има време ќе видиме што ќе биде.

Само колку шпекулации ќе сретнеш по медиумиве, и ако гледаш така значи и за Виља требаше да биде готово во Реал па ништо. Се и сешто се пишува, има време ќе видиме што ќе биде.

Фала богу!
Далеку е сево ова од трансфер, али иритираат изјавите на Сања(ако не се испревртени)!

Not going to happen.

Само овој одговор треба ;) така е....
Нема да се деси !
Грижете се ако сакате да се грижите за Ебуе а за Сања , остајте го... ќе остане ... знае тој кај може да игра :helou:

Уф само колку добро би ни дошле тија 20 милион од Сања (ако е вистинита ваа шпекулација)плус ќе остане подобриот шо го имаме на таа позиција Ебуе ем ќе имаме пари да го купиме и за Јаја
п.с.се молам реал да се заинтересира и за дијаби да се ослободиме од тија ако е можно

Конечно нова информација и за Вермален од страна на неговиот агент кои вика дека само прашање на време е кога ќе потпише

http://www.arsenal-serbia.com/home/...alen-uskoro-u-arsenalu&catid=1:vesti&Itemid=2

Двајцата нема да останат. За жал еден ќе си иде.

Ако Сања си отиде, ондак Ебуе ќе го има во план за први 11 како десен бек што така и најверојатно ќе остане.
Ако остане Сања, ондак можеме да се опростиме од Ебуе.

A Зоки,може Сања да си остане,а професорот да си напраи еден муабет со Ебуе,па и тој да остане.:pipi:
Ако си замине Ебуе,ке изгубиме ол-раунд играч,а Венгер ке направи се што е во негови сили да не го дозволи тоа.

Нови вести:

Not going to happen.

Поздрав од Сања:
“I have seen the quotes attributed to me in the French media today and I just want to put the record straight. These comments are not accurate and I’m not aware of any speculation linking me to another club. I am 100 per cent committed to Arsenal.

"This is a great Club and I’m proud to wear the shirt. I’m looking forward to returning for pre-season training in July and preparing for the challenges that next season will bring. We have a great squad of players at the Club and I know that we can achieve something together at Arsenal, my focus is nowhere else.”
овде

Професорот со години веќе праи муабетчиња, па како што гледам, секоја година исто па исто со заминување на двајца/тројца клучни играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom