Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Отиде Сонг. Водиме 1 - 0. Пречката, Денилсон и Сања играат за нас. Што друго може да се очекува од оваа студена петочна вечер?

paa moze eden rodendenski pogodok za Ramsey
:pos2:
bi bilo mnoguuu pozelno :helou:

Немавме игра,постигнавме гол...секоја чест за Дени,сам си ја зеде топката и си постигна гол=)Ама НЕ,не го бива на него за во Арсенал.!.
Сања ебате ѕверот,овој нинџа да не бил во претходниот живот?:pos:
Сега смирено до крајот на натпреварот,сигурно Вила со сите сили ке напаѓа.

Немавме игра,постигнавме гол...секоја чест за Дени,сам си ја зеде топката и си постигна гол=)Ама НЕ,не го бива на него за во Арсенал.!.
Не нинџа, Кечер.

paa moze eden rodendenski pogodok za Ramsey
:pos2:
bi bilo mnoguuu pozelno :helou:
Ептен пожелно. :wink:

Dobro be samo zatoa sto dade eden gol na srekja a 20 utakmici nanazad igra sranje, treba da go biva za vo Arsenal??

Сега нетреба со сите сили да се браниме затоа што ќе примиме гол...Мора да се продолжи со претпазлива, но и ефикасна игра. :toe:

ок извинување до сите се надевам дека ќе победите:helou:

Dobro be samo zatoa sto dade eden gol na srekja a 20 utakmici nanazad igra sranje, treba da go biva za vo Arsenal??

brat sekad dava se od sebe koa igra igra so srce
i ova mu e tret pogodok i ne e bash za potcenuvanje iako znae i kiksovi da napravi a vo momenti koa go nemame Fabre sekoj ni e pri ogromna pomosh :helou:
ajde u ftoro malku bolje da ne mora ninjata da brani pak :pos2:

brat sekad dava se od sebe koa igra igra so srce
i ova mu e tret pogodok i ne e bash za potcenuvanje iako znae i kiksovi da napravi a vo momenti koa go nemame Fabre sekoj ni e pri ogromna pomosh :helou:
ajde u ftoro malku bolje da ne mora ninjata da brani pak :pos2:
Ako prodolzi taka do kraj na sezna MOZEBI ke bide nesto od nego.

Излегуваат на терен,ај нека ни е со среќа...и се надевам дека Сонг нема да отсуствува многу.

Bsplayer брат ти навиваш за арсенал или нешто глумиш експерт...сварно незнам што е работава ,тука сме да го бодриме клубот да навиваме а ти си тука само за критики на сметка на клубот и на играчите ако толку ти смета бе брат не навивај ,незнам што да ти кажам друго... :smir:

Bsplayer брат ти навиваш за арсенал или нешто глумиш експерт...сварно незнам што е работава ,тука сме да го бодриме клубот да навиваме а ти си тука само за критики на сметка на клубот и на играчите ако толку ти смета бе брат не навивај ,незнам што да ти кажам друго... :smir:
Ne mi kazuj ti na mene za kogo da navivam ili kako da navivam. Okej?:smir:

Diaby 2-0 podobro igrame

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom