Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe se okay...site znaat ponekogas da go pokazat svojot skrien talent...ama znam deka sanja nemozam organski da go podnesam... i ne sakam da igra vo arsenal... dzabe faka mesto na klupata ili na terenot...sto ne go biva ne go biva
Сања од кога дојде во Арсенал е еден од најдобрите фудбалери во тимот. Минатата сезона беше избран за најдобар десен бек во Премиер лигата што и него му беше дебитанска сезона во арсенал. Сите утакмици му се одлични, јас не памтам утакмица која ја изиграл лошо, а во последниве два меча изигра нај нај. И сега да речеш дека не го бива... ееее не иде, или не го гледаш доволно Арсенал, или .... :)

go gledam arsenal...za toa nema potreba da se sekiras...ama licno mene ne mi se dopaga kako igra..bez razlika dali bil ili ne bil izbran za najdobar desen bek vo premier ligata...

go gledam arsenal...za toa nema potreba da se sekiras...ama licno mene ne mi se dopaga kako igra..bez razlika dali bil ili ne bil izbran za najdobar desen bek vo premier ligata...
Добро, ондак си некој посебен случај.
Ај поздрав, касно е идам да легнувам.:smir:

abe se okay...site znaat ponekogas da go pokazat svojot skrien talent...ama znam deka sanja nemozam organski da go podnesam... i ne sakam da igra vo arsenal... dzabe faka mesto na klupata ili na terenot...sto ne go biva ne go biva

Леле Боровинке, абе зошто така мислиш за Сања? Tој е еден од најдобрите играчи на Арсенал, брз е, има пробив, апсолутно ги извршува задачите на максимален начин, ептен е дисциплиниран, концентриран, добро нафрла, немам видено досега некоја грешка во одбрана...нека ме поправи некoј ,ама мислам дека сум во право :smir:

На крај краева тоа е твое мислење,сепак :)

Тогаш и ти си некој посебен случај.:pipi:
Добро бе човек и јас сум посебен случај што проблем имаш ти? Ај да не замараш може? Зборевме за Сања, таа рече дека не и се свиѓа а досега неам слушнато од некој дека Сања не му ја бендисувал играта, тоа е тоа.
Повеќе не те цитирам крши глава, со сељак ке се замарам.
Него он топик... нешто ново
Arsenal To Sign Andrei Arshavin In January - Reports
http://www.goal.com/en/news/1712/ar...al-to-sign-andrei-arshavin-in-january-reports

Добро бе човек и јас сум посебен случај што проблем имаш ти? Ај да не замараш може? Зборевме за Сања, таа рече дека не и се свиѓа а досега неам слушнато од некој дека Сања не му ја бендисувал играта, тоа е тоа.
Па и ти си посебен случај,се радуваш дека Сонг се повредил?:uvo:
Тешко дека некој што го сака Арсенал посакува да се повреди некој играч од тимот....:smir:

Па и ти си посебен случај,се радуваш дека Сонг се повредил?:uvo:
Тешко дека некој што го сака Арсенал посакува да се повреди некој играч од тимот....:smir:
Тоа така го кажав, али верувај се радувам за тоа што нема да игра а пошто причина беше повредата така се изразив, протумачиго малце... И венгер да го извадел, и да си одел, и да не игра(поради повреда), се радувам пошто не сакам да го гледам во први 11. Таков фудбалер не заслужува да игра за Арсенал у стартен тим, според мене. Толку ме задоволил Венгер со неговиот избор на играчи, па затоа се дешаваат такви ствари кај нас навивачите дури и по повреда да бидеме задоволни ЗАТОА ШТО НЕМА ДА ИГРА. Ремзи е подобар :) и вчера изигра супер кога влегоа со Вела одма живна играта и даовме гол.
Ипак тоа е само мое мислење, никој не може да ми го смени.
Иначе, излеа Аршавин по се изгледа од Јануар кај нас :):vozbud:

Конечноооооо победааааа. Кој друг ако не Вили... тешки три поени и 10 поени после Лузерпул... млитава работа, но Венгер верува во трофеј па зошто да не и ние...

Во интервју за француската Канал плус изјавил дека ни фалат двајца фудбалери во средниот ред и напаѓач (најверојатно како замена за некој продаден наш фудбалер - Бендтнер). Несака да се ствара притисок од медиумите и да соопштува имиња, но мислам дека најмалку двајца пристигаат, Аршавин и Инлер. :helou:

Јас би рекол максимум двајца :) И би го отпишал Инлер, пошто летото тој самиот не сакаше да дојде, али ке видиме шо ке се дешава :)

Море и еден е доволен, но ни треба некој кој што ќе може да игра во Лигата на шампионите, а малку ги има такви. :nesum:
Епа да, Инлер ке може а Аршавин ке неможе пошто мислам дека тој што нема играно Лига Шампиони и да се префрли во тим што игра Лш ке може да игра :)
Јаја по се изгледа ке си остане во Барселона, Инлер многу тешко земено со тоа што не одби на лето..сега за сега најсериозно е со Аршавин, а за среден ред ... сеуште нема ништо сериозно, освен некој глупаштини кој незнам дали да се смеам или да плачам, кога вчера само прочитав Оливие Дакур :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

ЕДИТ: Како што разбрав Инлер бил турчин али игра за Швајцариа :)

Епа да, Инлер ке може а Аршавин ке неможе пошто мислам дека тој што нема играно Лига Шампиони и да се префрли во тим што игра Лш ке може да игра :)
Јаја по се изгледа ке си остане во Барселона, Инлер многу тешко земено со тоа што не одби на лето..сега за сега најсериозно е со Аршавин, а за среден ред ... сеуште нема ништо сериозно, освен некој глупаштини кој незнам дали да се смеам или да плачам, кога вчера само прочитав Оливие Дакур :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
За Инлер се збори дека ќе го напушти Удинезе и дека Удинезе се договорил со неговата замена.

Незнам, можеби Венгер ќе земе некој фудбалер на позајмица на 6 месеци, некој со искуство.

Хехе,со сета почит,мислам дека ова е најпромашениот пост што досега го имам прочитано тука,разбирам да го мрзиш,ама за играта тоа не ти држи,за него можам да ти кажам со чиста совест дека е стандардно најдобар во Арсенал,за разлика од сите други...па затоа ќе те молам биди пообјективна,сепак тоа е твое мислење и можеби грешам што ти реплицирам,но во секој случај тоа што го кажа не е логично...:helou:

најдобар во Арсенал,за разлика од сите други...па затоа ќе те молам биди пообјективна,сепак тоа е твое мислење и можеби грешам што ти реплицирам,но во секој случај тоа што го кажа не е логично...:helou:
Се сложувам комплетно со тебе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom