Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека е време да играме во куп на УЕФА....па да ни дојди умот....Иначе не заслуживме да победиме според играта и шансите, ама големите не треба да ја испуштаат шансата, како оваа за да соберат бодови....И затоа со такви бледи игри се освојува титула....Инаку јас кренав раце од далеку од ПЛ....и затоа ке се обратам целосно на трансферите и засилувањата....за во ЛШ....Како и да е шансите се целосно изгубени за титула во ПЛ....и ке ве молам не се притрествајте за секој пораз или загубен бод во ПЛ....Иначе еден важен податок, кога влезе Клиши примивме гол...а за пеналот беше чист како солза....али тоа е тоа....Галас не се бунеше ја призна вината, иако малку му се лизна копачката и го добре Агбон....али тоа е....

п.с. секоја чест за Сања и за Ремси...

Diaby 8.0 Part Makelele, part Vieira, part Zidane. Outstanding in every facet of his game...... споредби кои лежат на него...Секој ден ми се допага како игра...

Мислам дека е време да играме во куп на УЕФА....па да ни дојди умот....Иначе не заслуживме да победиме според играта и шансите, ама големите не треба да ја испуштаат шансата, како оваа за да соберат бодови....И затоа со такви бледи игри се освојува титула....Инаку јас кренав раце од далеку од ПЛ....и затоа ке се обратам целосно на трансферите и засилувањата....за во ЛШ....Како и да е шансите се целосно изгубени за титула во ПЛ....и ке ве молам не се притрествајте за секој пораз или загубен бод во ПЛ....Иначе еден важен податок, кога влезе Клиши примивме гол...а за пеналот беше чист како солза....али тоа е тоа....Галас не се бунеше ја призна вината, иако малку му се лизна копачката и го добре Агбон....али тоа е....

п.с. секоја чест за Сања и за Ремси...
Се согласувам со тебе, али во една работа НЕ од напишаново. Не се секирам, резултатот си е супер, мислам дека ке бидеме 4-ти што мене ме радува тоа годинава.
Повеќе сега треба да се обрати вниманието на ЛШ и на некој трансферче за во Јануар сега.
Тоа што не се согласувам е тоа со пеналот. како можеш да кажеш дека било пенал? Јас не гледав на Стрим гледав на сателитска и апсолутно немаше никаков контакт од Галас, Агбон самиот падна, а ти тоа што го збориш нема врска „Му се лизна копачката“:pos2::pos2: аи дае така судијата ке видеше сигурно како на Галас му се лизна копачката. Уште еднаш ка кажам, немаше никаков допир, добра глума од Агбон.

7. Vincenzo Iaquinta
Сегашен клуб: Juventus
Можна дестинација: Arsenal
Цена: 16 милиони фунти
Веројатност: 4/10

Во одлична форма, но не може да се избори за место во тимот на Јувентус покрај Дел Пјеро и Амаури. Затоа, добро би му дошол на Арсенал кој има проблеми во нападот, а е во жестока борба за четвртото место на табелата кое води во Лигата на шампионите.

7. Vincenzo Iaquinta
Сегашен клуб: Juventus
Можна дестинација: Arsenal
Цена: 16 милиони фунти
Веројатност: 4/10

Во одлична форма, но не може да се избори за место во тимот на Јувентус покрај Дел Пјеро и Амаури. Затоа, добро би му дошол на Арсенал кој има проблеми во нападот, а е во жестока борба за четвртото место на табелата кое води во Лигата на шампионите.
:pos2::pos2::pos2::pos2:

А шо Аде и Рвп да ги отераме а?
И 16 милиони за скапница? хм..

Се согласувам со тебе, али во една работа НЕ од напишаново. Не се секирам, резултатот си е супер, мислам дека ке бидеме 4-ти што мене ме радува тоа годинава.
Повеќе сега треба да се обрати вниманието на ЛШ и на некој трансферче за во Јануар сега.
Тоа што не се согласувам е тоа со пеналот. како можеш да кажеш дека било пенал? Јас не гледав на Стрим гледав на сателитска и апсолутно немаше никаков контакт од Галас, Агбон самиот падна, а ти тоа што го збориш нема врска „Му се лизна копачката“:pos2::pos2: аи дае така судијата ке видеше сигурно како на Галас му се лизна копачката. Уште еднаш ка кажам, немаше никаков допир, добра глума од Агбон.

Можеби....можеби....и јас гледав на skysports ако ти е полесно....не сум судија, али од моите играчки искуства можам да ти кажам дека топката не ја допре, а нозете на Агбон веке беа мегу нозете на Галас и јасно е дека топката не ја допре,а тоа се смета првенствено во таква ситуација, верувај ми....На судијата не му е важно тоа туку се обрнува вниманието на играчот....Позззззззззззззззззззззз

:pos2::pos2::pos2::pos2:

А шо Аде и Рвп да ги отераме а?
И 16 милиони за скапница? хм..

Не ова е чисто да се разбие монотомијата на форумот....Али добро е да се смени....малце.....т.с...да се донесе конкуренција, ако си оди Бендтнер...

Можеби....можеби....и јас гледав на skysports ако ти е полесно....не сум судија, али од моите играчки искуства можам да ти кажам дека топката не ја допре, а нозете на Агбон веке беа мегу нозете на Галас и јасно е дека топката не ја допре,а тоа се смета првенствено во таква ситуација, верувај ми....На судијата не му е важно тоа туку се обрнува вниманието на играчот....Позззззззззззззззззззззз
Прегледајси си снимката, ти се молам. Не се работи за искуство или не искуство, немаше никаков допир, Агбон сам падна.

Прегледајси си снимката, ти се молам. Не се работи за искуство или не искуство, немаше никаков допир, Агбон сам падна.

Добро Зоки извини....шо си имам мој став....а шо е најинтересно и судијата мисли како мене....

Добро Зоки извини....шо си имам мој став....а шо е најинтересно и судијата мисли како мене....
Никој не иде против твој став, само погледни си снимка пошто очигледно не си видел убаво. Што можеш да очекуваш од вакви судии како што се у последни 2 години, срамота. Ке тоне самата лига со ова што го праат против Арсенал.

Никој не иде против твој став, само погледни си снимка пошто очигледно не си видел убаво. Што можеш да очекуваш од вакви судии како што се у последни 2 години, срамота. Ке тоне самата лига со ова што го праат против Арсенал.

Да, али судиите ни се најмалку криви....али тоа е...сеа...поарно една година ко ке не ни оди против нас, одколку после ко ке ни тргни...Сега велам да земиме некој играч, кој се твои типови...????..за да дојдат....

Да ги постира некој головите ако можи?

Ги нема....

Кој рече дека имало пенал? а?
Нема врска бе, леле глумци бе аууууууу, страшна работа... кај виде контакт овде помошникот...топката комплетно го смени правецот на движење после стартот на Галас...не е можно ова

Еве интервју после утакмицата
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/match_of_the_day/7800760.stm

Well TODAY after the villa game he (Wenger) was asked by Match of the day if he will be using the upcoming transfer window to bring in any new players.
Wenger replyed “NO, not at the moment. I won't be signing any players.”

aaajdeee nema da kupue a bez cel tim sme sto se vika :toe:
:tapp: a sekad mora protiv nas da se sudi :nerv: mn gi mrzam sudiive u anglija na celo so webb :tapp:

Иначе,кога ќе се погледа тој бод е реален резултат,ама тоа што боде во очи е пак тој примен гол во финишот кога би требало полека да ја завршат утакмицата.Аматерските грешки би требало веќе да престанат да се случуваат,ако се мисли да се бориме за титула или за првите три места.

Од друга страна пак,мене особно ме весели и внесува самодоверба тоа што скоро ги добиваме нашите главни конкуренти.Дуду,Тео,Фабри,Томче да незборам,кога ќе заиграт повторно сите ќе видете кој е тој Арсенал кој до сега прашувате каде е.А потоа луѓе мои,моја скромна проценка по виденото до сега,Арсенал ќе биде несопирлив!

Затоа главата горе,нее ништо страшно:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom