Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Маме ќе им ебе Венгер на играчиве, од златен офанзивен играч, Дифенс мидфилдер ќе игра... за греота.

Ја би за Аршавин ДМ, нема потреба од фрлање пари „без веза“.

потоа затоа ќе си замине ко фламини , гхлеб , рејес , џеферс ... што ве мачи .. ќе го проба , нема да сака да се разигрува и ќе чеак понуда од реал , интер ....

Ај престанете со вакви изјави.... треба барем ... ако можеме... малку да се надеваме декаќе доат сепак добри играчи летово....
и да не се замараме баш и баш... со трачевите на Гол.ком и така натаму....
Адамс убаво се изкажа.... некој нешто не му штима у Арсенал...и само срка пари... ама ќе бидне све.... еден ден ќе го зееме Адамс назад кај нас :helou:

Teo дојде како напаѓач,Венгер го направи крило.
Туре дојде како напаѓач,игра дефанзивец.
Ебуе играше десен бек,па го направи десно крило...а сега игра и лево крило и лев бек и полушпиц:pos:
Не го ставајте на тест квалитетот на Венгер.:helou:

Маме ќе им ебе Венгер на играчиве, од златен офанзивен играч, Дифенс мидфилдер ќе игра... за греота.

Ја би за Аршавин ДМ, нема потреба од фрлање пари „без веза“.

каков аршавин ДМ за тоа место е играч кој постојано игра на таа позиција...некој како овој Cana од олимпик вистински sвер..

Првото засилување пристигна !?
да да Thomas Vermaelen 23 години ...:vozbud:

Сонг се подобар и подобар,но кога ке го видам Есиен...има уште доста за учење,па добро би ни дошол уште еден деструктивец/зашто негова замена е Дени,а на овој повеќе му лежи плеј,иако и таму не е толку добар=),а на таа позиција ги имаме Цеск,а можно е и Насри да се врати во средина,па дури и поповлечено,ако не планира да се засилува Венгер.На крила сме силни Тео,Росицки(имам надеж во дечкото) и Аршавин убиствени,така да нема да има промени.
Напишено после поразот од МУ во ЛШ.

За дефанзивецот,сум слушнал..ама го немам гледано како игра.Ама Венгер кога купува некој не греши.
Се надевам дека ова е вистина.
Инаку,сепак би сакал Насри да си остане крило,со цел да имаме повеќе опции по крилата,а ДМ,сакал нејќел,ке зема Арсен,само да го најде вистинскиот.:helou:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Значи Томас Вермален.

Не сум го гледал како игра нити знам како изгледа(во поглед на корпулентноста и висината). Капитен а на Ајакс, па веројатно е квалитетен. Во поглед на искуството ( пошо сепак тоа ни треба), веројатно го нема којзнае колку, пошо има 23 години (некој месец до 24), Ајакс не е редовен во ЛШ и плус Белгиец е, така да нема играно не некое големо репрезентативно натпреварување. Е сега колку можеш искуство да собереш од играње во една, да речам, недоволно квалитетна лига.

Во секој случај останува да видиме во наредните денови дали е се ова вистина со доаѓањето на Вермален во Арсенал.
Еве веќе некој го ставил во нашиот тим на википедија:

http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Vermaelen

мал извадок од крајот:
During the summer transfer window of 2009, he was linked with a transfer to English Premier League club Arsenal F.C., but Arsenal scout Tony Adams claimed that Vermaelen was "not ready for the Arsenal", and that he was not a transfer target.[1] On June 9, he was a confirmed Arsenal player and will wear the number 4 shirt.

Само го утнал бројот. Никој не смее да го пипне дресот со број 4, пошо сигурно нема да се ослободи во наредните неколку години. Нели?!

Го имам забележано првпат кога играше Арсенал со Ајакс пријатлски меч, уште пред 2 години.

Ван Перси беше одлично чуван, дури на крај дојде и до една расправија.

persieR0408_468x391.jpg

610x.jpg

Одличен потег! во наредните 48 часа се очекува и официјализирање на трансферот.:vozbud:

Додека не видиме на официалната страна... неможе да се радуеме... но влева многу надеж.... чекам сепак да искочи на официална...
Одличен потег мислам дека би бил овој на Венгер... браво:vozbud:

Додека не видиме на официалната страна... неможе да се радуеме... но влева многу надеж.... чекам сепак да искочи на официална...
Одличен потег мислам дека би бил овој на Венгер... браво:vozbud:

и јас мислам дека е одличен потегов само да се официјализира ... доста добар играч и скокач ( шиба со глава ) ова ги смирува страстите ...
само ми е многу ризичен потегов , холандското првенство е доста слабо ... во смисол дали ќе биде толку добар ? се надевам дека грешам :):smir:

Го имам забележано првпат кога играше Арсенал со Ајакс пријатлски меч, уште пред 2 години.

Ван Перси беше одлично чуван, дури на крај дојде и до една расправија.

persieR0408_468x391.jpg

610x.jpg

Одличен потег! во наредните 48 часа се очекува и официјализирање на трансферот.:vozbud:

последнава слика кажува се овој нашиов ко барут е да ми простите ( затоа го сакаме , најмногу !!! )

и јас мислам дека е одличен потегов само да се официјализира ... доста добар играч и скокач ( шиба со глава ) ова ги смирува страстите ...
само ми е многу ризичен потегов , холандското првенство е доста слабо ... во смисол дали ќе биде толку добар ? се надевам дека грешам :):smir:

последнава слика кажува се овој нашиов ко барут е да ми простите ( затоа го сакаме , најмногу !!! )

ајде уште еден од лудница забеган ... ццц до кога вака бре ? какви типци ?

Токму така...тука многу добро се гледа квалитетот на Вермаелен во скокот и ударот со глава... растура... добиваме ем одличен дефанзивец ем одличен скокач...што ни фали .. вистина ни фали:helou:

Токму така...тука многу добро се гледа квалитетот на Вермаелен во скокот и ударот со глава... растура... добиваме ем одличен дефанзивец ем одличен скокач...што ни фали .. вистина ни фали:helou:

видете ги од 1 минута и 30 секунди ќе ви стане јасно што кажувам ( и буларуж беше еден од најдобрите во холандија па и во германија ... а кај сините се покака ) сри за вулгарноста ...

значи нема никој ко фаје , лескот , тери , видиќ ,хенгеланд , карагер , агер ... да го остава онака да си влегува во шанси и да прави дупка во одбраната ... што автоматски значи одлични услови за контра ... нели епл е најсилното првенство на светов ... па дефакто е гол за противникот ...

затоа треба многу да се обработи играчов за да немаме вакви проблеми , но Арсен знае ! ( а ние треба да чекаме и да се надеваме дека покојзнае кој пат сторил одличен потег )

Аууууууууууу...една од желбите гледам дека ми се оствари....Вермален е фантастичен и тој беше еден од моите фаворити и е во планот на Венгер....Фантастично....добро е...

Само да продолжи вака со засилувањата...и ке биди супер...

Првото засилување пристигна !?

:vozbud::vozbud: леле неможам да верувам дека може да се деси да донесеме нов играч по само 2-3 дена од прелазниот рок од кога е почнат и без многу натегања се надевам дека не е некоја шала оти тешко е да се поверува.инаку го немам гледано многу Вермален и не сум доволно запознат со неговите квалитети но не сумњам дека е одличен играч нели Господинот решил да го земе одма безе ценкања сигурно има многу потенцијал во него но да почекаме да биде и официјализиран трансверот оти се може да се десе кога е АРСЕНАЛ во питање.
ако е вистина тогаш ни преостанува уште еден dmf да земене и да бидеме непобедливи наредната сезона :vozbud:

Ганер, иронија мен ;)

Следен на листата според повеќе таблоиди е Дренте од Реал Мадрид. Одлично би ни дошол на таа позиција која највеќе не мачи во средината. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom