Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Разочараност... :jaj: само со овој збор може да се опише вчерашниот натпревар против тим кој се наоѓа во втората половина на табелата.

7 поени после Челзи и 6 поени после Астон Вила која полека, но сигурно психолошки доживува пад. Загубија во ФА купот од Евертон, нерешено во УЕФА купот и сега пораз од Челзи. Сеуште има шанси за Лига на шампиони затоа што Арсенал едноставно припаѓа таму.

On finishing in the Champions League spots…

“I believe we are six points behind Aston Villa and there’s a long way to go. Villa have difficult fixtures and Chelsea as well. We can come back but we want to go as far as we can in the Champions League but it will be tight.”

Околу Денилсон... гледам повеќето од вас го обвинуваат за поразот, но еве што мисли Венгер за него:
“If you look at the numbers and the amount of balls he wins, he is one of the top midfield players in the country on many indexes,” Wenger said. “He doesn’t talk too much be he is very efficient.

“I am surprised how little credit he got for what he has delivered since the start of the season. I think he has improved tactically in his first pass and physically in the challenge. He is much stronger than a year ago.

“You can see today when he makes a tackle he wins the ball. I am convinced he will be even stronger in six months.”

Во вторник сакале - несакале ќе го гледате Денилсон како стартер:
“Denilson will have an important part to play in the Roma game and I believe the whole team will have an important part,” said the manager.

Сеуште не е се завршено. Арсенал се борел и секогаш ќе се бори до последниот момент се додека има теоретски шанси за успех.

Верувајте во Венгер, верувајте во Арсенал...

Разочараност... :jaj: само со овој збор може да се опише вчерашниот натпревар против тим кој се наоѓа во втората половина на табелата.

7 поени после Челзи и 6 поени после Астон Вила која полека, но сигурно психолошки доживува пад. Загубија во ФА купот од Евертон, нерешено во УЕФА купот и сега пораз од Челзи. Сеуште има шанси за Лига на шампиони затоа што Арсенал едноставно припаѓа таму.

Околу Денилсон... гледам повеќето од вас го обвинуваат за поразот, но еве што мисли Венгер за него:

Сеуште не е се завршено. Арсенал се борел и секогаш ќе се бори до последниот момент се додека има теоретски шанси за успех.

Коа идело лошо у премиер...обично добро иде во ЛШ..иаме и едно финале така достигнато кога у последно коло ради Вест Хем го минавме Тотенхем за 4то место а Со Барса... незнам као..али ... Алмуниа меѓуножје му кажаа што е :toe:
Иначе..ова значеше...веруеме во Арсенал:pipi:

Само заради него навивам сеуште за Арсенал, верувај ми...

Само заради него навивам сеуште за Арсенал, верувај ми...

Ја..ти верувам..ама многумина.. не се со Венгер сеуште... многумина бараат негово отпуштање... иако јас .. исто ко тебе брат.. верувам :pipi:
We Believe in Arsene... We believe in Arsenal ...
и името му е ко клубот ... :pipi:

како и да е сандерленд не се некој слаб тим имаат добри играчи

Ја..ти верувам..ама многумина.. не се со Венгер сеуште... многумина бараат негово отпуштање... иако јас .. исто ко тебе брат.. верувам :pipi:

Па тоа значи дека ќе остане доживотно,и немам ништо против тоа,таков тренер ретко се наоѓа

In Arsene...We Trust

16l04yr.jpg

Па тоа значи дека ќе остане доживотно,и немам ништо против тоа,таков тренер ретко се наоѓа

In Arsene...We Trust

16l04yr.jpg

Точнооо..само малку нова управа да му го опраи мозокот..да дае некој денар(евро по можност и фунта) поише за играчи не само за кеш у клуб да глеа... знаеме сите дека е политичар..и тоа од оние најретките... паметен.. и знае као да го финансира клубот..али у моментов ни треба да дава малку за после да му се врати дупло... и добро е што се ангажирани Насри и Арша... уше да не си идат овие добрите играчи сезонава а да дојде уште барем еден среден ред као Насри добар..а подефанзивно... е тоа више... иаме тим за титули..сеа за Ф.А иаме... и за ЛШ со господ ... и можда ќе успееме нешто :smir:

ФАНТАСТИЧО...Прв пат од кога сум тука...сите заедно се сложуваме...

Респект мои брака...и само со Венгер на чело, ке можи да си го вратиме тимот каде што припага....На врвот...

А пак некои веке 3-4 години немаме титула....блабла...Ливерпул немаат 17 па што???..Поголеми се од нас ???...

IN ARSENE WE TRUST

Арсенал отфрла можност за заминување на Венгер
- Извршниот директор на Арсенал, Иван Газидиз вели дека Арсен Венгер има долгорочен договор со клубот и дека неговата иднина лежи на Емирати.

п.с и ја се сложувам со вас... највеќе во Арсенал го поштуем Венгер, но не е тој Арсенал, навијачите, играчите и се сотанаго го прават Арсенал...:pipi:

[zEUs];2253038 напиша:
- Извршниот директор на Арсенал, Иван Газидиз вели дека Арсен Венгер има долгорочен договор со клубот и дека неговата иднина лежи на Емирати.

п.с и ја се сложувам со вас... највеќе во Арсенал го поштуем Венгер, но не е тој Арсенал, навијачите, играчите и се сотанаго го прават Арсенал...:pipi:

Нормално...Така треба

Ти се чекаш.....!!!...Ајде мајсторе...

[zEUs];2253038 напиша:

Lol.....hahahahaha...се изнасмеав

[zEUs];2253038 напиша:

Па нормално има ли некои што сака Венгер да го напушти тимот само многу ме нервира што не троше пари на квалитетни засилувања

Па нормално има ли некои што сака Венгер да го напушти тимот само многу ме нервира што не троше пари на квалитетни засилувања

Не е до него....Belive me....Иако ако навали можеби ке добие...али таква е управата...Усманов кога ке дојде ке биди поинаку...Али и тоа е тоа...тактиката на Венгер, млади играчи, долга иднина...

ФАНТАСТИЧО...Прв пат од кога сум тука...сите заедно се сложуваме...

Респект мои брака...и само со Венгер на чело, ке можи да си го вратиме тимот каде што припага....На врвот...

А пак некои веке 3-4 години немаме титула....блабла...Ливерпул немаат 17 па што???..Поголеми се од нас ???...

IN ARSENE WE TRUST

Не е никој поголем.. од тој во кој што веруваш...
само со верба и стрпление ќе достигнеме до таму кај што треба... и ок ко што кажав..со само малку ( 1 2 ) добри засилувања и да ја вратиме онаа уиграност на цел тим како што ја имафме до лани :pipi:
секогаш треба вака сите да се согласуваме за нашиот тим се работи :wink:

Не е никој поголем.. од тој во кој што веруваш...
само со верба и стрпление ќе достигнеме до таму кај што треба... и ок ко што кажав..со само малку ( 1 2 ) добри засилувања и да ја вратиме онаа уиграност на цел тим како што ја имафме до лани :pipi:
секогаш треба вака сите да се согласуваме за нашиот тим се работи :wink:

Така е ...Конечно неколку добри постови...Да ја запамтиме страната, која е и да се потсетуваме...

Се расплачев од толку сентименталности...хахахаха...

Едит: Браво за Беламу...уште да даеше гол...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom