Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајдее 10 жути... повреда на Галас:tapp::tapp:
и Фабрегас уште пробуе Henry Style да изведуе ко него Слободни:tapp:

Многу многу лошо прво полувреме... Постојано играме на долги топки, Денилсон и Фабрегас како да ги нема... им оставаме многу простор во средина па одозгора и 2 повреди :tapp: Среќен ќе сум и ако заврши барем 1-1

Многу многу лошо прво полувреме... Постојано играме на долги топки, Денилсон и Фабрегас како да ги нема... им оставаме многу простор во средина па одозгора и 2 повреди :tapp: Среќен ќе сум и ако заврши барем 1-1

1-1 супер е бе брат... на гости играме земи го тој факт...а исто така... Фабрегас... ќе фатеше топка... ќе напраеше нешо супер... и потоа па го нема нигде а Дени се уби од играње со топка...амааа... цело време на долги... а не сме за тоа спремни... и само еден шпиц... па неможе долги бе:toe:

Ау колку гресиме само
абе треба само мал притисок да му се изврсе и одма почињат да се губат ама таа е
малерот со повреди продолжува и понатаму
а само не ми е јасно зошто му даде жт на ЦЕСКО и го поништи голот кога не кажа он да чека знак ако кажал не е глуп капитенот така да шутира безвера да му дадат жт

ајде во второто му даваме 2 без гајле бидите

Aде аде аде аде адеееееееееееее:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Конечнооо...али мн ме накурчи Насри као ја пушта така а пред гол сам...
сепак 1-1 сеа и за1-2 иаме шансииии:vozbud:

3 та асистенција во 2 натпревара на Цеск, гази дечково

Неможам да кажам дека сум задоволен ако глеаме цел исход од натпреварот... резултатот ни одговара...да...ама Галас и Алмунија повторно ги изгубивме... Галас играше дваесетина минути така...ваљда ќе може да продолжи веќе со Виган а може да го одмори со нив... а исто и Алмунија... мислев дека дури и ќе продолжи да брани...ама не успеа... сепак имавме супер замена... полскиот репрезентативец... Фабиански:smir:
Епа идеме на победа на домашен терен...а еден гостински гол...супер ни дојде :wink:

Аде бек ин форм.Фабрегас уште неможе да трча многу.Исто така многу жолти картони,што е лошо..Неможевме повеќе да направиме со 1 напаѓач.На следниот ако се врати РвП/Едуардо..ке биде поинаку.А и се разбира повеќе ке се спремни физички Цеск и Волкот.
ПС:Уште еднаш да не слушнам лош збор за АДЕБАЈОР!

Добро е се извлековте :)

Сеа очекувам да ги потопите дома :)

Неможам да кажам дека сум задоволен ако глеаме цел исход од натпреварот... резултатот ни одговара...да...ама Галас и Алмунија повторно ги изгубивме... Галас играше дваесетина минути така...ваљда ќе може да продолжи веќе со Виган а може да го одмори со нив... а исто и Алмунија... мислев дека дури и ќе продолжи да брани...ама не успеа... сепак имавме супер замена... полскиот репрезентативец... Фабиански:smir:
Епа идеме на победа на домашен терен...а еден гостински гол...супер ни дојде :wink:

Исто и јас не сум задоволен од перформансот на Арсенал, прво полувреме многу слабо... второ некако се управивме ги притиснавме и тоа резултираше со гол... Нерешено е најреален резултат за овој натпревар, позитивен резултат за нас во реваншот и се надевам РвП Диаби и Едуардо ќе бидат спремни за реваншот на Емирати :wink:

Каков гол на Адебајор:zver:.ццц ,супер резултат до следниот натпревар со вилјареал после не се знае ништо.

Ауууу каков гол на Адебајор, честито поволен резултат:vozbud:

Честито помин во 1/2 финале!

Фала...се надевам ќе се исполни... и ќе одиме во полуфиналето... само да не праиме жолти ... од кои највеќе ме плашат Аде и Насри...зашо некако највеќе можат да добијат жолт...па ако и со Ман играме у полуфинале...несмееме така без играчи... ама се надевам следна утакмица со Виљареал веќе и Робин Ван Перси да е вратен...и токму тој да изигра со Дуду по можност...Аде да одмори да не се уфилма да стрефи жут... и тие 2ца да дааат некои 3 гола:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom