Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa oti ti necese li da dojde mislam na Inler toa e fantasticen fudbaler bas kakov sto ni treba DM.No odlukata e na Mr. A.W koi igrac e za kai nas:toe:
Остајго ти него,тој многу сака,да бил трењер ке го земел Швајштајгер и да не заборавам Феноменалниот голман на Еспањол, КАМЕНИ! :)

:))))

Остајго ти него,тој многу сака,да бил трењер ке го земел Швајштајгер и да не заборавам Феноменалниот голман на Еспањол, КАМЕНИ! :)

E uste svaba ni fale vo timot tia ne e za nikade .No kameni moze dobar golman e no prave i katastrofalni greski
Samo Ajland i Arsavin neka dojdat drugi ne ni trebat

A imal nekoi informacija dali se izigra denesniot natprevar za rezervite oti spomnate deka mozelo da bide odlozen poradi zamrznat teren.I ako se igral dali igrael nasiot DUDU i kakva partia prikazal

Па сакав,и што сега? Добар играч,секој сака да дојде.
А ти пошто очекуваш звезди и збесна минатиот пат,кога ти ги постираа 30/40 играчи,ке морам да те разочарам и да ти речам навивајси за друг клуб,ако очекуваш такви играчи.

Во Арсенал се вртат Росина,Инлер,Ајралнд... тие се тие а НЕ толку големата звезда Аршавин кај е нас е најголема,и затоа сега сме сите попалени со ставање аватари а бог да знае што уште нема да се издешава кога е Венгер во прашање и дали ке дојде ....уште малку и ке почне да ми личи на „Насри сага“.

Pa oti ti necese li da dojde mislam na Inler toa e fantasticen fudbaler bas kakov sto ni treba DM.No odlukata e na Mr. A.W koi igrac e za kai nas:toe:

:))))

лол колку не разбирате xD , пишав ,,тое е,, е не пишав дека не го сакам или слично, ама сакав да кажем дека зоки мислеше дека е најдобар играч за позицијата ДМ во овој момент, ја не го оспоруев тоа и не реков дека е лош играч...:tapp: само сакав да каем дека тоа е нема да го имамо ќе треба некој друг...:jaj:
- А за Швајнштајгер беше друго зборот...:smir: а Камени случајдон дан е лош...:tapp:

E uste svaba ni fale vo timot tia ne e za nikade .No kameni moze dobar golman e no prave i katastrofalni greski
Samo Ajland i Arsavin neka dojdat drugi ne ni trebat
АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ!! И тоа што викаш хахаха :) што ке ни е шваба.
Голман имаме,резервен исто така,Фабиански нее за потценување .. добар голман е али сеуште неможе да му конкурира на Алмуниа,треба време :)
Инаку,глеаш Сити што комбинација прај,да им го дадеме Туре за Ајралнд,не иде така бе. Најдобар дефанзивец да пуштиш :) не верувам во ова. Некако да се гледа да го купат целосно,ама чисто сумљам.
Аршавин веројатно ке дојде. Според мене тој ке биде едниствен Фул трансфер,а ДМ ке си зееме „оn loan“. :)

[zEUs];2061727 напиша:
лол колку не разбирате xD , пишав ,,тое е,, е не пишав дека не го сакам или слично, ама сакав да кажем дека зоки мислеше дека е најдобар играч за позицијата ДМ во овој момент, ја не го оспоруев тоа и не реков дека е лош играч...:tapp: само сакав да каем дека тоа е нема да го имамо ќе треба некој друг...:jaj:
- А за Швајнштајгер беше друго зборот...:smir: а Камени случајдон дан е лош...:tapp:
КОЛКУ СИ САМО ...... !!
Дај олади човеку,реков дека најдобро решение пошто ретко кој играч од тие што сме заинтересира може да игра ЛШ. Овој е ем добар на позиција Дм а ем ке може да игра ЛШ. А не реков дека е најдобар на позиција ДМ во овој момент,клапчо еден.
А за Камени што да ти кажам,Фабиански е боље што ке ти е камени? :)

КОЛКУ СИ САМО ...... !!
Дај олади човеку,реков дека најдобро решение пошто ретко кој играч од тие што сме заинтересира може да игра ЛШ. Овој е ем добар на позиција Дм а ем ке може да игра ЛШ. А не реков дека е најдобар на позиција ДМ во овој момент,клапчо еден.

:jaj::jaj::jaj:
Не знам што ти проблемот, изгледа не ме разбираш...:tapp:
- ја кој га дадов информацијата дека Венгер не е заинтересиран мислев дека тоа е нема да го имамо и не сум ич среќен за тоа, баш ни требаше таков играч и штета е што нема да го имамо...:toe:

[zEUs];2061762 напиша:
:jaj::jaj::jaj:
Не знам што ти проблемот, изгледа не ме разбираш...:tapp:
- ја кој га дадов информацијата дека Венгер не е заинтересиран мислев дека тоа е нема да го имамо и не сум ич среќен за тоа, баш ни требаше таков играч и штета е што нема да го имамо...:toe:
Не бе друже,како викаше ти,нас ни треба мн појак играч од Инлер.
Затоа,многу добро сваќам која ти е поентата на постот,кога на два дена мењаш мислење.
Стварно мачно ми е да цитирам некој вака како тебе,затоа нека заврши тука разговорот.

Јаја Туре 100000000000000000000000 пута појак од Интел (или како се викаше ...:pos:) и не треба многу да се грижимо за тоа дека Венгер не е заинтересиран за него, Венгер има чуство и знае кој играчи да земе и ако не го сака Инлер значи нешто на тој играч му фали и не е доволно добар за кј нас...:smir: , и Венгер е доволно паметен и зимава ќе земе некој квалитетен играч на позицијата ДМ и не треба да се замара со тоа...:pipi:
- а пак за Волкот не е ништо страшно, само медиумите дигаа многу прашина, тој фино лепо ќе си го продужи договорот и неам да ме чуди да го продужи на бааѓи године едно 7-8 и никој ќе нема корист а и не е некој доволно глуп ни Волкот ни Венгер да не го продужа договорот...:pipi:

ајдеее...
што е ова бе ...
се расправате кој што изјавил :tapp:
Дајте малку смиретесе ... Зеус брат само нешто идеш протиф зоки и тоше ви се добацува хаха...
Не за друго али зашто да се караме тука на наш под форум?
Сите сме за истото ( најдобро за Арсенал) ај малку живците смирени
АКО МОЖЕ :pipi: зашто сепак ја не сум некој што тука наредуе али нејќам да ни бануваат наш фан клуб пак ко што беше еднаш веќе
:helou:

Англиските медиуми пренесуваат дека Арсен Венгер посакува да го ангажира играчот на Портсмут, Нико Крањчар :vozbud:

E zosto be zoki so mu fale na Niko dobar igrac a plus i Hrvat so Dudu odlicen tandem bi bile
Никој не оспорува дека нее добар,али на арсенал не му треба таков играч :)
Крањчар нее крило,туку игра како плејмејкер нешто слично како насри што игра во моментов кај нас. Така да не треба :)

Никој не оспорува дека нее добар,али на арсенал не му треба таков играч :)
Крањчар нее крило,туку игра како плејмејкер нешто слично како насри што игра во моментов кај нас. Така да не треба :)

Pa so ima vrska nema A.W vece da eksperimentira so Nasir na taa pozicija vece iako mnogu dobro se snaoga tamu mozebi i podobro otkolku na krilnata pozicija

citaev deka volkot ke si zaminel od arsenal.tocno li e tova?
Ке видиме по завршување на Јануар.

Pa so ima vrska nema A.W vece da eksperimentira so Nasir na taa pozicija vece iako mnogu dobro se snaoga tamu mozebi i podobro otkolku na krilnata pozicija
Ке видиш дека нема да дојде,мислам дека е една чиста безвезна шпекулација :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom