Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си Така да сметам дека нема причина поради која би требало да ги загубиме Ван Перси и Волкот. Сега кога во овој месец и изминатите два Ван Перси игра во топ форма, за прв пат во кариерата за Арсенал има најмногу настапи во една сезона, во јануари месец секој гол помина преку него, треба да се очекува интерес од другите клубови, што е и нормално. Но Ван Перси го сака Арсенал и мислем дека една година пред своето пензионирање ќе се врати во својата родна земја (Холандија) да си ја заврши кариерата.

--------------------------------------------------------------
Аршавин денеска пристигнува во Лондон

синоќа читав на Арсенал-Македонија за конкретново и доста порано го имав мислено -
- што играчиште ќе беше ако немаше малери ? ( со повреди )
- што играчиште ќе беше ако беше лидерот ? ( поодамна )

сигурно ќе биде играч на месецот на Арсенал , а можеби и во премиер .

за со вест-хем :

660.gif
westham.jpg

на нашиот омилен стадион :)
почеток : 16 часот по централно европско време , директно на а1

па играат солидно добро , одлично напаѓачки фудбал ... тргнаа бод од гостувањата на стемфорт и енфилд ... не треба да се подценат .

знам дека сигурно нема да се предадат , ама ние сме сигурно „потврдиот орев“ . очекувам лесен меч со убедлива победа :

од пости причини што сме домаќин . што треба да победеме на мечов + да се знае кој е газда :)

кај нив : белами си замина ( гнида е гнида па во било кој клуб да замине , макар да биде и „галактичкиот“ тим на земјата :) ) кол е во врвот на формата во кариерата , ама не е играч за големи мечеви , со солиден среден ред , цврст бедем назад - нашиот апсон и дрварот нил .

нашите : очекувам аде да блесне на мечов , РвП да потврди за горе кажаното .. другото е рутина -

к'мон Ганерс !!!

Сепак вчера откако го видов интервјуто пред мечот со денешниот противник на Венгер, мислам дека Ван Перси нема да стартува од едноставна причина - премногу е изморен. Во последно време играше цел натпревар на секои 3/4 дена и можеби Венгер ќе му даде одмор со тоа што ќе го стартува од клупата.

"However if you look at the numbers we are over reliant on him at the moment,” added Wenger. “And the danger is to over play him at the moment. We still have to be a bit cautious with him.”

Тоа ме загрижува, но се надевам дека грешам.

---------------------------------------------------------

Се оствари мојата прогноза. :nesvest:

Леле неееееееее Адебајор не! :( кае Ван перси бре? ццц абе ке фатам да го пцуам овој Венгер бе еј!:nesum:
ps. Lele konecko sagna toure gallas clichy!!

Ајде ѕверови да го прославиме доаѓањето на Аршавин во Лондон со победа денеска
Очекувам сигурна и не толку толка тешка победа
АДЕ денсека сигурно дава гол

Сепак вчера откако го видов интервјуто пред мечот со денешниот противник на Венгер, мислам дека Ван Перси нема да стартува од едноставна причина - премногу е изморен. Во последно време играше цел натпревар на секои 3/4 дена и можеби Венгер ќе му даде одмор со тоа што ќе го стартува од клупата.

"However if you look at the numbers we are over reliant on him at the moment,” added Wenger. “And the danger is to over play him at the moment. We still have to be a bit cautious with him.”

Тоа ме загрижува, но се надевам дека грешам.

---------------------------------------------------------

Се оствари мојата прогноза. :nesvest:

abeee mesto RvP kje igra Bendtner :nesum: :nesvest:
aaau koj moze da ne ja glea nekako utakmicava ... kje mu preporacam da ne ja gleda... za negovo dobro :smir:

abeee mesto RvP kje igra Bendtner :nesum: :nesvest:
aaau koj moze da ne ja glea nekako utakmicava ... kje mu preporacam da ne ja gleda... za negovo dobro :smir:
Хехе мислиш дека Бентнер ке игра? па тогаш ти нее ја глеј.
Бентнер боље ке изигра од Адебајор.
Дечки,линк за гледање ако може или на некоја телевизија ке даваат??:pipi:
на а1.

Со срека денеска...ке биде тежок натпревар и секако очекувам победа на Арсенал....мој тип 2-0...Напред топџии :)

Хехе мислиш дека Бентнер ке игра? па тогаш ти нее ја глеј.
Бентнер боље ке изигра од Адебајор.

на а1.
ја неможам да не глеам хаха а Аде .. најбоље ни е бе ... ако не се согласувате ок.. не се бунам али у денешниов состав Аде а најдобриот поединец на Арсенал :pipi:

ја неможам да не глеам хаха а Аде .. најбоље ни е бе ... ако не се согласувате ок.. не се бунам али у денешниов состав Аде а најдобриот поединец на Арсенал :pipi:
Хехехехе ова е смешно што го збориш жими све.
Затоа оди глејси и лупатај глупости по форумов.
Досега само Насри и Ебуе се трудат да напраам нешто.
Или ти си некој посебен стручнак? :):) па глеаш нешто што нее во играта па ондак споредуваш со тоа? :)

пс. АЈМООО ВЕЛА!!!!!

Ебуе ако не се повреди ќе напраи многу денес :smir: се има насскано да дае гол :helou:

Еиии пак неможе гол да се даде, мора да биде претпазливи во одбрана.
Еве сега ке го примевме од немај каде. Прв напад на Вест Хем ...
Средниот ред добар, нападот Бентнер така-така се труди нешто Адебајор глупак тоа се знае се сплеткува сам незнае кај оди се праи крилен играч и земал да дрибла. Смешно :pos2:
Одбрана си е океј сега за сега - и да се внимава малку повеќе.
Така да продолжиме 3 бода не ни бегаат.
пс. Аршавин според ЕуроСпорт веќе е во Лондон.:vozbud:

ауу каква шанса Туре :tapp: не ми се веруе... нејќе и нејќе да влезе ова :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom