Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ајде после пак да слушнам лош збор за најдобриот напаѓач на светот АДЕ

се надевам не се сериозни повредите на Галас и Алмунија

П.С. дома секако ке ги згазиме

И ајде после пак да слушнам лош збор за најдобриот напаѓач на светот АДЕ

се надевам не се сериозни повредите на Галас и Алмунија

П.С. дома секако ке ги згазиме

Абе доста со вие коментари дома ги газиме,та дома ги газиме ,според вас требаше и вечер да ги згазиме па не надиграа

Ај да видам реакции за овааа интересна... занимлива изјава од страна на Алмунија...
http://www.arsenal.com/news/news-archive/almunia-we-can-win-all-remaining-games тука...
А нашиот голман... изјавува дека верува ... дека нашиот тим може да ги победи сите утакмици до крајот... и со играчи како Сонг Волкот и Диаби спремни 100%... очекува да вадиме и 100% резултати...
хммм Алмунија... ќе крене морал глеам... ај дај боже да се исполни ова:pipi:

Да,не надиграа..но само првото полувреме.Во второ притиснавме,Аде погоди..и чувавме резултат.:pipi:

Да,не надиграа..но само првото полувреме.Во второ притиснавме,Аде погоди..и чувавме резултат.:pipi:

Тоа не ќе да беше потребно... мислам можеше да атакуваме на 1-2... а секако најдобра одбрана на резултат е преку напад... вака можевме да примиме во последни мигови... 2 шанси имаа...ама среќа тука и Клиши кратеше 100 топки.... и многу не извади .... одбраната солидно се постави... и 1-1 издржија... добро е...:helou:

како и да е добар резултат извадија ќе имаат предност на домашен терен...со среќа на реваншот

Добар резултат. 1-1. Играта и не ни беше којзнае што али добро е ќе се подобриме дома. Тешко беше со еден напаѓач немаше кој да ги повлече дефанзивците на себе. Насри и Волкот не пружија којзнае колку, овој првиот треба почесто да го користи шутот,а вториов помалку:smir:.Фабрегас сеуште кондициски не е на ниво али пасот му вредеше за 2 гола, а за реализацијата на Аде да не праам муабет. И двата гола вечерва беа страшно ефектни.
Леле само Вили и Ману да имаат ситни повреди пошо ова веќе не се трпи у курац.
Мислам дека Џуру и Фабијански не се сеуште подготвени да сносат товар каков што е ЛШ. Треба многу утакмици да изиграат за да може тимот да се потпре на нив во вакви тешки натпревари.
За крај очекувам чисти 2-0 или 3-0 на реваншот и во полуфинале идеме со Порто:vozbud::vozbud::vozbud:

Еиии ме изненади овој Адебајор ( у позитивна смисла ) алал да му е, каков гол ... па па па :)

Одличен резултат, во двомечов влагаме со голема предност и речиси вероватно идеме понатака. Се молам повредите на Галас и Алмунија да не се сериозно, инаку замените се покажаа како добри ...
Надиграни бевме, ја имаа контролата на играта али тоа е Арсенал.. со еден потег ги решивме.
Не иде со еден напаѓач во тимот, мислам дека 4-4-2 е каде каде подобро формација за нас. У возвратниот дуел таман ќе се врати Рвп па ќе решиме.

Порто одлично изигра, пред се одличен резултат за нив со 2 гола во гости и пречек на Драгао.
Многу слична сезона имаме на онаа 2006... нека си ја завршат одлично задачата како што тоа го направија на Олд Трафорд.:helou:

Честито помин во 1/2 финале!

cekaj rano e
off. ti ne bese za celzi?

inaku se na se dobar natprevar slabo prvo poluvreme no zatoa vtoroto bese odlicno odlicna asistencija na cesk i uste poodlicen gol na adebajor
no ovoj malerov so povredive do koga ke ne tera ne znam strasna rabota nema natprevar da izigrame a da ne izgubime potoa nekogo, strasno ali aj odime na pobeda vo london

Еиии ме изненади овој Адебајор ( у позитивна смисла ) алал да му е, каков гол ... па па па :)

Одличен резултат, во двомечов влагаме со голема предност и речиси вероватно идеме понатака. Се молам повредите на Галас и Алмунија да не се сериозно, инаку замените се покажаа како добри ...
Надиграни бевме, ја имаа контролата на играта али тоа е Арсенал.. со еден потег ги решивме.
Не иде со еден напаѓач во тимот, мислам дека 4-4-2 е каде каде подобро формација за нас. У возвратниот дуел таман ќе се врати Рвп па ќе решиме.

Порто одлично изигра, пред се одличен резултат за нив со 2 гола во гости и пречек на Драгао.
Многу слична сезона имаме на онаа 2006... нека си ја завршат одлично задачата како што тоа го направија на Олд Трафорд.:helou:
Само на крај да не заврши така и финалето...туку да го освоиме конечно:vozbud::pos2:

Да, Алмуниа ќе паузира 3 недели по се изгледа, а Галас ќе го пропушти остатокот од сезоната :(

Жалосно, али тоа е...

Инаку, Адебајор незнаел како го дал голот(LOL!) :smeshko:
"I don't really know how I scored, but the most important thing is that the ball went into the back of the net!" :)

Е добро ќе изиграме ли сезонава некад со прва постава??

Ajde so sreka neka ni e.. da ni se mnozat.. :) Daj boze da igrame vo 1/2 so Porto pa da im kazuvame so e fudbal :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom