Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не зикс не функционира ни овој :(
sop://broker.sopcast.com:3912/69470

tvants://list.tvants.com/tvants/?k=cf9385bd97957227df3d5692c1ef3b31

tvants://tvants.ppnba.com/tvants/?k=aff49ce577ab1a577d8bfa104651969a

tvants://list.tvants.com/tvants/?k=d3d43abaf137696c43eaf92974203761

sop://broker.sopcast.com:3912/68573

90% има на некој од овие....

дијаби , денилсон , сонг ... еден пас не направија ко што треба !!!!!!!!!!

за гревота се !

:angry1::devil1::devil1:
neeee....
kako be moze vaka da ni se desava u najvaznite momenti ....
ajde neka davaat 2 gola sega koa se glupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :nerv:
i neka doe posle toa arsha i Wenger nek prekine da se zamara so City tyku neka pogledne so se desaaa so nasiof tim prvo u piii*ku mater vishe....

ко муви без глави беа , 10 минути неможеа да сврзат 3 паса ... што им беше , па и голот што ни го дадоа ... ебати мизеријата одбрана ко швајцарско сирење ... среден ред - поим да се немало за креирање и пасови , дијаби , сонг , денилсон ... уништуваа топки ко почетници ( па јас , Боки и Аце да игравме подобри ќе бевме :pos: ) насри се пазеше ко од чума ...

и фала Богу - човекот на место во тимот РвП му ја провне меѓу ушите :)

ако бре бод бар задовме :) :pos2: сега вила ни бега 5 :)

Леле шо се дешава бе д****м мамаму колку само играме мизерно среќа што добро му оде сега на РвП инаку за никаде сме.И ај нека иде веќе тиа Аршавин оти ниа глупите Диаби и Сонг неможам да ги смислам веќе ми ги искинаа сите живци :zid:
Катастрофа

Голот на Перси ако сакате да го видите. Сепак, како навијач на Манчестер Јунајтед, би сакал да победите, секако да биде поинтересно првенството, а не вака, и онака не добивам нешто ако Јунајтед освои титула, ама ако биде жустро за титулата, неизбежна е борбена игра во сите натпревари. :)

Леле ... срамота Сонг Денилсон ау ауу, немаат константност се гледа.
Разочаран и покрај нерешениот резултат.
Мораме да ја сватиме сериозно работава!!
пс. Секоја чест за Рвп алал да му е. Аде на коленици ... од лето да не го видам!
И клиши се надам ке му го земат местото еден од Гибс и Траоре.

Леле ... срамота Сонг Денилсон ау ауу, немаат константност се гледа.
Разочаран и покрај нерешениот резултат.
Мораме да ја сватиме сериозно работава!!
пс. Секоја чест за Рвп алал да му е. Аде на коленици ... од лето да не го видам!
И клиши се надам ке му го земат местото еден од Гибс и Траоре.

за првите двајца + дијаби ... на трансфер листа веднаш ( ама да им ебам мамата ќе се разиграат ако заминат колку мака да ни биде :pos: ) за аде ја ебавме работата кога не го истриживме мила :) РвП - немам зборови ако не е тој .. го ебавме пиперот што велат кавадарчани :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom