Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е до него....Belive me....Иако ако навали можеби ке добие...али таква е управата...Усманов кога ке дојде ке биди поинаку...Али и тоа е тоа...тактиката на Венгер, млади играчи, долга иднина...

Кои и да дојде мислам дека нема он да отстапи од неговата политика со млади фудбалери кои треба да ги чекаме 3-4 години па да покажат што знаат и за тоа сега многу се израдував кога дојде Андреј но тоа може да значи и смена на политиката ќе видима на лето

Кои и да дојде мислам дека нема он да отстапи од неговата политика со млади фудбалери кои треба да ги чекаме 3-4 години па да покажат што знаат и за тоа сега многу се израдував кога дојде Андреј но тоа може да значи и смена на политиката ќе видима на лето

Смена на политиката, само со смена на управата....Ке видиме како и да .е....

Така е ...Конечно неколку добри постови...Да ја запамтиме страната, која е и да се потсетуваме...

Се расплачев од толку сентименталности...хахахаха...

Едит: Браво за Беламу...уште да даеше гол...

хахаха... коа и да се деси нешто... ќе се навраќаме на странава... да се потсетуваме како сме се согласувале и пак све у нормала да си вратиме :pipi: ( на боље )
:офтопик: сепак мислам дека..боље Ливерпул да победи..да не се случи да освојат Ман..Утд..3та сезона по ред.. еееј тоаш .. не ќе ни се пишува добро :toe: ( мое мислење)

хахаха... коа и да се деси нешто... ќе се навраќаме на странава... да се потсетуваме како сме се согласувале и пак све у нормала да си вратиме :pipi: ( на боље )
:офтопик: сепак мислам дека..боље Ливерпул да победи..да не се случи да освојат Ман..Утд..3та сезона по ред.. еееј тоаш .. не ќе ни се пишува добро :toe: ( мое мислење)

Хахахахах...Ти сеуште мислиш дека Ливерпул ке биди шампион???...За Јунајтед 5 бода се како 50...Нема шанси...Титулата во ПЛ е решена !!!...Be sure

Навивач на Арсенал го навредувал Адебајор и го прогласил за ѓубре

Врвните фудбалери немаат мир од бесните навивачи ни на другиот крај од светот. Тогоанскиот напаѓач Емануел Адебајор доживеал вербален напад од незадоволен навивач на "топџиите" среде Нигерија.
Поврдата која го оддалечи на три недели од фудбалските терени на Адебајор му овозможи враќање во Африка, каде на мир може да се рехабилитира. Но мирот не траел долго, бидејќи во нигерискиот град Лагос на аеродром бил навредуван од 30-годишен Британец, навивач на Арсенал, незадоволен од играта на репрезентативецот на Того во нападот на "топџиите".
"Те плаќаат 80 илјади фунти неделно, а играш како ѓубре. Јас скапо ја плаќам годишната карта за твојата плата." - нервозно викал кон Адебајот незадоволниот навивач, тврдат сведоци за бритаскиот таблоид "Сан".
Иако на почтокот навредите ги сватил несериозно, Адебајор на крајот сепак ги изгубил нервите.
"Ако баш и те интересира, заработувам 110 илјади фунти неделно." - му возвратил Адебајот, по што за малку ќе избувнела физичка пресметка меѓу изнервираниот фудбалер и хистеричниот навивач, но обезбедувањето на аеродромот ги спречиле немирите.

ццц.каи се најслабите навивачи во целата лига па и почнаа се почесто да ги вреѓаат играчите срам да му е.Аде и сите останати не го заслужуваат тоа

Хахахахах...Ти сеуште мислиш дека Ливерпул ке биди шампион???...За Јунајтед 5 бода се како 50...Нема шанси...Титулата во ПЛ е решена !!!...Be sure

Хмм..знам бе брат..али само некако се надевам нема да освојат они..зашто многу ќе се засилат..и до екс ќе рипа морал.. нема да можеме ни сл сезона титула да зееме тоаш ... :toe:

Следна година КУП УЕФА:smir:.Можност за младите да се докажат

u normalno e deka ke pocnaat da demonstriraat nervoza navivacite no toa ne e se ke ima bura u London i toa naskoro

Следна година КУП УЕФА:smir:.Можност за младите да се докажат

Ejjj..доста преку ку*цу се докажуваат више младиве хахахахаха
дај да идеме некако ко пред 3 сезони у последно коло во ЛШ... со некоја магична серија по враќањето на дуду :)
хаха се надевам можеме 4то :pipi:

abe jasno mi e deka sekoj tim ima kriza ponekogas.. no ova veke ne lici na tim od golemata cetvorka..znam deka poradi ova moze mnogu od ovoj fan klub da pomislat deka ne sum navivac kakov sto treba..no ne mi e jasno kako i zosto stignavme do tuka..no mora itno da se popravime i arsen da prestane da im pravi pari na gazdite tuku da pocne malku i da razmisluva na idninata na ovoj tim

abe jasno mi e deka sekoj tim ima kriza ponekogas.. no ova veke ne lici na tim od golemata cetvorka..znam deka poradi ova moze mnogu od ovoj fan klub da pomislat deka ne sum navivac kakov sto treba..no ne mi e jasno kako i zosto stignavme do tuka..no mora itno da se popravime i arsen da prestane da im pravi pari na gazdite tuku da pocne malku i da razmisluva na idninata na ovoj tim

Сите исто мислат како и ти... уживај не сумљам дека си фан.. и јас сум .. па више ... ми дојде преку.. од оптимизам ќе биде .. ќе бидеее...
ете го ... бидна и со отидоа играчите ...супер... :toe:
Мора некакви промени... Венгер да почне да купува без да продава јаки :helou:

Ни требаат само верни играчи кои сакаат од се срце да играат за тимот,мислам дека повеќето од сегашниве се такви,резултатите ќе стигнат,па не може ова вечно да е вака,а тие што сакаа поголеми плати и што играа за пари(а и поради тоа и си заминаа,мислам знаете за кого зборувам),сега ги греат клупите кај што појдоа и чекаат некој натпревар од куповите или кога ги одмараат нивните првотимци па да заиграат и тие,хаха,па што си сакаа тоа си најдоа..........

П.С. Зоки,welcome back!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom