Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
myp2p.eu
rojadirecta.com
atdhe.net

Би требало да има на овие.

И дај достате со тој Адебајор, неможам повеќе името да му го читам. Што сака нека прави, кој го ебаа.

Се надам ќе ги пушти младичиви што горат од желба да се докажат, па да гледаме убав фудбал. Очекувам победа.:helou:

Значи сепак ќе има деби на Маноно во првиот тим во ПЛ

Arsenal

со среќа денеска да ја завршиме сезоната со победа ако не ништо друго :smir:

Цеск Фабрегаас:vozbud: хахаха како ги изработи ееееј :)
од страна ја пушти и тоа е.... мајсторот си ја докажува мајсторијата..... и секако ооодличен удар на Денилсон:helou:

http://www.rojadirecta.com/freedocast/428A31E9213710A1
еве ти стрим ;)

Овој што го ставивте не го бива,а проверив на сите веб-страни што ги знам,нема стрим за Арсенал:nesum::nesum:

Инаку 2-0,Рвп од пенал,брао момци.

Веќе 3-0....

долгоногиот Диаби.

Овој што го ставивте не го бива,а проверив на сите веб-страни што ги знам,нема стрим за Арсенал:nesum::nesum:

Инаку 2-0,Рвп од пенал,брао момци.

Веќе 3-0....

долгоногиот Диаби.
"Bravo momci" :nesvest:

aman be za ova li ke im vikame bravo?? Cuvajse za naredna sezona ako se potrudat poveke od ova.

"Bravo momci" :nesvest:

aman be za ova li ke im vikame bravo?? Cuvajse za naredna sezona ako se potrudat poveke od ova.
На секој гол ке викам браво....што е тоа толку лошо?
И не успеале момците да земат трофеј,па што ако?Мислиш они не сакат?Ке си дојде се на свое место.А ние треба да продолжиме да ги бодриме во лошо и добро.

:pos2::pos2: аах овој неможеше да го дае....и Арша па после тоа со маказите леееј....
иначе нешо стримот се укочи....шо го глеав...ако може некој да ми дае нов:toe:

4 - 1 а јас не видов ниту еден гол ( па и овие од а1 да им наебам се живо !!! )

4-1 РвП, ја ги видов првите 3 ...ама сега стримот нешто ми отиде аУт... и ми ги даваат на едниот Астон - Њу , а на др Сандрленд - Челзи :pos2:
и последниот гол не го видоф:tapp:
Не е битно РвП се искупи за пречката....сеа треба уше 2 гола.... еден Фабрегас... или Волкот и др секако Бендтнер коа ќе влезе...а ќе влезе ваљда:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom