Тоа е.Моите два последни предувпредувања за Зоки и Арсеналмартин нека не се препукуваат мегу себе...Ако сакате така разменете си мсн и тепајте се....Ако ве видам уште еднаш да се карате за некој играч, кој и патем не вреди, ке побарам да бидете отсртанети од форумот....Е сега за 1 ден ја правам комплетната анализа од полусезоната и утре ке ја постирам и воодено тоа ке биди доказ за Арсеналмартин дека Сонг е еден од полошите на теренот....Е сега ако мислите дека има виновници за ова што ни се случува, јас не ги барам...Секако дека најголемата вина ја сноси менаџерот, но јас не можам да бидам против човекот кој направи да постои Арсенал...
Ке кажам дека вчера беше заслужено да изгубиме...Односно требаше Евертон да не победи...Подобри во секој аспект, повеке удари на гол и така натаму...Заслужен пораз требаше да биде тоа...Но тука кај нас го имаме РвП, односно новиот Бергакмп...Утакмицата нема да ја коментирам...
Затоа ке кажам дека мислењата кои ги разменуваа Зоки и Мартин, кај мене на факултет ги викаат „различни мислења“...И велат дека тој што ке попуштел бил попаметен...Епа сега сфакајте...
Поззз....
Верувај јас можам...Утре околу 18 00 ке го имаш...Договорено...а ако јас имам доказ и е точен...тогаш со помош на Фантом, ти леташ...се разбира секое извинување ке биди добродојдено...
Пријатен ден...!!!!
Зоки, брат не знам како можиш да пишиш со некои кои едноставно се заљубени во црнци...можи дека имаат поголеми...Нека си го сака Сонг...
Тој вика дека јас не сум кажувал факти, а т.е одбрано е тој цело време „Ај нека заврши тука муабетот“ „на намеравам да праам повеќе муабет со тебе“ „Ок, уште треба да учиш за фудбалот“.
Кога ми го кажа тоа ако не беше сонг за прв тим венгер немаше да го стаи, му кажав дека сега тоа резултира и дека е доволен факт и доволно говори, нели?
А тој „Немам ништо против тебе“ цело време лупата па лупата. Али океј повеќе не го реплицирам, нека крши глава и нека се пали на црнци... можеби тоа е причината.
И јас немам ништо против Сонг, верувам дека еден ден ке стане голем играч и ке заслужува да го носи дресот на Арснал, но во моментов такви играчи на Арсенал не им се потребни! Каде наумиле така титула? абе треба цврстина бе константност бре! Не еден играл еден не играл, па да видиме дали малиот ке се докаже во ПЛ и ЛШ... млади таленти се знае кај се испробуваат, Премиер лигата нее за играње курташак.
И еве му се извинувам на Мартин за таквиот изход, ама стварно ме изнервира, кажува нешто што нее изводливо.
сепак на крај на долгиот муабетот почитувам туѓо мислење и повеќе нема да реплицирам и да убедувам.