worca
Get well soon....
- Член од
- 19 февруари 2008
- Мислења
- 740
- Поени од реакции
- 15
Априлилилилили.......хахахахаххаха.....ме изнасмеа....За Томе има информации некој, освен овие од официјланата :?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер....денес немам никакви забелешки за играта и играчите....Задоволен сум....Фантастична игра на одбраната....исто и на средниот ред....Сонг и Денилсон фантастични, посебно Сонг....Аршавин мен од д меч, а пак Насри заедно со Волкот изиграа одлична уткмица, посебно Волкот....Бендтнер се трруди ако ништо друго, и тоа е она кое ми се допага кај него...Се труди, трча имаше неколку ассистенции кон Волкот и кон Насри...Како и да е...задоволен од играта и резултатот....
п.с. Мислам дека првиот гол на натпреварот е запишан како автогол...Дали некој има потврда за тоа...да знам...чисто информативно....Оти на официјланиот натпревар, кога го дадовме голотне пишеше стрелец туку пишеше....Live from Emirates stadium, London....Затоа ме интересира...
После сите навиваме за Евреите.....Типувам победа на Тотенхем...
оф топик: Манчестер Јунајтед - Ливерпул 1-4....за малку 4-4....ххиихихихих....Можеби ние не сме во форма ама немаме изгубено на домашен терен со 3 гола разлика од тим од големата четворка, не знам дали тоа се случило во ерата на Венгер ?
Ама и тоа какви два поклон голчиња дае ...Фала, значи Аршавин постигна еден гол.....За да знаеме и да се расчисти за понатаму...
Арсенал - Блекбурн 4-0 автогол, Аршавин, Ебуе 2....Заборавив за Ебуе....Тој нема постигнато два гола во цела сезона, а сега за 4 минути даде 2 гола....Фантастично....
Прво погледна накај судијата, па потоа "тресна"![]()
Ама и тоа какви два поклон голчиња дае ...
Баш сакав Аршавин да шутне или пак Вела незнам зашо баш Ебуе и така незнае да изведува, се виде по ударон ... среќно.
Не заебавај,подобро неможеше да го изведе.А Венгер стана и рече тој да го шутира пеналот..сигурно да го мотивира да потпише нов договор=)
Дечки баталете тоа, глејте комшиите како ни вршат работа
Ако треба стримче, еве ви.
http://www.ustream.tv/channel/lokomotive
Знам бе ама неможам, моментално нешто ме зеза ТV-то.Има на а1![]()
Не е феноменална позиција, ама пак и не е толку лошо по се што се случуваше ...Официјално...4то место.![]()