Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немаше потреба да купиме фудбалери бидејќи ги имаме Фабрегас, Волкот, Едуардо, Росицки кои се повредени. Незнам која е логиката да се купеа уште фудбалери кога овие за брзо време се враќаат.

Минатиот натпревар со кокошките беше доста несреќен за Арсенал, затоа што момците направија се за победа и ќе имаше 3 поени, но кога се нема концентрација 90 минути кој им е крив.

Се надевам дека овојпат нема да згрешат како што тоа го направија минатиот. :pipi:

Aман со ова...Мислите дека Дуду и Том4е ке се изнаиграат оваа сезона...Гарантирам дека нема да имаат некој придонес поголем од 15% за оваа сезона...И ако се вратат, и ако не се пласираме во ЛШ, се надевам дека ке сфатите дека со Денилсон, Сонг, Дијаби, Клиши и сл....не се носи титула....И дали Мартин ти мислиш дека никој повеке нема да се повреди до крајот???....Ке се врателе за брзо....хмммм...се сомневам....Знаеме дека Насри е склон кон повреди...

Поточно, во наредниот пост ке покажам колку имаме повредени....Чек...

Едуардо...Му требало една до две утакмици за комплетни 90 минути....Значи уште 1 МЕСЕЦ...Најрано...

Росицки...Најрано за 8 недели...Тоа се два месеци...Најкасно за 10 месеци....Значи ДВА И ПОЛ МЕСЕЦИ

Фабрегас....Од 6-8 месеци....Најрано за 6, Најкасно за 8...Значи ДВА МЕСЕЦИ...

Волкот...4 недели....Најкасно за 6 недели....Значи МЕСЕЦ И ПОЛ ДО ДВА

Силвестре....ЕДЕН МЕСЕЦ...

Значи денес сме 06 февруари....да ставиме просек од два месеци значи до 06 април....На ова да се додадат додатни компликации, потреба за топка, потреба за кондиција и разни потреби кои се предудни....Од овие овде Дуду и Том4е нема да можат да изиграат 100 % од своите можности...Ако овие паузираат до средината на Април, а првенството завршува во Мај....тогаш нас што не преостанува....хааххах...ви се молам...ИГРАЧИ НИ ТРЕБААТ И ТОА КАКО...АКО САКАМЕ ДА ИГРАМЕ НА ЧЕТИРИ ФРОНТА ВО ТЕКОТ НА СЕЗОНАТА....

Погледнетеги клупите на другите тимови и ке ви биди јасно....

Ќе дојде крајот и на тоа. :pipi:

I hope...

Јас се надевам дека Арсенал ке извади икс.

И јас се надевам....

Дека ке те изгази Брза помош,........... ЗАФАТЕНА !!!!

Aман со ова...Мислите дека Дуду и Том4е ке се изнаиграат оваа сезона...Гарантирам дека нема да имаат некој придонес поголем од 15% за оваа сезона...И ако се вратат, и ако не се пласираме во ЛШ, се надевам дека ке сфатите дека со Денилсон, Сонг, Дијаби, Клиши и сл....не се носи титула....И дали Мартин ти мислиш дека никој повеке нема да се повреди до крајот???....Ке се врателе за брзо....хмммм...се сомневам....Знаеме дека Насри е склон кон повреди...

Поточно, во наредниот пост ке покажам колку имаме повредени....Чек...
Повредите се дел од фудбалот, а кај Арсенал проклетството одамна е фрлено.

Нема потреба да се купува фудбалер како Аршавин или некој подобар од него - т.н. „ѕвезда“. Добро за до крајот можеби ќе имаме корист од такви фудбалери, но што следната сезона? Таквите „ѕвезди“ ќе сакаат да играат во прв состав, а Фабрегас, Волкот, Росицки, Едуардо, Насри се спремни за прв состав. Кој тогаш ќе седи на клупа? А за повредените фудбалери како идеална замена се помладите фудбалери. Неможе во еден тим да се донесат уште 11 квалитетни фудбалери кои ќе им бидат замена на оние од првиот состав и ќе чекаат оние од првиот состав да се повредат па да влезат во игра.

Во еден фудбалски клуб мора да постојат такви како Сонг, Диаби, Денилсон. На друг начин неможе.

Немаше потреба да купиме фудбалери бидејќи ги имаме Фабрегас, Волкот, Едуардо, Росицки кои се повредени. Незнам која е логиката да се купеа уште фудбалери кога овие за брзо време се враќаат.

Минатиот натпревар со кокошките беше доста несреќен за Арсенал, затоа што момците направија се за победа и ќе имаше 3 поени, но кога се нема концентрација 90 минути кој им е крив.

Се надевам дека овојпат нема да згрешат како што тоа го направија минатиот. :pipi:
Зборам малку пооопширно не зборам баш за моментално ситуација.
Треба да купуваме ДМ, што во моментов го немаме.
Имаме некој што не заслужува да оди по теренот.
Јас се надевам дека Арсенал ке извади икс.
Тепаме батко тепаме :smir:

На овај фан клуб се одвиваат многу дискусии што е една добра работа,но како да ви соопштам,ќе се разочарате оваа година од "успесите"на вашиот омилен клуп!!
значи земајтеме мене за тренер и се ќе биде во ред.И да не слушнам да каже некој дека во Германија нема конкуренција оти..

п.с Нека ме предложи некој од вас на вашиот добар другар Венгер кој неможе без вас да го води клубот!!
Абе глуп, марш оттука. :tapp:

Треба да купуваме ДМ, што во моментов го немаме.
Да, го немаме. Заминаа Жилберто, Метју и Диара. Во моментов во тимот нема надарен за таква позиција.

Ќе мора да го чекаме летниот преоден рок.

Повредите се дел од фудбалот, а кај Арсенал проклетството одамна е фрлено.

Нема потреба да се купува фудбалер како Аршавин или некој подобар од него - т.н. „ѕвезда“. Добро за до крајот можеби ќе имаме корист од такви фудбалери, но што следната сезона? Таквите „ѕвезди“ ќе сакаат да играат во прв состав, а Фабрегас, Волкот, Росицки, Едуардо, Насри се спремни за прв состав. Кој тогаш ќе седи на клупа? А за повредените фудбалери како идеална замена се помладите фудбалери. Неможе во еден тим да се донесат уште 11 квалитетни фудбалери кои ќе им бидат замена на оние од првиот состав и ќе чекаат оние од првиот состав да се повредат па да влезат во игра.

Во еден фудбалски клуб мора да постојат такви како Сонг, Диаби, Денилсон. На друг начин неможе.

Тоа нека го реши менаџерот...Еве ке земам пример кој најповеке ке не „боли“...Ме инетересира, ако можи некој да ми одговори некој како може Јунајтед да има тим од одлични 11, и како може да има уште еден таков на клупа, кој комплетно може да игра против некој голем клуб....И тие имаат повредени ако не знаете...Оговорете ми и како можат да бидат секогаш во врвот и како можат да имаат два исти по квалитет тимови, како во стартниот така и на клупа...???Чекам...И тие истите кои седат на клупа, да бидат таму 10-12 години...и секогаш да играат со срце ???

И да ве потсетам...Сер Алекс(респект) е 23 години на чело и досега само 2-3 пати има завршено на 3-то место...Секогаш се или шампиони или вицешампиони...

Се надевам, дека ке ми одговорите, ако некој знае...оти тоа е единственот прашање за кое јас во животот немам одговор...

Тоа нека го реши менаџерот...Еве ке земам пример кој најповеке ке не „боли“...Ме инетересира, ако можи некој да ми одговори некој како може Јунајтед да има тим од одлични 11, и како може да има уште еден таков на клупа, кој комплетно може да игра против некој голем клуб....И тие имаат повредени ако не знаете...Оговорете ми и како можат да бидат секогаш во врвот и како можат да имаат два исти по квалитет тимови, како во стартниот така и на клупа...???Чекам...

И да ве потсетам...Сер Алекс(респект) е 23 години на чело и досега само 2-3 пати има завршено на 3-то место...Секогаш се или шампиони или вицешампиони...

Се надевам, дека ке ми одговорите, ако некој знае...оти тоа е единственот прашање за кое јас во животот немам одговор...

Извини, кој си ти ???!!!:...Така прај Боки 13 ко ке нема значење некој чоек...во животот...хиххиихихиихиихииихиии
Еве го одговорот: Кај Манчестер Јунајтед има странски инвеститор, фамилијата Глејзер што значи дека се продадени души, а Арсенал останува во сопственост на Англичани. Арсенал 20 години ќе исплаќа стадион, а Јунајтед не.

Еве го одговорот: Кај Манчестер Јунајтед има странски инвеститор, фамилијата Глејзер што значи дека се продадени души, а Арсенал останува во сопственост на Англичани. Арсенал 20 години ќе исплаќа стадион, а Јунајтед не.

A зошто ни се пари кога не сакаш Арсенал да купува....???

И ова не е одговор, за мене...молим те...ова дете од 5 години ке види дека не е тоа причина....

A зошто ни се пари кога не сакаш Арсенал да купува....???

И ова не е одговор, за мене...молим те...ова дете од 5 години ке види дека не е тоа причина....
Сакам Арсенал да купува, но да купи фудбалер кој ќе игра со срце за тимот и ќе ја остава душата на теренот, а несакам некој како Шевченко, Роналдињо, Кваресма и ред други.

И браво, се утепавте од реплицирање на постовите од Бобан, и сите постови кои беа резултат на неговите се избришани, нормално во склоп со неговите .

ПРИЈАВУВАЈТЕ такви постови, има соодветна тема за истото, зашто се трудите да одговарате кога истите мислења ке бидат избришани, не сте ми јасни . . . али бар да бевте единствени, во секој фан клуб истата песна се пее .

Сакам Арсенал да купува, но да купи фудбалер кој ќе игра со срце за тимот и ќе ја остава душата на теренот, а несакам некој како Шевченко, Роналдињо, Кваресма и ред други.
Хехехе Кваресма? ти не знаеш што збориш.
Камо таков да имавме, остај ти интер.
Али океј ти си фан на Сонг, trust in song. од него имаме корист.

пс. не му обраќајте пажња на овој бобан, глеате дека нека две чисти.
во два поста три работи обратни кажува.
Имал респект према навивачи на арсенал, ама тие навивачи на арсенал биле глупи.
Доаѓа само да се искажува. :smir:
Што се мене тиче, бобан продолжиси :) баш ми е интересно да те читам.

A од каде ке знаеш дека Аршавин нема да игра со срце...??? Не можиш да знаеш додека не го видиш....

А Роналдињо шо требаше да напрај...да остани во Барса...Рајкард научи дека ја дупел керка му и го остај на клупа...Сеа Рајкард од лето е во Милан, и тој пак ке си оди...Тој бега од еден тренер, а не си оди од клубовите дека не ги сака...

Шевченко...напрај грешка....тоа е...од грешките се учи...Тој има играно само за 3 тима....Динамо Киев, Милан, Челзи...

Па и кај нас нашите најголеми легенди играле за повеке тимови...Беркамп играше за Интер, Ајакс и кај нас...На Шева виде дека не му оди во Челзи и се врати исто како на Беркапм...Анри играше за Монако, Јуве, Арсенал...и така натаму....

Зошто Ман. Јунајтед се во врвот 23 години а ние не...???...Дали менаџерот е виновен или самиот клуб ????

Повторно не ми одговори никој на моето прашање, погоре....Чекам....

Јас ке го одговорам ама понеделник....

ОК признавам малку претерав, ама не бев пречекан добро иако дојдов со добро мислење на почетокот.Им се извинувам на сите и со среќа оваа година!!!

Хехехе Кваресма? ти не знаеш што збориш.
Камо таков да имавме, остај ти интер.
Али океј ти си фан на Сонг, trust in song. од него имаме корист.
Зборам за Кваресма од Интер и неговото покажување на теренот и надвор од него, а не оној од Порто.

Ќе видиме како ќе се снајде во Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom