Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за момците. Одлична партија, штета што не запнаа и второ да ги до докрајчат :)

Доказ дека Сонг сеуште не заслужил поради него да не се купува ДМ. Напоменав дека дава лажна слика.

За Ван Перси немам зборови, едноставно најдобриот играч на Арсенал... што би рекли „шта би ми без њега“ :smir:

Инаку, успеав да го фатам Адебајор на стримот... кој знае можеби збореше со Галиани, па му кажуваше како Арсенал може да растура и без него, и дека следната сезона нема да биде тој центар пажња.
1t6lhe.jpg

Океј... мала шала нее на одмет.:)

Честитки.

Нека ни е честита последната победа сезонава....и како ја завршивме ... со стил со игра...така и да ја почнеме и да продолжиме само со победи кон титула следната сезона:smir:
А секако мора засилувања .... мора:helou:

Со стил завршивмо .:pipi:

А и најважно покажавмо дека имамо и други квалитетни нападачи како што е РвП и Аде нема да биде преголема загуба ако оди. Ако сака да оди нака оди бидејќи веќе ако решил и ни остане тогаш ќе биде лошо за нас бидејќи веќе нема да игра со срце туку повеќе со омраза како што играше Галас неколку натпревари откако му га зедоја капитенската лента. Иако се професионалци но сепак се луѓе.

п.с Наредна сезона сите натпревари да ги изграме ко овја .:smir:

Точно ли е дека Едуардо заминал во Ленс или тоа се некој глупости од страна на Гоал.ком

Честито победа нека ни е---онаа старата "крајот го краси делото" најверојатно не последно време не се однесува за нас а? шо велите вие...:)

Точно ли е дека Едуардо заминал во Ленс или тоа се некој глупости од страна на Гоал.ком
Нема веза,глупост.:helou:
Нека ни се множат победите во следната сезона.

Браво за момците. Одлична партија, штета што не запнаа и второ да ги до докрајчат :)

Доказ дека Сонг сеуште не заслужил поради него да не се купува ДМ. Напоменав дека дава лажна слика.

За Ван Перси немам зборови, едноставно најдобриот играч на Арсенал... што би рекли „шта би ми без њега“ :smir:

Инаку, успеав да го фатам Адебајор на стримот... кој знае можеби збореше со Галиани, па му кажуваше како Арсенал може да растура и без него, и дека следната сезона нема да биде тој центар пажња.
1t6lhe.jpg

Океј... мала шала нее на одмет.:)

Честитки.

„Ало Галиани????
вика Аде. Да???-кој е таму, рече Галиани..Овде Адебајор. Галијани: Е кажи Аде...

Адебајор: Ме интересира дали ке игра на местото на Инзаги или...
Галијани: Види вака Инзаги е незаменилв во тимот, ама ке има и место за тебе. Прво ке почниш на клупа
Адебајор: А дали ке играм некогаш??
Галијани: Па не се знае. Можеби како Фламини и Сендерос ке добиваш шанса.
Адебајор: А колку ке ми биди платата??
Галијани: Слично колку и Кака.
Адебајор: Потпишувам во среда на 05,06,2009, за парите кои се договоривме..

Заклучок: Адебајор се споредува со Кака...Штета што таа споредба ја има само во видеоигрите, а не во вистинсиот фудбал. Кака е според мене најдобриот играч на денешницата, а Адебајор ке се бори за место во тимот...Секоја чест

On Emmanuel Adebayor being here next season…
“I think so [he will be here]. He’s a great striker who scores important goals. He has proven that for the two seasons he has been here.“

On Robin van Persie’s contract situation…
“We want to extend his contract it’s our priority to extend Bendtner’s contract too. We need to get everyone around the table, we have done that a few times but have been delayed after it. He wants to stay, I want him to stay but he still has two years to go anyway.”

Не бев во можност да го гледам натпреварот, но според извештаите што ги прочитав сме ги скршиле. Им се одмаздивме за оној пораз на Британија стадионот.

Пошто примивме гол од пенал, можам да кажам дека тандемот Туре-Сонг функциунира многу подобро од Туре-Силвестер и Туре-Џуру. Против МУ не беа лоши, и на овој натпревар, но сепак си треба квалитетен дефанзивец што ќе командува во одбраната. Се надевам дека Венгер ќе го донесе.

Арсенал - Стоук 4-1

Имавме уште многу шанси...но едноставно немавме повеќе среќа...и нејќеше топкана да влезе...заслужен резултат 6-1 :toe:
Нема везе 4-1 е одличен резултат и како во 2004 скоро секој меч коа имавме по 4 постигнати ... така со по толку по меч погодоци да продолжиме и следната сезона:smir:

Едит: Иначе е ова се фановите на АРСЕНАЛ ....
по вчерашниот меч како ги испраќаат играчите:vozbud::vozbud::vozbud:

Венгер неколкупати изјави дека Аде е во неговиот план за следната сезона,но дали навистина го мисли тоа или само му ја качува цената со овие коментари....ке се види наскоро.Преку лето секако зимаме еден дефанзивец(искусен),најверојатно и деструктивец(искусен >26 ејџ).
Ако се продаде Аде,не верувам да зимаме нов напаѓач,Едуардо ке го пополни неговото место,но ние како и обично имаме проблеми со повреди,а Едуардо и РвП се доста често во амбулантата,ке се молиме на Бентнер и Вела.:toe:

Венгер неколкупати изјави дека Аде е во неговиот план за следната сезона,но дали навистина го мисли тоа или само му ја качува цената со овие коментари....ке се види наскоро.Преку лето секако зимаме еден дефанзивец(искусен),најверојатно и деструктивец(искусен >26 ејџ).
Ако се продаде Аде,не верувам да зимаме нов напаѓач,Едуардо ке го пополни неговото место,но ние како и обично имаме проблеми со повреди,а Едуардо и РвП се доста често во амбулантата,ке се молиме на Бентнер и Вела.:toe:

Цело време се поврзуваат Санта Круз и Чамак со трансфери во Арсенал за позицијата на Аде...така да нема да се клањам на Бендтнер ... јес :) :helou:

Абе многу играчи се поврзуваат со Арсенал....но Венгер досега не спомна зимање на напаѓач....
Сепак останува да се видиме што ќе направи професорот преку летото.

Јас што читав утре пред 2-3 недели венгер изјави дека нема да зима напагач дека ги имало доста во состав и дека ке земе од средина некој

Najbolji asistenti Premierlige:
1. Robin van Persie, Arsenal 11
2. Dimitar Berbatov, Man Utd 10
Francesc Fabregas, Arsenal 10
Steven Gerrard, Liverpool 10
Frank Lampard, Chelsea 10
6. Luka Modrić, Tottenham 9
Stephen Ireland, Man City 9
Dirk Kuyt, Liverpool 9
James Milner, Aston Villa 9
Ashley Young, Aston Villa 9

Леле ами Цеск да играеше цела сезона ќе имал 20 асистенци и повеќе...ај честито нека му е признанието на РвП до година дупло повеќе голови и асистенции :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom