Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде ги газиме КОКОШКИТЕ УТРЕ ... www.arsenalfc-newsmk.tk сајт за новости и др. во врска со Арсенал:wink:

Ќе ги газимо и тоа како, нема да имаат толку среќа како минатиот пак :)
бтњ...добро дојде во фан клубот :)

Ајде ги газиме КОКОШКИТЕ УТРЕ ... www.arsenalfc-newsmk.tk сајт за новости и др. во врска со Арсенал:wink:

Ќе ги газиме ами како има да му вратиме за тоа на Емирати шо се спасија во 94...добродојде на фан клубот и само така да се множиме :vozbud:

Јас сум старо-нов член само што не сум пишувал до сега :) После овој пост ќе почнам почесто да пишувам :)

Сите ги знаете последните информации кои доаѓаат од лондон пред почеток на големото дерби (знаете меѓу кого ) така да:

Come on Gooners!!! and Stand up for Arsenal!!!!
gse_multipart52737.gif

Јас сум старо-нов член само што не сум пишувал до сега :) После овој пост ќе почнам почесто да пишувам :)

Сите ги знаете последните информации кои доаѓаат од лондон пред почеток на големото дерби (знаете меѓу кого ) така да:

gse_multipart52737.gif

И на тебе добредојде, стар-нов член :)
што појче тоа подобро :helou:

очекувам да ги утепате овие тотенхем :helou: ќе има утре печени кокошки :pos2:

Еве некои факти во поглед на денешниов меч:

-Овој натпревар ќе биде точно 144-то севенолондонско дерби;

-Арсенал има победено на 12 натпревари оваа сезона, Евреите имаат загубено 12;

-Евреите го немаат победено Арсенал во последните 8 натпревари во Премиер лигата, откако Грахам и неговите кокошки го победија Арсенал со 2-1 на домашен терен на 7 ноември 1999 кога Мартин Кион и Фреди Љумберг добија црвени картони;

-Ако Арсенал избегне пораз тогаш ќе ја изедначи најдолгата непобедлива серија против противник од Премиер лигата, изедначувајќи го 19-те меча по ред без пораз против Челзи во периодот од 16 декември 1995 до 20 април 2005, и 19 меча без пораз против Астон Вила во периодот помеѓу 16 мај 1999 до 1 март 2008;

-Дејвид Плит, Глен Ходл, Џекес Сантини, Мартин Јол и Хуанде Рамос сите паднаа на тестот - да бидат подобри од Арсен Венгер во натпревар во Премиер лигата. А сега Хари Реднап треба да се приклучи на оваа долга листа;

-Одалеченост меѓу двата клуба - 8 километри.

--------------------------------------

Гледам Челзи паѓа под притисокот па ако победиме денеска ќе бидеме на само 3 поени разлика од 4 место. :pipi:

А важи нема доволно сајтови на Арсенал, па право овој ке го користам за новости.
Еве зеус нека ти стане спонзор, пошто он така праи пренесува информации па можеби ке дојдете до некој договор.:pos::pos:

пс. добродојде во фан клубов.:smir: и кога ке пишеш нешто на блогон ли што и дае, барем не праи лешперски работи, пиши од кај ги копираш. ;)
очекувам да ги утепате овие тотенхем :helou: ќе има утре печени кокошки :pos2:
Пошто си фан на Чел$и можам да замислам колку сакаш да ги утепаме :)

Добредојде во фан клубов. :smir:

А ова сајтов, поточно блогов има многу печатни грешки. Ако си ти авторот среди ги.

А за новости постојат голем број на други сајтови. :wink:

Фала ви на сите за пречеков што ми го приредивте :) Не сум знаел дека правите фанови на Арсенал се на кајгана форумов :)

Фала ви на сите за пречеков што ми го приредивте :) Не сум знаел дека правите фанови на Арсенал се на кајгана форумов :)
Во подфорумот Спорт,во темата за ПЛ можеш да гласаш за твојот омилен тим т.е.

gse_multipart52737.gif

ај брат добредојде ... така само да си расте бројката на топџии :helou:
а после... со најголемите напори.. кон 3 поени големи ко хималаи за нас хаха :smir:

Од сега натаму не ја ловиме Астон Вила туку Челзи
Луис Фелипе Сколари е нашата карта за ЛШ
go Phil

Едит:Нема да игра Бентли поради картони,па нема да има никакви wonder голови ,а ако им игра Bale,наша е победата.До сега Тотенхем нема победа со него во составот
over 30 and counting...:wink:

На спортска ја чекаме уште таа за 9000 денари .
Прв пат во животов ке сум за Арсенал ПОЗЗ....

Изгубен во преводот Го зафркнале Аршавин во Арсенал, кутриот за џабе се учел англиски.
За натпреваров со Тотенхем очекувам типично лондонско дерби, со 4-5 гола минимум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom