Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи кој кеш ќе го имаме за овој Фабрегас, па па па..
Ако планира да си замине Цеск,нема да го продолжува договорот така да цената ке биде доста мала за 3/4 години,мил мој Зоки.:back:

Three In, Six Out

Тоа е Арсенал, за жал ...:toe:

@LoGiX- Тој има договор за уште 4/5 сезони во Арсенал колку што знам јас.
Ама пак цело време го тупи, или новинариве го тупат незнам ...
И за 3/4 години ќе има топ цена.

Ама Насри не е сигурно дека нема да биде способен за игра...а само една утакмица сме без Вела, Дуду исто така и Робин ќе може да игра мислам следната како и Дуду... само сеа незнаеме што се случува со Диаби... кога ќе се врати... ако некој има информација нека каже... а Бендтнер не ни е изгубен зашто ќе игра.... и Силвестре сепак ќе покрива назад 4ти што се враќа со Цеск Аде и се разбира...Волкот:smir:

Договор има до 2014.Ако остане уште 3 години,ке му останат уште 2 години од договорот.Повеќе од 15 милиони нема шанси да земаме од него.Ама што зборувам јас,кога само глупости тропат весниците.:smir:

Ама Насри не е сигурно дека нема да биде способен за игра...а само една утакмица сме без Вела, Дуду исто така и Робин ќе може да игра мислам следната како и Дуду... само сеа незнаеме што се случува со Диаби... кога ќе се врати... ако некој има информација нека каже... а Бендтнер не ни е изгубен зашто ќе игра.... и Силвестре сепак ќе покрива назад 4ти што се враќа со Цеск Аде и се разбира...Волкот:smir:
Ако е потребно Насри ќе седи на клупата.
arsenal.com напиша:
Samir has been suffering from illness and could miss the Manchester City game as a result. "We might lose Nasri because he came back with flu and could not practice today," said Wenger on Thursday.

Абу сигурно не игра.
arsenal.com напиша:
Abou will miss the Manchester City game after suffering an injury while on international duty. "We lose Abou with a thigh problem that he picked up in France in training," said Wenger.

Ван Перси сигурно нема да игра.
arsenal.com напиша:
Robin will miss the Manchester City game after suffering an injury while on international duty. "We have lost Robin for a groin problem," said Wenger.

Едуардо сигурно нема да биде вклучен во составот.
arsenal.com напиша:
Eduardo is out of Saturday's game against Manchester City. "We have lost Eduardo through a groin problem, he picked it up after 80 minutes in the Croatian game," explained Wenger.

Вела слетал во Лондон денеска, но ако е потребно ќе биде вклучен во составот.

А бе ние уште 2 години барем да го задржиме него па после нека си оди. И нормално ќе биде да си оди кога ќе освои се што може да се освои:vozbud::vozbud:
Како и да е никој не е незаменлив. Ќе се најде дете во светов што ќе биде на ниво, а можеби веќе имаме некое од тие деца( Рамзи, Вилшер...). Само да се ќари максимум што може па да се реинвестираат парите, а не се да оди кај бордашине.

Ако е потребно Насри ќе седи на клупата.

Абу сигурно не игра.

Ван Перси сигурно нема да игра.

Едуардо сигурно нема да биде вклучен во составот.

Вела слетал во Лондон денеска, но ако е потребно ќе биде вклучен во составот.
Многу е потребно... а важно е Волкот да влезе на местото на Ебуе...зашто со таа брзина на играчите странични на Граѓаните...мислам дека Волкот им е лекот .... а Ебуе коа ќе влезе второ е многу по нафуран и секад боље претстави вади... но сепак останува да видиме...само се надевам и тие што се повредени... а и отсутни на пример Вела... тоес...тука но без тренинзи...нека одморат... еден меч....ама за следен веќе за у вторник мора да се назад...неможе Аде-Бендтнер... у ЛШ да се игра... ама може со познатата формација на Венгер за во Лигата на Шампионите од времето на Анри со која и во финале догуравме...
4-5-1.... Аде сам шпиц... и по страна тука да дојдат Насри и Арша ... или Волкот и Арша а во средината Насри-Дени-Фабрегас....
:smir:

. еден меч....ама за следен веќе за у вторник мора да се назад...неможе Аде-Бендтнер... у ЛШ да се игра... ама може со познатата формација на Венгер за во Лигата на Шампионите од времето на Анри со која и во финале догуравме...
4-5-1.... Аде сам шпиц... и по страна тука да дојдат Насри и Арша ... или Волкот и Арша а во средината Насри-Дени-Фабрегас....
:smir:

Не заборавај Аршавин не може да игра во ЛШ. А ако мислеше за во сабота тогаш Насри не е на располагање така да 4-5-1 формација во секој случај е тешко изводлива пошо ќе бидеме не доволно офанзивни

Не заборавај Аршавин не може да игра во ЛШ. А ако мислеше за во сабота тогаш Насри не е на располагање така да 4-5-1 формација во секој случај е тешко изводлива пошо ќе бидеме не доволно офанзивни

Еееј извинете се забораив дека Арша не играше у ЛШ:tapp::tapp:...
ае пак важноп 4-5-1 може со Насри и Волкот по страничните... а ако Диаби се врати може ... Диаби-Дени-Фабрегас или пак може на негово место да изигра и Сонг...сепак у последно време супер игра...
а за у сабота неможе таква постава...таа ни функционира само во лигата на шампионите:helou:

Насри моментално се нааѓал во кревет и бил болен. Нема шанси да настапи утре.
arsenal.com напиша:
“Nasri came back with the flu, he is in bed and is not available for the game. He has a small chance of feeling better for Sunday, so maybe he should be available for the Tuesday game.

Ван Перси, Дуду и Абу имаат многу мали шанси за настап против Виљареал.
arsenal.com напиша:
“Van Persie, Diaby and Eduardo we believe have a little, little, little chance but they could all be short for Tuesday.”

Насри моментално се нааѓал во кревет и бил болен. Нема шанси да настапи утре.

Ван Перси, Дуду и Абу имаат многу мали шанси за настап против Виљареал.

останува само да се молиме да може да играат...зашо ако вака се плашам од Пирес..така и од голманот ќе се плашам:tapp:

А бе само Насри да може да игра доволно е. Ќе биде таман и реми со голови таму.
А не знам зошто толку паника и страв од Пирес.Човекот е добар ама стар. Сања ќе го изеде, плус нема да може да го издржи темпото што се надевам ќе го наметнеме и нема да може навреме да затвара назад-значи повеќе простор за Волкот.
Важно ќе биде да се неутрализира Сена и нормално Казорла-за него Клиши ќе биде задолжен.Да не го заборавиме и брзиот Роси затоа Туре и Галас ќе мора да бидат одлично координирани. Мислам ако им го неутрализираме нападот имаме добитна комбинација пошо ќе примат гол кога тогаш, особено ако Цеск биде на ниво.

Мене највеќе мислам дека ќе ми фали у тимот Ван Перси... без него... у ЛШ... не мислам дека Аде и Бендтнер се можни тоа да го напраат како шо би можеле.... Аде со РвП а исто или со Дуду...само не ми иде со Бендтнер тоа:toe:

Види ако ја играме нашата игра (мислам на нашата победничка игра) играњето на Бентнер(во неговиот случај “неиграњето„) не би требало да биде хендикеп. Види со Јунајтед како изигравме а Бентнер успеа ништо да не направи и да промаши цел куп шанси ( мислам дека на таа утакмица беше срам за напаѓачите). А и никогаш не се знае може ќе изненади како со ВБА со некој одмерен и технички добро изведен удар. Само да не фантазира дека е Марадона или сл. и да ја кочи играта, треба да додава до креаторите и да се грижи за давање голови.
Затоа мислам дека ни е поважно средината да е комплетна па ќе ги покриеме напаѓачите преку Волкот или Насри.

Види ако ја играме нашата игра (мислам на нашата победничка игра) играњето на Бентнер(во неговиот случај “неиграњето„) не би требало да биде хендикеп. Види со Јунајтед како изигравме а Бентнер успеа ништо да не направи и да промаши цел куп шанси ( мислам дека на таа утакмица беше срам за напаѓачите). А и никогаш не се знае може ќе изненади како со ВБА со некој одмерен и технички добро изведен удар. Само да не фантазира дека е Марадона или сл. и да ја кочи играта, треба да додава до креаторите и да се грижи за давање голови.
Затоа мислам дека ни е поважно средината да е комплетна па ќе ги покриеме напаѓачите преку Волкот или Насри.

Епа токму тоа е најлошо... шо типот се мисли дека е најбоље напаѓач у Арсенал:tapp: и секое интервју чујте како гордо го изјанува :/
Што се замислува едноставно не ми е јасно?... ама РвП знае што е ... знае дека и поише е од тоа шо си кажува... и знае секад да испрати удар опасен по голот на противникот...а Бендтнер некои утакмици мн изненадува... и знае да постигнуе мн интересни и супер голови... а на др... да неможе голот да го погоди од 2 метри оддалеченост:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom