Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Влез на Туре:vozbud::vozbud: хахах... ме присети на голот против Ливерпул...ама тоа беше од мн почиста позиција... и тука издрибла 2 фудбалери ама успеа голманот да го покрие и онака малиот простор:helou:

Незнам, нетот излеа те зеза кај мене е топ.

Инаку извадивме гзот сеа, каква шанса имаше Сити.

Волкот пак се повреди.

Некако е многу пригушена играта во ова полувреме, веројатно поради преголемата гужва во средината пошо и двете екипи играат со само еден шпиц. Слабо играме по левата страна некако Аршавин е многу пасивен и не е на ниво неколку многу лоши пасови од него досега. Мислам дека треба да се повлече малце поназад Фабрегас и од таму да ги организира нападите и премногу сме дефанзивни во ваква формација, а сепак Сити направија две добри шанси.

Некако е многу пригушена играта во ова полувреме, веројатно поради преголемата гужва во средината пошо и двете екипи играат со само еден шпиц. Слабо играме по левата страна некако Аршавин е многу пасивен и не е на ниво неколку многу лоши пасови од него досега. Мислам дека треба да се повлече малце поназад Фабрегас и од таму да ги организира нападите и премногу сме дефанзивни во ваква формација, а сепак Сити направија две добри шанси.

абе имавме добра игра... и шанси пред све... ама Аршавин некако многу напор или малку тренинзи... нешто му фали со кондицијата.... ситница ама може да значи...сепак добро е што Клиши често го покрива во офанзивата... искача...а исто така што се дешаа бе? Волкот супер игра...ќе мине 3 4 души... ќе подае ... и ќе го искршат ...едноставно меракот го пукнале на него...важно е сега да се стаи мислам дека Ебуе ... а накај 70 минута треба да влезе и Бендтнер и да даде некој гол...:vozbud:

Така така.
Еве што значи Фабрегас. Прекрасна топка. Секоја чест и за Адебајор одлично враќање.
2-0

Адебаајооооор:vozbud: Бравооо... РвП и Аде замислете коа ќе се вратат двајцата заедно...ааааааааау:vozbud:

Не е нормален овој Бендтнер што утна.Аде се враќа во вистинско светло.Нека продолжат вака.

Што збориш бе шутот беше одличен боље у живот не сум видел. На два метра од гол да промашиш за три метра. И за тоа треба талент:vozbud::vozbud:

Cestito!!! odlicna igraa od toa sto uspeav da vidam .. :smir: ajde sea kiks na Junajted i loserpool :D

Talentovaniot mladich Bendtner ... se dokazha hahahah... ama uglavnom...zasluzivme mnogu poishe od 2-0...sepak toa e... zivot... ae chestitki... bravoooo ...samo Walcott da ne mu e neshto seriozno povredata... da mu mine za Vtornik... i da igrame pak so istava postava...bravo super...vtoro poluvreme posebno... :pipi:
ps: izvinete za latinica...kompjuterot mi se ukoci nemoze da ja smenam :tapp:

Ајде нека ни е честит победата и така да продолжат до крајот на сезоната :wink:
и ако може некое видео од головите ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom