Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Венгер разочаран од ремито
- Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер призна дека е разочаран од резултатот на натпреварот против Фулам што заврши без голови и кажа дека овој натпревар ги покажал сите слаби страни на неговиот тим.

(па како да не биде :toe:)

п.с денеска дискутирав со еден другар за Арсенал и тоа ми го одговара следново ...,,абе Арсенал со вакви играчи што ги има треба да е меѓу последните,, ...а и кој ќе размислимо па и тоа до негде точно е, у Англија во последно време мн са скапи тимојте и како за пример играчите на Сити се дупло поскапи од нашите :toe: , а и да бидемо реални и тие од Тотенхем :toe: ...некои велеја дека кога ќе замине Анри нема да идемо ни у куп на Уефа а пак што напраевивме ...:toe:

[zEUs];2278018 напиша:
Венгер разочаран од ремито
- Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер призна дека е разочаран од резултатот на натпреварот против Фулам што заврши без голови и кажа дека овој натпревар ги покажал сите слаби страни на неговиот тим.

(па како да не биде :toe:)

п.с денеска дискутирав со еден другар за Арсенал и тоа ми го одговара следново ...,,абе Арсенал со вакви играчи што ги има треба да е меѓу последните,, ...а и кој ќе размислимо па и тоа до негде точно е, у Англија во последно време мн са скапи тимојте и како за пример играчите на Сити се дупло поскапи од нашите :toe: , а и да бидемо реални и тие од Тотенхем :toe: ...некои велеја дека кога ќе замине Анри нема да идемо ни у куп на Уефа а пак што напраевивме ...:toe:
Totalna glupost brate, mnogu pogresno mislenje na drugarti ili tvoe, civo i da e...

И после некои ќе ми каже Аде незнаел гол да даде ами шо е тогаш со виа глупиот простиот,коњот,педерот мамето да му го ебам само го кревате во облаци а не го бива за суви круши заради него денеска не победиме незнае гол да даде 10 шанси промаши торлак,селак итн.нека го продават летото да не го гледам веќе во АРСЕНАЛ камо ли да не го продолже договорот нека крше глава каи сака после да не е НАСРИ ќе губиме од сите како грчка.
Со нестрпление го очекувам денот кога ќе почнат да се враќаат нашите најдобри фудбалери ЦЕСК,Аде,Тео и Дуду во комбинација со Насри и Аршавин тоа ќе биде нешто друго

Камо ли тоа да се десе да си оде тиа глупак од тимот ќе частам па тоа ли е напаѓач од врвна класа од 10 шанси незнае гол да даде простак

Кога го прочитав постов се израдував, мислев само јас не го сакам Ван Перси, иако се радувам кога ќе даде гол ама некако одбивен ми е човекот премногу арогантен и не е толку јак ко што го праат :toe:
Инаку за денес стварно огромна штета што не тепавме ама верувам дека на крај ќе успееме 4 ќе бидеме.
Кога го видов ова навистина ми се згади од некои членови на форумов. Се читате ли што пишувате?

Дојде кризен период, период во кој навивачите не му веруваат на тимот за кој што навиваат. Ван Перси... човекот кој секогаш својата душа ја остава на теренот, трча, асистира, постигнува голови. Моментално најдобар поединец во тимот, најзаслужен што Арсенал се наоѓа на 5-то место на табелата. И само поради еден лош ден кој му се случува на секој човек на планетава навреди, плукања кон фудбалер кој уште од мал е навивач на Арсенал. Навистина неможам да го разберам тоа. Вие кои се нарекувате навивачи на Арсенал едвај со душа чекате некој да направи грешка да не одигра за десетка и веднаш со прст да покажете кон него.
Се сеќавам во јануари кога секој погодок одеше преку него и сеуште оди, го фалевте, го воздигавте како нешто свето пред останатите во тимот. Тој моментално ја игра најдобрата сезона во Арсенал - и по бројот на настапи и по бројот на постигнати погодоци. Немате основа за такво нешто што е наведено во цитираните постови.

Адебајор, човек кој минатата сезона постигна 30 гола. На моменти и сам ги решаваше натпреварите во полза на Арсенал. Сега кога е повреден и за разлика од минатата сезона среќата не го послужи и повеќе време поминува на трибините. Секој голем фудбалер после одлично одиграната сезона има лоша. Лани Роналдо постигна 40-ина голови, а погледнете колку има сега, Торес исто, и тој повеќе е повреден за разлика од минатата сезона. Повредите секој го стигаат, порано или подоцна. Тоа е цената која треба да ја плати секој професионален фудбалер.

Целиот тим е во криза. Сега што им преостанува на навивачите - да застанат зад својот омилен тим или да го напуштат уште сега затоа што ќе следува уште потежок период од оној кој до сега сте го искусиле. Ако на нерви ви одат некои поединци еден месец, следниот месец други, третиот месец и Аршавин ќе се најде на таа листа, тогаш вие неможе да бидете поврзани со името Арсенал.

И Арсенал да ја помине следната сезона во Европската лига нема да биде некој голем пораз за тимот од северен Лондон. Ќе продолжи да си функциунира како што си функциунирал досега, само со најверните навивачи кои ќе останат приврзани кон тимот и во лошите моменти.

Посебен поздрав до Соне затоа што само тој гледам дека ги сваќа работите. :smir:

Поздрав и до останатите членови на овој Фан клуб. :smir:

Кога го видов ова навистина ми се згади од некои членови на форумов. Се читате ли што пишувате?

Дојде кризен период, период во кој навивачите не му веруваат на тимот за кој што навиваат. Ван Перси... човекот кој секогаш својата душа ја остава на теренот, трча, асистира, постигнува голови. Моментално најдобар поединец во тимот, најзаслужен што Арсенал се наоѓа на 5-то место на табелата. И само поради еден лош ден кој му се случува на секој човек на планетава навреди, плукања кон фудбалер кој уште од мал е навивач на Арсенал. Навистина неможам да го разберам тоа. Вие кои се нарекувате навивачи на Арсенал едвај со душа чекате некој да направи грешка да не одигра за десетка и веднаш со прст да покажете кон него.
Се сеќавам во јануари кога секој погодок одеше преку него и сеуште оди, го фалевте, го воздигавте како нешто свето пред останатите во тимот. Тој моментално ја игра најдобрата сезона во Арсенал - и по бројот на настапи и по бројот на постигнати погодоци. Немате основа за такво нешто што е наведено во цитираните постови.

Адебајор, човек кој минатата сезона постигна 30 гола. На моменти и сам ги решаваше натпреварите во полза на Арсенал. Сега кога е повреден и за разлика од минатата сезона среќата не го послужи и повеќе време поминува на трибините. Секој голем фудбалер после одлично одиграната сезона има лоша. Лани Роналдо постигна 40-ина голови, а погледнете колку има сега, Торес исто, и тој повеќе е повреден за разлика од минатата сезона. Повредите секој го стигаат, порано или подоцна. Тоа е цената која треба да ја плати секој професионален фудбалер.

Целиот тим е во криза. Сега што им преостанува на навивачите - да застанат зад својот омилен тим или да го напуштат уште сега затоа што ќе следува уште потежок период од оној кој до сега сте го искусиле. Ако на нерви ви одат некои поединци еден месец, следниот месец други, третиот месец и Аршавин ќе се најде на таа листа, тогаш вие неможе да бидете поврзани со името Арсенал.

И Арсенал да ја помине следната сезона во Европската лига нема да биде некој голем пораз за тимот од северен Лондон. Ќе продолжи да си функциунира како што си функциунирал досега, само со најверните навивачи кои ќе останат приврзани кон тимот и во лошите моменти.

Посебен поздрав до Соне затоа што само тој гледам дека ги сваќа работите. :smir:

Сосема се согласувам брат...во овој многу тежок период за тимот сите ги омразуваат играчите...
Се јавува омраза кон најдобрите наши играчи...уште да чујам од некој за Фабрегас погрдни зборови...и веќе немам мислење за “фановите“
треба да го поддржуваме тимот во најлошо...тогаш се гледа дали некој тим вистински го поддржуваш и сакаш... а Аде добар е...има добар стил...ако не ви се свиѓа..ваше мислење ;)
а РвП..хммм..да се вратам 5 страни назад на форумов..сите викаа...еееј ван перси најбоље...ееј ѕвер...сеа што?
4 натпревари можда немаме гол дадено...ама иамме добра одбрана...сепак... и неаме примено гол... така да... само да се опорават Аде и Дуду па ќе видиме :pipi:

Арсенал треба сега да се посвети во ЛШ,во Рим тешко дека ќе победи,му се насмевнува тежок пораз.Сите сили треба таму да ги насочи,изглеа се враќа во Рим Едуардо да Силва.Денеска да се надевате да не победи Астон Вила,инаку ви побегна ЛШ в година.

kaкви постови читам неможам да верувам дека ги пишеле навивачи на арсенал.па вистински навивач треба да го подржува својот тим кога му е најтешко.лесно е да навиваш за некој кога победува но најбитно е да го подржиш својот тим кога му е најтешко.
не знам дали ја гледавте вчера утакмицата ,јас ја гледав и во еден момент камерата ги прикажа позади нашата клупа цеск ,аде,дуду ,волкот и росицки.знаете што е тоа?пола тим ,значи пола првотимци ни се аут , а ние бараме добри резултати, па според мене и ова е добро.
но ке дојдат подобри времиња од понеделник и волкот се врака на тренинзи што значи полека почнуваат да се вракаат сите за две-три недели сите ке ни се на располагање.
затоа бидете трпеливи ке дојдат и за нас подобри времиња.

stand up for the ARSENAL

Затоа што гледам дека си ме цитирал ќе одговорам и покрај тоа што реков дека нема да дебатирам веќе за Ван Перси затоа што гледам дека неможе чевек да каже што мисли. Го напишав постот без воопшто да бидам испровоциран од тоа што одигравме 0-0 и што Арсенал е во криза туку затоа што така мислам и кога игра најдобро и кога игра слабо значи без разлика, пак ќе кажам, навивам за Арсенал ама Ван Перси не ми се свиѓа, мое право ок? За Адебајор ниту сум рекол ниту пак ќе речам нешто лошо без разлика колку лошо ќе одигра како и за сите други играчи.

Затоа што гледам дека си ме цитирал ќе одговорам и покрај тоа што реков дека нема да дебатирам веќе за Ван Перси затоа што гледам дека неможе чевек да каже што мисли. Го напишав постот без воопшто да бидам испровоциран од тоа што одигравме 0-0 и што Арсенал е во криза туку затоа што така мислам и кога игра најдобро и кога игра слабо значи без разлика, пак ќе кажам, навивам за Арсенал ама Ван Перси не ми се свиѓа, мое право ок? За Адебајор ниту сум рекол ниту пак ќе речам нешто лошо без разлика колку лошо ќе одигра како и за сите други играчи.

Респекат брат.
Го делиш истото мислење со мене...позз :smir:

Прошка.
Простете му на Тоше и ЦИЛ што го мразат спасителот на Арсенал, и простете ми и мене што не ги сакам и што ги плукам цела сезона Сонг и Дрвојор.
Јбг то е...:pos:

Прошка.
Простете му на Тоше и ЦИЛ што го мразат спасителот на Арсенал, и простете ми и мене што не ги сакам и што ги плукам цела сезона Сонг и Дрвојор.
Јбг то е...:pos:

Простува бог чедо алелуја алелуја :pop: :pop: :icon_lol: :icon_lol:

Totalna glupost brate, mnogu pogresno mislenje na drugarti ili tvoe, civo i da e...

Зошто така мислиш, образложи :pipi:

Алминуја втор голман до вчера и не вредеше ни 1милион (а и денес не знам дали вреди толку)

Солидна одбрана т.е насолидното нешто што го имаме :)

Средината ...Сонг и Денилсон уште мн млади играчи...сезонава се првотимци ...:toe:

Нападот... супер ни е, ама пак реално има повеќе играчи во лигата што вредат доста повеќе од нашите :/

Ајде Стоук колку толку заврши работа, тоа е англискиот фудбал.
2 минути 2 гола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom