Ќе му даат и џепарац тие, нека нема гајле. :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде малку да се насмееме
1:05-1:17...:nesum: преубаво
Последна информација е дека Анџелоти ќе биде новиот тренер на Челзи, а со него како замена за Дрогба ќе го донесе Адебајор.2. После неколкуте изјави на Адебајор, фановите сигурно нема да го сакаат во овој клуб повеќе.Па затоа продажбата е неизбежна. Е сега проблемот е што не гледам многу заинтересирани тимови за него. Под претпоставка дека Милан е навистина заинтересиран да го купи, не верувам дека ќе дадат големи пари за него, бидејќи нема конкуренција. Венгер ќе мора да го продаде по секоја цена, па било таа била под очекувањата на сите нас. Затоа се страшно лоши овие негови изјави од причина што и некои евентуално заинтересирани клубови ќе се откажат од него (поради неможноста да имаат доверба во таков фудбалер и човек пред се) и останува на Милан само да испрати некоја, да ја наречам смешна, понуда и да го лапне. Можеби тоа и било испланирано во некој од разговорите помеѓу Адебајор и Галијани. Се надевам дека грешам.
Токму така... нема место во Арсенал веќе за него....Последна информација е дека Анџелоти ќе биде новиот тренер на Челзи, а со него како замена за Дрогба ќе го донесе Адебајор.
Ако решил да си оди, тогаш нека оди, но подалеку од Премиер лигата. Можам слободно да кажам дека Бендтнер беше покорисен од него оваа сезона. Даде клучни голови и неговата форма во jануари придонесе Арсенал да се врати на победничките патеки и да се најде на 4-то место. Има дадено 15 гола - 1 помалку од Адебајор, има 21 година и зема двапати помалку плата од Адебајор. И што е најважно секогаш се труди да даде гол, влегува во натпреварите екстремно мотивиран, не спие во офсајт и одлично игра со глава.
Ако толку му се важни парите тогаш за него нема место во Арсенал.
Ајде знам дека ке има милион критики за ова што ке го напишам али не ми е јасно што видовте лошо во таа изјава на Адебајор, можеби лошо звучи меѓутоа тоа е реалната слика , а и се кладам дека повеке од половина од тимот имаат исто мислење,само не го искажуваат во јавност, и аде не кажа дека сака да игра некаде другде затоа што малку бил платен , мислам дека изјави доколку не беа парите не би играл ни за арсенал ни во европа , што значи дека не кажа ништо лошо за арсенал само реално кажа дека игра за пари...јбг малку болно е али мора да се свати дечкото , па тој има израснато во ТОГО , и како што пиша некој погоре цела фамилија треба да се одржува..Адебајор: Во оваа фаза од кариерата се се врти околу пари
Заслужува ли овој да игра фудбал?
Јас не да не го сакам во Милан кретен жив од 10 шанси на тацна ќе даде гол-2
arsenal.com напиша:“Basically, for the first time today, we have Tomas Rosicky back in training,” the manager said.
“But of course he will not be available just yet.”
arsenal.com напиша:“Andrey Arshavin is fully fit,” Wenger said at Thursday’s press conference.
“Gallas, Clichy, Eduardo and Almunia won’t be available but everyone else will be.
“Almunia has a little chance to play against Stoke. I want to play the players who have played the most games against Stoke so if he is available he will play.”
Баш напротив, јас се слагам со тебеАјде знам дека ке има милион критики за ова што ке го напишам али не ми е јасно што видовте лошо во таа изјава на Адебајор, можеби лошо звучи меѓутоа тоа е реалната слика , а и се кладам дека повеке од половина од тимот имаат исто мислење,само не го искажуваат во јавност, и аде не кажа дека сака да игра некаде другде затоа што малку бил платен , мислам дека изјави доколку не беа парите не би играл ни за арсенал ни во европа , што значи дека не кажа ништо лошо за арсенал само реално кажа дека игра за пари...јбг малку болно е али мора да се свати дечкото , па тој има израснато во ТОГО , и како што пиша некој погоре цела фамилија треба да се одржува..
поззз
Ајде знам дека ке има милион критики за ова што ке го напишам али не ми е јасно што видовте лошо во таа изјава на Адебајор, можеби лошо звучи меѓутоа тоа е реалната слика , а и се кладам дека повеке од половина од тимот имаат исто мислење,само не го искажуваат во јавност, и аде не кажа дека сака да игра некаде другде затоа што малку бил платен , мислам дека изјави доколку не беа парите не би играл ни за арсенал ни во европа , што значи дека не кажа ништо лошо за арсенал само реално кажа дека игра за пари...јбг малку болно е али мора да се свати дечкото , па тој има израснато во ТОГО , и како што пиша некој погоре цела фамилија треба да се одржува..
поззз