Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе јас у Л.Ш оваа година не се секирам многу особено сега против ромите сигурно ке ги згазиме но за други не сум сигурен дали имаме шанса да се носиме со нив како на пр.барса сигурно ќе не посрамотат

Немој да бидеш сигурен ни за со Рома... барем во ЛШ изиграа доста квалитетна група :toe:

Конечно по подолго време фудбалерите на Арсенал врзаа 550 пасеви што може слободно да им се честита ако се земе фактот дека против Евертон едвај направија 300. Повторно се немаше среќа, се контролираше играта и на крај повторно со празни раце.

Алмунија - Немаше што да прави на голот бидејќи противникот немаше ни шанси, освен кога еднаш Клиши мораше да спасува од гол линијата.

Сања - Влијае неговото однесување надвор од теренот на тернот и неговите центаршутеви наместо на главите на Адебајор и Бендтнер завршуваа на главите на гледачите во публиката. Под итно треба да си го смени Клиши како другар. Преку 60 точни пасови направи и 5 таклови.

Туре - Желбата за победа е голема кај капитенот, но сепак одлично си ја завши работата во одбраната и конечно по подолго време откако настана несогласувањата со Галас да се најде во тандем со него. Овој Туре не е оној кој што го познавав пред да го фати маларијата.

Галас - По повредата се врати и повторно го гледавме во нападот, на моменти беше тивок, но не дозволи заедно со Туре Ди Микеле и Кол да постигнат гол.

Клиши - Направи преку 70 пасеви и добро се снаоѓаше кога пред него беа Насри и Вела. Несмее да дозволи толку да се експонира во медиумите кога не игра фудбал. Спаси сигурен гол кога беше на вистинското место пред голот.

Ебуе - Човек на натпреварот додека да не се повреди. Го имаше насекаде, го живнуваше натпреварот, но огромен број на фаули се правеа врз него па така мораше да биде замент после последниот фаул врз него. Првичната проценка е дека ќе паузира една до две недели.

Диаби - Повторно се забораваше со дриблинзите и изгледаше многу тромаво кога треба бргу да се ослободи од топката. Не е ист откако ја доживеа страшната повреда која можеше да ми стави карај на кариерата, но и на овој натпревар повторно настрада неговата нога па така првичните прогнози се дека наверојатно ќе отсуствува од терените три недели. Но доби и жолт картон, вкупно пет поради кои нема да настапи против СП*РС, ама нема голема разлика бидејќи е повреден.

Денилсон - Позитивно ме израдува неговата игра, но не одигрува константно на секој натпревар па така ако имаше некој поквалитетен фудбалер, тој досега ќе си ја грееше клупата. Очекувам следната сезона да биде еден од подобрите иако оваа сезона има стартувано на 30 натпревари.

Насри - Секогаш сака да ја носи топката низ теренот, но после повредата на Ебуе мораше да се пресели на десната страна каде беше потивок од левата. 6-те голови оваа сезона говорат многу. Ме интересира како ќе се однесува на теренот кога ќе се врати Фабрегас.

Адебајор - Ниту г од ониој голгетер што го познавав минатата сезона. Не ни очекував дека оваа сезона ќе постигне 30 голови, но како што му тргнало прашање е дали ќе стигне и до 15. Сепак подобар асистент е за разлика од лани.

Бендтнер - Ја има подобрено својата игра од пред еден месец, но сеуште не може да биде стартер. Треба да се задоволи со место од клупата.

Замени:

Вела - Влезе на местото на повредениот Ебуе и добро се однесуваше по левата страна, имаше неколку кршења на кичми во шеснаесетникот, но си заработи жолт картон при глумање на пенал.

Ван Перси - Влезе на местото на Бендтнер но неможеше да направи нешто повеќе. Изминатите натпревари ги изигра од почеток до крај па му беше добредојден овој натпревар пред решителниот со Кардиф во вторник.

Сонг - Влезе во 90 минута на местото на повредениот Диаби.

Петте поени зад Астон Вила се достижни. За титула тешко, но секогаш додека има теоретски шанси ќе слушаме изјави од Венгер и од фудбалерите дека сеуште сме во трка за титулата. Очекувам Астон Вила да падне со темпото бидејќи во следните неколку натпревари ги очекуваат тешки испити со Ливерпул и Челзи.

Keep the faith...

A da si navivate za celzi, liverpul ili man.utd.
Voa e za site so pisat gluposti,ne trebese vaka tuku trebese vaka,
pa ako tolku nogu go razbirate fudbalot aplicirajte za trener na arsenal i izvadite go timot od tamu kaj sto se naoga sega.
A i da ve prasam nesto?
Koj trener ke go zameni Wenger vo Arsenal, koga veke ste zapnale za promena A ?!?!?
:smir:

pa ako tolku nogu go razbirate fudbalot aplicirajte za trener na arsenal i izvadite go timot od tamu kaj sto se naoga sega.
A i da ve prasam nesto?
Koj trener ke go zameni Wenger vo Arsenal, koga veke ste zapnale za promena A?!?!?

а за тебе еден перманентен БАН
оти си цреп !!!!!!

и да не баботиш тука многу ... имаш други подфоруми и јади бурек колку и како сакаш !!!!!!!

проклет аматер !

A i da ve prasam nesto?
Koj trener ke go zameni Wenger vo Arsenal, koga veke ste zapnale za promena A?!?!?
Е да ти кажам право попрво би навивал за Њукасл него за тие екипи.
Не навивам според тоа кој колку титули имал, и кој бил појак моментално.
Сите си имаме ние свое лично мислење, некој го сака да остане некој не а за промена не решавам јас.:smir:

а за тебе еден перманентен БАН
оти си цреп !!!!!!

и да не баботиш тука многу ... имаш други подфоруми и јади бурек колку и како сакаш !!!!!!!

проклет аматер !
не е проклет аматер ами досаден комарец!
туку зборот ми е абе зашо повекето фонови се напиздиле на Венгер абе кој не му чини каков тим или каква политика води нека си навива за кој сака со сеа на форумот ко сте забрбореле глуп и непродуктивен и малер муабет и кукате по цели денови .. ако нешто не ви се допага слободно навивајте за друга екипа ..

Sonne, ti greska me imas svanato.
Jas navivam za arsenal, a toa napisanoto bese za site so se pravea treneri i vikaa via trebe da se kupe, nia trebe da se prodade.
A so mislese so toa amater, ti pro. li si?
Ako si moze ti si naslednikot na wenger?

Zoki jas navivam za arsenal. Toa e moe licno mislenje.

I ako moze ,hipoteticki receno,da kazete koj ke bide naslednik na wenger ?

па знаеш ...

- кога победуваме : „...алал на професорот...браво каква тактика ...“
- мала криза : „...сите , абе што стана со Арсенал ? аааа професорот е испеана песна .. и.тн ... и.тн :) :smir:“

како и да е јас го сакам арсенал , го почитувам професорот ... тоа е тоа !

сигурно кој и да дојде нема да се адаптира така удобно , ќе му треба време а оддтука и уште поголема криза ( лани 6 равни меча со ред ... изгубена титула , сега ДВЕ ВО ПРВЕНСТВО ЕДНА ВО Ф.А ... сите бАраат невозможна мисија )

Jas navivam za arsenal, a toa napisanoto bese za site so se pravea treneri i vikaa via trebe da se kupe, nia trebe da se prodade.

Сречко катанец.:smir:

не е проклет аматер ами досаден комарец!
туку зборот ми е абе зашо повекето фонови се напиздиле на Венгер абе кој не му чини каков тим или каква политика води нека си навива за кој сака со сеа на форумот ко сте забрбореле глуп и непродуктивен и малер муабет и кукате по цели денови .. ако нешто не ви се допага слободно навивајте за друга екипа ..

Ne sum komarec, veruvaj. :)
A za drugoto sto go napisa, se slozuvam so tebe, vsusnost e istoto so go napisav vo prethodnite postovi, izgleda samo ti svana so sakav da kazam.

A za srecko moze ke donese sreka malce vo arsenal.

грешно се изрази , друг пат создавај поинаква „иронија“ затоа што не те разбрав :) можеби од глупост ( штознам ) можеби од скромност ...

про : заошто да не , ти несакаш да бидеш тренер на најдобрата екипа на светот ? би сакал ама имам други планови за својата иднина .

аматер , проклет аматер е „метафора“ :) па свати како што сакаш , ко за така е пласирана .

нема наследник на професорот има комбинации на гледишта -

Јас дасум ко оние навивајачине од Емирејтс бело шамиче вадам ке мафтам цел меч.
Сегде го има тоа само кај нас не, треба тоа да го напраат!
Треба да запаметиш само едно - тоа никогаш нема да се случи на Емирати.

Најдругарски ти го кажувам ова, не го сваќај на поинаков начин.

грешно се изрази , друг пат создавај поинаква „иронија“ затоа што не те разбрав :) можеби од глупост ( штознам ) можеби од скромност ...

про : заошто да не , ти несакаш да бидеш тренер на најдобрата екипа на светот ? би сакал ама имам други планови за својата иднина .

аматер , проклет аматер е „метафора“ :) па свати како што сакаш , ко за така е пласирана .

нема наследник на професорот има комбинации на гледишта -

Sakam, ama nemozam.
Site na forumite ke me ogovaraat i ke baraat da me smenat ? :D :D :D

Треба да запаметиш само едно - тоа никогаш нема да се случи на Емирати.

Најдругарски ти го кажувам ова, не го сваќај на поинаков начин.
Епа гледајго ти ова како позитивно нешто :smir::smir:
Затоа Барса ко ке губи ко ке рикнат 100 илјади оди тепај ја на Камп ноу.:helou:

Sakam, ama nemozam.
Site na forumite ke me ogovaraat i ke baraat da me smenat ? :D :D :D

ако си добар - НЕ ! а за оговарање секогаш има кој , како , зошто ... ?
секој е различен по темперамент , вкус , симпатии ... нормално е тоа .

Епа гледајго ти ова како позитивно нешто :smir::smir:
Затоа Барса ко ке губи ко ке рикнат 100 илјади оди тепај ја на Камп ноу.:helou:

што ми е гајле за проклетата барцелона .

јас го сакам Арсенал , Арсенал , Арсенал ..... не ми е грижа за никој .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom