Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Моите два последни предувпредувања за Зоки и Арсеналмартин нека не се препукуваат мегу себе...Ако сакате така разменете си мсн и тепајте се....Ако ве видам уште еднаш да се карате за некој играч, кој и патем не вреди, ке побарам да бидете отсртанети од форумот....Е сега за 1 ден ја правам комплетната анализа од полусезоната и утре ке ја постирам и воодено тоа ке биди доказ за Арсеналмартин дека Сонг е еден од полошите на теренот....Е сега ако мислите дека има виновници за ова што ни се случува, јас не ги барам...Секако дека најголемата вина ја сноси менаџерот, но јас не можам да бидам против човекот кој направи да постои Арсенал...

Ке кажам дека вчера беше заслужено да изгубиме...Односно требаше Евертон да не победи...Подобри во секој аспект, повеке удари на гол и така натаму...Заслужен пораз требаше да биде тоа...Но тука кај нас го имаме РвП, односно новиот Бергакмп...Утакмицата нема да ја коментирам...

Затоа ке кажам дека мислењата кои ги разменуваа Зоки и Мартин, кај мене на факултет ги викаат „различни мислења“...И велат дека тој што ке попуштел бил попаметен...Епа сега сфакајте...

Поззз....

Верувај јас можам...Утре околу 18 00 ке го имаш...Договорено...а ако јас имам доказ и е точен...тогаш со помош на Фантом, ти леташ...се разбира секое извинување ке биди добродојдено...

Пријатен ден...!!!!

Зоки, брат не знам како можиш да пишиш со некои кои едноставно се заљубени во црнци...можи дека имаат поголеми...Нека си го сака Сонг...
Тоа е.
Тој вика дека јас не сум кажувал факти, а т.е одбрано е тој цело време „Ај нека заврши тука муабетот“ „на намеравам да праам повеќе муабет со тебе“ „Ок, уште треба да учиш за фудбалот“.
Кога ми го кажа тоа ако не беше сонг за прв тим венгер немаше да го стаи, му кажав дека сега тоа резултира и дека е доволен факт и доволно говори, нели?
А тој „Немам ништо против тебе“ цело време лупата па лупата. Али океј повеќе не го реплицирам, нека крши глава и нека се пали на црнци... можеби тоа е причината.
И јас немам ништо против Сонг, верувам дека еден ден ке стане голем играч и ке заслужува да го носи дресот на Арснал, но во моментов такви играчи на Арсенал не им се потребни! Каде наумиле така титула? абе треба цврстина бе константност бре! Не еден играл еден не играл, па да видиме дали малиот ке се докаже во ПЛ и ЛШ... млади таленти се знае кај се испробуваат, Премиер лигата нее за играње курташак.
И еве му се извинувам на Мартин за таквиот изход, ама стварно ме изнервира, кажува нешто што нее изводливо.
сепак на крај на долгиот муабетот почитувам туѓо мислење и повеќе нема да реплицирам и да убедувам.

Лоши вести, Силвестер во аут уште две или три недели
“Silvestre has had a little set-back so he will be two or three weeks more,” said the manager.

Опа тоа за мене се добри а не лоши вести никогаш нека не се врате на теренот тоа е најголемата грешка на Венгер во неговиот живот,а и форсирањето не Сонг и Диаби што само виде во тиа играчи ич не ми е јасно.Ајде конечно нека иде Аршавин белки нема да гледам еден од овие двајца торлаци,неможам да ги смислам во првите единаесетмина.Со такви играчи и УЕФА е успех оваа сезона

Опа тоа за мене се добри а не лоши вести никогаш нека не се врате на теренот тоа е најголемата грешка на Венгер во неговиот живот,а и форсирањето не Сонг и Диаби што само виде во тиа играчи ич не ми е јасно.Ајде конечно нека иде Аршавин белки нема да гледам еден од овие двајца торлаци,неможам да ги смислам во првите единаесетмина.Со такви играчи и УЕФА е успех оваа сезона
Ммм, белки да се врати другар. Тенки сме во одбрана, таман би ни дошол на клупа верувај. Големи малери сме со повреди, затоа Силвестер е одлична замена и му посакувам побрзо опоравување.
А не ако се повреди Клиши да ги вика од втор тим младина бекови да играат.
А да не заборавам дека и во последно време со ова Галас-Туре расправии долго не сум ги видел заедно така да Силвестер е подобар избор од Џуру(иако џуру ми е еден од најомилените играчи).

Тоа е.
Тој вика дека јас не сум кажувал факти, а т.е одбрано е тој цело време „Ај нека заврши тука муабетот“ „на намеравам да праам повеќе муабет со тебе“ „Ок, уште треба да учиш за фудбалот“.
Кога ми го кажа тоа ако не беше сонг за прв тим венгер немаше да го стаи, му кажав дека сега тоа резултира и дека е доволен факт и доволно говори, нели?
А тој „Немам ништо против тебе“ цело време лупата па лупата. Али океј повеќе не го реплицирам, нека крши глава и нека се пали на црнци... можеби тоа е причината.
И јас немам ништо против Сонг, верувам дека еден ден ке стане голем играч и ке заслужува да го носи дресот на Арснал, но во моментов такви играчи на Арсенал не им се потребни! Каде наумиле така титула? абе треба цврстина бе константност бре! Не еден играл еден не играл, па да видиме дали малиот ке се докаже во ПЛ и ЛШ... млади таленти се знае кај се испробуваат, Премиер лигата нее за играње курташак.
И еве му се извинувам на Мартин за таквиот изход, ама стварно ме изнервира, кажува нешто што нее изводливо.
сепак на крај на долгиот муабетот почитувам туѓо мислење и повеќе нема да реплицирам и да убедувам.

Така е бе Зоки...Размислувај дипломатски....Не мора на никој ништо да му докажуваш...Кога ке видиш дека некој ти контрира...готово....крај на муабетот....оти уште 1000000 стрници нема да ти стигнат да го убедиш...Затоа утре кога ке ја види статистиката ке го смени мислењето, освен ако не навива за поединец(во случајот, Сонг), а не за тим....Поззз до тебе....

Грешиш...грешиш....многу грешиш....Силвестре ни треба....само толку ке речам...не дај Боже да се повреди Туре....или некој друг...А сега ако дојде Аршавин, можеби па ке се бориме за титула....хахахах...не ме смеј...Али ако...конкуренцијата е секогаш добродојдена!!!

We also took this issue to our Arsenal forums, where user 'gunnergi' summed up the situation as follows:

"I think Arshavin needs to improve and to show how good he is, and Arsenal really suits him perfectly. We all know what he has done in the Euro 2008, he showed some personality and determination, though during all months that followed Euro 2008, he has never been at his best level, because he was heavily linked with highest clubs such as Barcelona, of which he dreamt as a young boy, Chelsea, Tottenham and Arsenal. Arshavin showed his talents as an older player, he was 27 when the world knew him which became a disadvantage for him because it was the last time for him to be a subject in the transfer market. But now, regardless how good Arsenal are, the fact that we have not won a trophy since 2005 means we need someone like Arshavin to help and to add some attacking skills into our squad which sometimes lacks confidence and maturity. I can not say lack of experience because our captain who is 21, played at high levels, won Euro 2008, and he's committed, so to be frank, we can't wait to see him at Emirates and I suggest All ARSENAL fans to welcome him! Arsenal forever!!!!!"

Извадок од еден наш фан .....(за подобрите „англичани“)...

Верувај јас можам...Утре околу 18 00 ке го имаш...Договорено...а ако јас имам доказ и е точен...тогаш со помош на Фантом, ти леташ...се разбира секое извинување ке биди добродојдено...
Пријатен ден...!!!!
Ке лета??Бидејќи го искажал својот став за Сонг,кој не се согласува со твојот?Смешно....
И да,со вашата тврдоглавост го загадувате фан клубот,имате ПП и мсн,таму расправајте се до бескрај.
Сонг,треба уште година-две да се искалеми,но моментално немаме некој што ке го замени.Има доста позитивности кај овој играч...но и негативности кои во иднина ке бидат отстранети.
Благодарам на вниманието.:smir:

Ке лета??Бидејќи го искажал својот став за Сонг,кој не се согласува со твојот?Смешно....
И да,со вашата тврдоглавост го загадувате фан клубот,имате ПП и мсн,таму расправајте се до бескрај.
Сонг,треба уште година-две да се искалеми,но моментално немаме некој што ке го замени.Има доста позитивности кај овој играч...но и негативности кои во иднина ке бидат отстранети.
Претседниче со која тврдоглавост? си напраив и јас прилика да го кажам мислењето за Сонг, и малце да подискутираме. Има нешто проблем а?:helou:

Ебате дискусијата,да бевте еден до друг очите ке си ги извадевте...2 страни расправија(убедување)за Сонг дали е добар или е лош...
Ајде,друг пат помирни ке бидете=):pipi:

Ебате дискусијата,да бевте еден до друг очите ке си ги извадевте...2 страни расправија(убедување)за Сонг дали е добар или е лош...
Ајде,друг пат помирни ке бидете=)
Како каже претседник тако.
Поштовање претседниче, многу ке бидеме помирни.
пс. важи бе worca пријавине, нека ми лупнат бан :):) не му ја ебаам.

Arshaving deal 90% done and Walcott too

Искрено преку овакво ми е ова.
Ајде нека доаѓа, теее што одолговлечување...

Најава:

24pxi8g.jpg

Ајде доста ви беше расправијата.

После тешко спасениот бод против Евертон , во гости ни доаѓа Вест Хем.Во моментот заостануваме 5 бода зад Астон Вила,која во последните 6 утакмици има 5 победи и само едно реми (со нас).

Меѓутоа,да се вратиме на утакмицата.Последните 2 утакмици помеѓу Арсенал и Вест Хем завршија секако во наша корист со истиот резултат 2:0.
Вест Хем изненади во 5 кола ,скокна од 17 на 7 место во премиер лигата,со тоа оваа година(календарски)во моментот е без пораз и само со едно реми.

Во оваа утакмица очекувам тотална надмоќ на Арсенал,секако без Венгеровите погрешки во ставањето на Сонг во првата постава,со тоа да ни се поправи средниот ред кој би требало добро да си ја заврши работата доделувајки корисни топки напред.Секако се надевам и на добра одбрана која без проблем ќе го разбие нападот на Вест Хем. Сите се сеќаваме дека против Евертон игравме претиснато назад,во кој поголемиот посед на топка беше во нимните нозе.Ова не требаше да се случи и се надевам дека Венгер ќе ги предупреди нашите момци.

Првата четворка се сите близу,али нашиот приоритет е да ја стигнеме Астон Вила и да пробаме да ги освоиме кфалификациите за ЛШ,меѓутоа како стојат работите,мислам дека после оваа утакмица ќе видиме за каде сме.Ако го добиеме овој натпревар,тоа значи дека можеме да се бориме за тоа 4 место па и за титула(во која јас сеуште верувам).Сето тоа зависи од следните неколку утакмици.

И за крај едино што можам да кажам,е да верувам во арсенал,без обзир на лошите игри затоа што тоа се случува и на најдобрите.

Најава:

24pxi8g.jpg

Ајде доста ви беше расправијата.

После тешко спасениот бод против Евертон , во гости ни доаѓа Вест Хем.Во моментот заостануваме 5 бода зад Астон Вила,која во последните 6 утакмици има 5 победи и само едно реми (со нас).

Меѓутоа,да се вратиме на утакмицата.Последните 2 утакмици помеѓу Арсенал и Вест Хем завршија секако во наша корист со истиот резултат 2:0.
Вест Хем изненади во 5 кола ,скокна од 17 на 7 место во премиер лигата,со тоа оваа година(календарски)во моментот е без пораз и само со едно реми.

Во оваа утакмица очекувам тотална надмоќ на Арсенал,секако без Венгеровите погрешки во ставањето на Сонг во првата постава,со тоа да ни се поправи средниот ред кој би требало добро да си ја заврши работата доделувајки корисни топки напред.Секако се надевам и на добра одбрана која без проблем ќе го разбие нападот на Вест Хем. Сите се сеќаваме дека против Евертон игравме претиснато назад,во кој поголемиот посед на топка беше во нимните нозе.Ова не требаше да се случи и се надевам дека Венгер ќе ги предупреди нашите момци.

Првата четворка се сите близу,али нашиот приоритет е да ја стигнеме Астон Вила и да пробаме да ги освоиме кфалификациите за ЛШ,меѓутоа како стојат работите,мислам дека после оваа утакмица ќе видиме за каде сме.Ако го добиеме овој натпревар,тоа значи дека можеме да се бориме за тоа 4 место па и за титула(во која јас сеуште верувам).Сето тоа зависи од следните неколку утакмици.

И за крај едино што можам да кажам,е да верувам во арсенал,без обзир на лошите игри затоа што тоа се случува и на најдобрите.
Аман бе... ке се бориме за четврто и шампиони ке бидеме :pos2: АЛО! Какви шампиони бре?!?! :):)
Ние лани ко не успеавме да освоиме титула, па сега ке освои со овие телиња ко Сонг.
+ уше малку останува 11 кола мислам таман за да ги решиме астон вила и 4-то место да го зацврстиме.
И да, друже им се случува и на најдобрите само што за жал годинава ние не сме тоа, и поради Венгеровите грешки и поради повредите.
И кога им се случува им се случува „ЗА ЛОШ ДЕН“ ....
Кај нас оваа година е мн сериозен проблем со кој Венгер тешко ке се справи во иднина да го опраи и да ни докаже дека арсенал може вистински да се бори за титула.

Оваа година Арсенал немаше лош ден, па да речеш ајде среќа Хул погодија збрка ова она, нема врска бевме тотално надиграни од кретенски екипи, и не покажавме ништо више од нив.
Хул,Санделенд,Фулам,Астон Вила, и ај да не ги набројувам срам ми е.
Кај нас нее проблемот „ЛОШ ДЕН“.
Али за крај останувам да се надам за 4-то место и да верувам дека Аршавин ке има голем удел во тоа.
Што се тиче Вест хем, нема што да плампам пола саат, победа и ништо друго! јасни се работите.

ЕДИТ: Излгеда по доаѓањето на Аршавин, Вела ке иде на позајмница.
А читам некакви трампи со Сити мислам дека беше 12 милиони + Дан да ни го дадат.

точно.. и јас се согласувам дека има квалитет Сонг.. можда прави киксови но за 1 2 сезони веќе нема да ги прави :smir: а за во моментов коа ќе се вратат повредените ќе имаме кој да го смени сега за сега тој ќе игра

Ако ве видам уште еднаш да се карате за некој играч, кој и патем не вреди, ке побарам да бидете отсртанети од форумот....Е сега за 1 ден ја правам комплетната анализа од полусезоната и утре ке ја постирам и воодено тоа ке биди доказ за Арсеналмартин дека Сонг е еден од полошите на теренот....

Пријатен ден...!!!!
Да бидам отстранет од форумот затоа што немам ист став околу еден фудбалер со тебе и Зоки? Смешно, навистина смешно... Па тогаш зошто постои форумот?
Така е бе Зоки...Размислувај дипломатски....Не мора на никој ништо да му докажуваш...Кога ке видиш дека некој ти контрира...готово....крај на муабетот....оти уште 1000000 стрници нема да ти стигнат да го убедиш...Затоа утре кога ке ја види статистиката ке го смени мислењето, освен ако не навива за поединец(во случајот, Сонг), а не за тим....Поззз до тебе....
Во никаков случај нема да го сменам моето мислење.

Поединец? Ти беше тој кој што пишуваше дека ако Венгер си заминел, немало да го сакаш Арсенал.

Јас навивам за фудбалскиот клуб Арсенал веќе 11 години. И никогаш, ама баш никогаш поединец нема да ставам пред тимот. Тимот победува и губи како тим. Отсекогаш верувам во тоа.

-----------------------------------------------------------

Се извинувам поради тоа што направив непрегледност на форумот, но Зоки беше тој кој прв почна со тоа што не му се свиѓало што за аватар носам фудбалер на Арсенал.
Како и да е во иднина веќе никој не убедувам, самиот нека си гради свое мислење.

Поздрав. :smir:

Арсенал обезбеди работна дозвола за рускиот репрезентативец Андреј Аршавин, што значи дека сагата околу овој трансфер во следните неколку дена конечно може да го добие очекуваниот епилог и Аршавин да се стане нов член на "топџиите". Клубовите веќе од претходно го договорија износот на отштета, а остана Аршавин да прифати мало намалување на платата за договорот да биде и потпишан.

Ајде сега уште лекарските прегледи да ги помине и конечно ќе биде готово :salut:

Како каже претседник тако.
Поштовање претседниче, многу ке бидеме помирни.
пс. важи бе worca пријавине, нека ми лупнат бан :):) не му ја ебаам.

Arshaving deal 90% done and Walcott too

Искрено преку овакво ми е ова.
Ајде нека доаѓа, теее што одолговлечување...

То не важи за тебе, Зоки...Поззззз

Јас немам никаква дискусија за Сонг....Дискусијата се водеше мегу Зоки и Мартин....А не мегу мене.... И ти прочитај неколку страни поназад, па после кажвај...

Бла, бла, бла....

Да бидам отстранет од форумот затоа што немам ист став околу еден фудбалер со тебе и Зоки? Смешно, навистина смешно... Па тогаш зошто постои форумот?

Во никаков случај нема да го сменам моето мислење.

Поединец? Ти беше тој кој што пишуваше дека ако Венгер си заминел, немало да го сакаш Арсенал.

Јас навивам за фудбалскиот клуб Арсенал веќе 11 години. И никогаш, ама баш никогаш поединец нема да ставам пред тимот. Тимот победува и губи како тим. Отсекогаш верувам во тоа.

-----------------------------------------------------------

Се извинувам поради тоа што направив непрегледност на форумот, но Зоки беше тој кој прв почна со тоа што не му се свиѓало што за аватар носам фудбалер на Арсенал.
Како и да е во иднина веќе никој не убедувам, самиот нека си гради свое мислење.

Поздрав. :smir:

Венгер е Арсенал...!!!...Или можеби не..???!!!...И да ако навиваш тимски, шо си се запнал за Сонг, кога на ниеден светски форум на Арсенал не е прифатен.. и тоа во 90 % од случаите...

http://www.goal.com/en/news/8/main/...for-the-champions-league-wouldnt-kill-arsenal

Венгер е Арсенал...!!!...Или можеби не..???!!!...И да ако навиваш тимски, шо си се запнал за Сонг, кога на ниеден светски форум на Арсенал не е прифатен.. и тоа во 90 % од случаите...

http://www.goal.com/en/news/8/main/...for-the-champions-league-wouldnt-kill-arsenal
Венгер е причината поради која го засакав Арсенал. Ќе биде многу тешко кога ќе дојде времето да си замине, но сепак тоа е фудбалот. Хероите доаѓаат и си одат, клубот останува.

Мора да се прифати фактот дека еден ден во иднина ќе мора да си замине Венгер. Но тогаш нема да биде крај на светот. Ќе продолжам да си го сакам Арсенал како што го правев тоа досега.

Сонг можеби е еден од оние фаци во тимот кој голем дел од подржувачите на Арсенал низ светот плукаат по него, но ако Венгер верува во него, тогаш знам дека од Сонг ќе стане одличен фудбалер. Нема причина што ќе ме натера да не верувам во Венгер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom