Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки не бев во состојба да го гледам натпреварот...кажете ми како беше?
освен ужасниот резултат?
Играта каква ни беше? Кој има добра кој лоша оцена...?

Ебати баксузот што сме,ајде бар срушивме рекорд после 16 години во ЕПЛ 4 утакмици немаме дадено гол . И јас веќе не пишам во фан клубот до дека не тепаме:nesum:

Значи нема долго да видиме твој пост:toe:

Тепа ли Вила утре готово.А најверојатно ке тепа пошто ги жртвуваа ФА купот и УЕФА(Со втор тим играа) ке играат до крајни сили да го земат тоа 4то место, а имаат квалитет особено во средината каде моментално се покреативни дури и од Арсенал(Се додека го немаме Фабрегас).
Значи за да го гледаме арсенал догодина во вторници и среди наместо четвртоци ке мора да се грабне ЛШ. А како тоа не знам. Пошо со италијанскиве екипи можеме и некако да излеземе на крај , ама со Барса, Манчестер па и Баерн(Особено Баерн пошо не ни одговара нивната игра) тешко. Многу тешко, барем не без Фабрегас, Тео и Аде.

И уште нешто.
Ако не играме догодина во ЛШ се плашам дека ке ни киднат некои. Пред се ван Перси и ке го градиме нападот одново.

И после некои ќе ми каже Аде незнаел гол да даде ами шо е тогаш со виа глупиот простиот,коњот,педерот мамето да му го ебам само го кревате во облаци а не го бива за суви круши заради него денеска не победиме незнае гол да даде 10 шанси промаши торлак,селак итн.нека го продават летото да не го гледам веќе во АРСЕНАЛ камо ли да не го продолже договорот нека крше глава каи сака после да не е НАСРИ ќе губиме од сите како грчка.
Со нестрпление го очекувам денот кога ќе почнат да се враќаат нашите најдобри фудбалери ЦЕСК,Аде,Тео и Дуду во комбинација со Насри и Аршавин тоа ќе биде нешто друго

Не знам што да кажам за тимот.Секој натпревар нерешено го играме,гол не можеме дадеме.Ван Перси какви шанси имаше,не знам како не ги искористи,со ваква игра не се стигнува до ЛШ.

И уште нешто.
Ако не играме догодина во ЛШ се плашам дека ке ни киднат некои. Пред се ван Перси и ке го градиме нападот одново.

Камо ли тоа да се десе да си оде тиа глупак од тимот ќе частам па тоа ли е напаѓач од врвна класа од 10 шанси незнае гол да даде простак

И после некои ќе ми каже Аде незнаел гол да даде ами шо е тогаш со виа глупиот простиот,коњот,педерот мамето да му го ебам само го кревате во облаци а не го бива за суви круши заради него денеска не победиме незнае гол да даде 10 шанси промаши торлак,селак итн.нека го продават летото да не го гледам веќе во АРСЕНАЛ камо ли да не го продолже договорот нека крше глава каи сака после да не е НАСРИ ќе губиме од сите како грчка.
Со нестрпление го очекувам денот кога ќе почнат да се враќаат нашите најдобри фудбалери ЦЕСК,Аде,Тео и Дуду во комбинација со Насри и Аршавин тоа ќе биде нешто друго

Кога го прочитав постов се израдував, мислев само јас не го сакам Ван Перси, иако се радувам кога ќе даде гол ама некако одбивен ми е човекот премногу арогантен и не е толку јак ко што го праат :toe:
Инаку за денес стварно огромна штета што не тепавме ама верувам дека на крај ќе успееме 4 ќе бидеме.

Abe Ade promasuva, Bendtner i RvP isto taka, samo sto RvP e malku podobar ali nee dovolno toa.

I btw, Wenger: 'We always lacked a bit of sharpness'

Камо ли тоа да се десе да си оде тиа глупак од тимот ќе частам па тоа ли е напаѓач од врвна класа од 10 шанси незнае гол да даде простак

Кога го прочитав постов се израдував, мислев само јас не го сакам Ван Перси, иако се радувам кога ќе даде гол ама некако одбивен ми е човекот премногу арогантен и не е толку јак ко што го праат :toe:
Инаку за денес стварно огромна штета што не тепавме ама верувам дека на крај ќе успееме 4 ќе бидеме.

за цил и тоше ...

посебно за тоше каков фан си ти ?????

сакам да ми аргументираш : ... ова ко да е мислење од фан на евреите ....

Ау брат алал да ти е нели и ти си против тоа ѓубре од никогаш не сум го сакал ама како што кажа ти се радувам кога ѓе постигне гол и за тоа не го критикував од порано не заслужува да биде дел од Арсенал треба да се сложите сите и до крајот на сезоната ќе се повреди секако(барем јас би сакал иако не сум го кажал овоа од порано за играч на АРСЕНАЛ)и колку би бил само среќен да не го продуже договорот и на негово место да се зема Агбонлахор или Ешли Јанг најдобрите 2 во моментов во ПЛ

за цил и тоше ...

Јас сум таков фан што живеам само за АРСЕНАЛ и мислам дека во последниве неколку утакмици ми го скратија векот за едно 10-15 години и тоа највеќе заради ѓубрето РвП и Бендер незнаат гол да дадат сиромашките

Tose ova za RvP gjubre vakov takov tie totalna glupost. Za promasuvanjata si vo pravo do nekade a toa do nekade znaci deka Adebayor promasuva pojke od RvP.

sonne навивачите се разочарани од завршницата на напаѓачите.Многу слабо им оди.Многу малку голови даваат.РвП знае да направи феноменален потег со кој ќе го реши натпреварот,ама нема постојаност во давањето голови.Денес мораше да даде гол.Денес Венгер можеби згреши што го стави Вела во почетниот состав.РвП беше најистурен напаѓач и врз него беше целиот притисок.Можеби беше подобро да игра Бендтнер кој знае добро да игра во воздушните,а со тоа и да му помогне на РвП

Tose ova za RvP gjubre vakov takov tie totalna glupost. Za promasuvanjata si vo pravo do nekade a toa do nekade znaci deka Adebayor promasuva pojke od RvP.

За тебе може да е ама за мене тоа е суровата вистина сепак за жал
Аде од него е милион пати подобар во секаква смисла

Хехе, ај пошто ретко пишам ке пишам сеа .
Ке ги поздравам Тоше и Цил и ке ги прашам само што ке беше рвп да не играше сезонава? и што ке беше АКО играше минативе сезони и не се повредуваше толку често?
За Дрвојор ве разбирам, ги има еден куп вклучувајки ме и мене.
А сеа пукнете, и знајте дека ван перси нема да се повреди, умре тој малер!!
И да се знае кој е најдобриот напаѓач во Арсенал.
Имаше вкупно 3 шанси, од кои две со глава е една со нога.
Главата не му е добриот дел од играта, а за таа со нога се дешава ипак е тоа една шанса а не ко вие што напраивте 10 шанси.
И за крај „trust in adebayor and arsene“ па нека си седи на трибини до крај на сезона да него видам на теренот, а овој старецов продолжува со вицови.:pos2:
За тие што не се слагаат со ова, нека не ме реплицираат ве молам.
имам само едно да им кажам : :bip:

за цил и тоше ...

Ок Ван Перси го поштуем, знам дека дал гол кога било најпотребно, а нема да заборавам кога даде 2 гола на Челзи никогаш ама едноставно ми е антипатичен лик, единствен од кога навивам за Арсенал до денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom