Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
од Англија најомилен тим ми е Арсенал па затоа немам намера да ве зафркавам... ама шампиони сте во нерешени :)

онтопик - ај некој што го гледал некаде натпреварот нека даде оценки и мало објаснување за кој како изиграл

:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:Barem ukanjeto bese jako za na kraj ..

NEKOJ KE SI ODI!!

tOURE I Gallas igraa dobro samo sve drugo misiri na livada

Крај Арсенал...си немат појма овие бе:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

арсенал изигра добро , создаваа шанси ама не реализираа од гол линија ја извади , статива ... шутеви еден куп ... фулам е таква педерска екипа што ја убива играта одлично ... браво им честитам на фудбалерите на фулам ... си одеа по бод го извадија ...

Arsenal ne go gledam poveke se dodeka ne se vrataat Cesk i Rosicky i Teo i Eduardo ...
Sho maleri ke bevmee

од Англија најомилен тим ми е Арсенал па затоа немам намера да ве зафркавам... ама шампиони сте во нерешени :)

онтопик - ај некој што го гледал некаде натпреварот нека даде оценки и мало објаснување за кој како изиграл

одбрана :
коло , вили : одлични не им дадоја да претнат замора и џонсон , бак солиден , клиши одличен ( бак заменет со ебу - кој имаше одлични 15-тина минути ) среден ред : насри го имаше секаде , вела неколку утки неколку добри работи - заменет за бентнер , денилон - подпросечен ко што е , дијаби ако направи одличен меч со рома - сега апсолутно спротивното ... РвП - утки еден куп , аршавин добар - бентнер изигра добро ....

задоволен сум , но не со резултатот .

во право си шампиони по реми :) :vozbud:

Nikoj ne parkira avtobus deneska pred golot, ne igraa so 10 igraci vo odbrana, tuku ednostavno ne znaeme da dademe gol.

Еве ги денешните 11 кои ќе треба да го прегазат фулам

Алмунија
Сања-Туре-Галас-Клиши
Насри-Денилсон-Дијаби-Вела
Аршавин-РвП

Па нека ни е сосреќа и да се надеваме на сигурна и убедлива победа на нашиот тим

Фулам се добра екипа не требаше да летате пред време....

Nikoj ne parkira avtobus deneska pred golot, ne igraa so 10 igraci vo odbrana, tuku ednostavno ne znaeme da dademe gol.

ај не заебавај , бункер ко германска репрезентација беа , хенгеланд изгледа сакаше да се докаже пред ( се надевам ) идните соиграчи :vozbud: мен оф д меч ... дефинитивно .

Ебати баксузот што сме,ајде бар срушивме рекорд после 16 години во ЕПЛ 4 утакмици немаме дадено гол . И јас веќе не пишам во фан клубот до дека не тепаме:nesum:

Што мизерија како да не сте ги победиле Стоук или ВБА па Фулам не е слаба екипа мислам 8 се на табела сега тоа ви е кога не сте ги искористиле шансите:toe:

Strasna rabota e kolku glupaci ima po forumov...Pa dobro be zaboga sto .!., solite pamet po tugji fan klubovi be? Sto ve boli vas za Arsenal debili edni?

некој дефинитивно треба да си оди... веќе ни професорот не знае најдобро... што е финтата не знам али арсенал оваа сезона не ни залужуваат да завршат во најдобрите четири...катастрофа

Никој не треба да си замине .:pipi:
Знаемо кде е проблемот... кога беше Анри игравме преку него, а пак од коај замина топката доаѓа до Фабрегас и тој одлучува за кого ќе игра :)
А сеа го нема Фабрегас и нема кој да одлучува ...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom