worca
Get well soon....
- Член од
- 19 февруари 2008
- Мислења
- 740
- Поени од реакции
- 15
Мислам дека е време да играме во куп на УЕФА....па да ни дојди умот....Иначе не заслуживме да победиме според играта и шансите, ама големите не треба да ја испуштаат шансата, како оваа за да соберат бодови....И затоа со такви бледи игри се освојува титула....Инаку јас кренав раце од далеку од ПЛ....и затоа ке се обратам целосно на трансферите и засилувањата....за во ЛШ....Како и да е шансите се целосно изгубени за титула во ПЛ....и ке ве молам не се притрествајте за секој пораз или загубен бод во ПЛ....Иначе еден важен податок, кога влезе Клиши примивме гол...а за пеналот беше чист како солза....али тоа е тоа....Галас не се бунеше ја призна вината, иако малку му се лизна копачката и го добре Агбон....али тоа е....
п.с. секоја чест за Сања и за Ремси...
Diaby 8.0 Part Makelele, part Vieira, part Zidane. Outstanding in every facet of his game...... споредби кои лежат на него...Секој ден ми се допага како игра...
п.с. секоја чест за Сања и за Ремси...
Diaby 8.0 Part Makelele, part Vieira, part Zidane. Outstanding in every facet of his game...... споредби кои лежат на него...Секој ден ми се допага како игра...