Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заслужува, заради копиле да не го сакаш тимот...Па не знам од каде да почнам да постирам...Ама онака сум најмногу изнервирам поради тоа дека Адебајор е на сите странски и домашни веб страници, каде изјавува дека ако си оди ке си оди заради сопствените навивачи....Па не можам да го поднесам...Ако не си оди, јас би престанал да навивам за Арсенал само заради него....Го има секаде и она што најмногу ме боли на сите слики е со ДРЕСОТ НА АРСЕНАЛ....:nenene::nenene::nenene:![]()
Арсен Венгер потпиша нов договор
20.05.2009Арсен Венгер![]()
Големиот стратег на лондонскиот премиерлигаш Арсенал, Арсен Венгер, денеска потпиша нов договор со клубот и со тоа ги урна сите шпекулации за трансфер во Реал Мадрид.
Судбината на Венгер беше неизвесна, не поради слабите резултати, туку поради не освоените трофеи во последните четири години.
Францускиот менаџер и директорот на Арсенал, Иван Газидис имале состанок на регуларниот тренинг на екипата, но наместо нов договор, муабет „паднал“ за новите трансфер цели во летниот преоден рок.
Поранешниот менаџер на Монако сега има уште две сезони со „Топџиите“ и обврска дека не може никако да го прекине договорот во тој период.
Сепак, Венгер не изостави да ги искритикува навивачите, кои во последните неколку сезони го оставаат тимот без поддршка.
Операцијата била планирана и требало да се изврши во текот на летото, но поради неодамнешната повреда на Едуардо истата се одржала порано за да тој биде спремен за следната сезона.
Зашто така? Па нели клубот е поважен од еден играч... или за тебе не е.Па не знам од каде да почнам да постирам...Ама онака сум најмногу изнервирам поради тоа дека Адебајор е на сите странски и домашни веб страници, каде изјавува дека ако си оди ке си оди заради сопствените навивачи....Па не можам да го поднесам...Ако не си оди, јас би престанал да навивам за Арсенал само заради него....Го има секаде и она што најмногу ме боли на сите слики е со ДРЕСОТ НА АРСЕНАЛ....:nenene::nenene::nenene:![]()
Не е потпишал нов договор, туку само потврди дека ќе остане. Си има договор до 2011-та и ќе си остане до тогаш.Арсен Венгер потпиша нов договор
20.05.2009Арсен Венгер![]()
Големиот стратег на лондонскиот премиерлигаш Арсенал, Арсен Венгер, денеска потпиша нов договор со клубот и со тоа ги урна сите шпекулации за трансфер во Реал Мадрид.
Судбината на Венгер беше неизвесна, не поради слабите резултати, туку поради не освоените трофеи во последните четири години.
Францускиот менаџер и директорот на Арсенал, Иван Газидис имале состанок на регуларниот тренинг на екипата, но наместо нов договор, муабет „паднал“ за новите трансфер цели во летниот преоден рок.
Поранешниот менаџер на Монако сега има уште две сезони со „Топџиите“ и обврска дека не може никако да го прекине договорот во тој период.
Сепак, Венгер не изостави да ги искритикува навивачите, кои во последните неколку сезони го оставаат тимот без поддршка.
Бидејќи и Фабиански се повредил,можно е меѓу стативите да го видиме Вито на натпреварот со Стоук.