Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зоки кога ќе станиш да го прочиташ ова,и да знаеш ако така пишував јас не сум фан на Лацио,глеадаш потпис Реалец!пОЗз:baeh:

Хаха сликата

vqiryq.jpg
[/quote] ZENKAR E ALMUNI :kesa::kesa:[/quote]

Мора да принзаам дека модната комбинација нивна е добитна, двата се средени тип-топ....

За натпреварот....со Рома...веке имав пост задоволен сум....Сепак сме имале и полоши изданија....

Овие ке бидат другите тимови кои со 95%сигурност поминуваат понатаму...

Ливерпул, Интер, Панатинаикос(од Егејска Македонија), Барселона, Баерн Минхен, Јувентус, Порто....За тој што фали, не знам....хаххаха...

Ке видиме во Рим за 2 недели...тешка утакмица, тежок терен....Сепак можеме да постигнеме гол, а доколку тоа се случи можеме да мислиме на пласман во четврт-финале....

За со Фулам....не мислам дека тоа ке биди лесна утакмица, и тие умеат да ја умртват играта...Ги пратам оваа сезона скоро секогаш и прво ја умртвуваат играта на противникот и после негде околу 65-80 минута постигнуваат голови, а воедно во тој период имаат даено 75 % од головите...Одлично се бранат, па и не би ме изнендаило да изиграме уште еден x(икс)....Ке видиме....

За Аршавин...би требало да почне од првата минута, а Насри може да одморе една уткамица, оти некако многу уморен делува....Ебуе го очекувам повторно во стартниот тим, слично како и Денилсон и како Сонг, се разбира ако Диаби е повреден....Нападот е стандарден....Така да, то е то...

[zEUs];2271324 напиша:
Свака част на дамите :pipi:

A и неколку интересни слики од тој настан ...:pipi:

gun__1235729267_doncaster26022009_02.jpg
gun__1235729293_doncaster26022009_05.jpg

gun__1235729391_doncaster26022009_15.jpg

gun__1235729365_doncaster26022009_12.jpg

:wub:

0-5 :pipi::pipi:
Најјаќи женски имаамееее :olee:
само да не се шитнат и таму играчКите па да бидат ко сегашниов мушки тим :kesa:

браво за девојките , знаат тие како треба :)

еве во контекст со сликите :
c1b4c74baaeb3409.jpg

0-5 :pipi::pipi:
Најјаќи женски имаамееее :olee:
само да не се шитнат и таму играчКите па да бидат ко сегашниов мушки тим :kesa:

Па веќе на две девојки им беше тој проштален натпревар ,а и на други две дебитантен т.с прв натпревар во дресот на Арсенал :)

Па веќе на две девојки им беше тој проштален натпревар ,а и на други две дебитантен т.с прв натпревар во дресот на Арсенал :)

Eпа добро е 2 си идат ама одман 2 и доаѓаат...а се надевам квалитет имаат и тие добар... :pipi:
Арсенал!!! -Најбоље клуб и женски и мушки... не е битно..само името е важно:pipi:

Не бе .....не знеавме шо значи дебитантен...хааххаха....фала...

Да ја ебам ова на последната слика, од стално сум ја сакал...Позззз

Не бе .....не знеавме шо значи дебитантен...хааххаха....фала...

Да ја ебам ова на последната слика, од стално сум ја сакал...Позззз

:pos2::pos2: Богме таа најјака е ... хахаха
се има у тимов наш...од јаки цури..до јаки играчи хахахахахаахаа:salut:

http://goonertalk.com/2009/02/27/diaby-and-gallas-pass-late-fitness-tests
добро е... ќе играат Диаби..Галас..и Аршавин сега со Фулам :vozbud:
а ко што кажал..Алмунија... ни должат..таман тука е Диаби..да го покрие место Сонг... и Арша да изигра една добра утакмица...место Бендтнер се андевам ќе го видам...:helou:

[zEUs];2272444 напиша:
Алмунија: Им должиме на фановите
- Голманот на Арсенал, Мануел Алмунија вели дека фановите на Топџиите заслужуваат повеќе од она што им го даваат фудбалерите.

Па нормално дека заслужуваме повеќе свесни се и они за тоа ама кога не оди и кога те проколнува малерот со повредите тешко дека ќе ни пружат повеќе оваа сезона

Летото ке се сменаат многу работи,мрзе ми е да пишаам што и како но само оваа ке кажам ко феникс ке се преродиме и ке си ја лапнеме ЕПЛ титулата можда смешно звучам но запамнете ми го постов :smir:

Вака би требало да изгледа составот за денеска:

Алмунија

Сања - Туре - Галас - Клиши

Аршавин - Сонг - Денилсон - Насри

Ван Перси - Бендтнер

Клупа: Фабијански, Ебуе, Џуру, Ремзи, Гибс, Диаби, Вела

Арсенал несмее да дозволи вторпат во една сезона да загуби од Фулам. Три последователни нерешени исходи без постигнат гол е премногу. Се надевам дека денеска ќе се смени нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom