Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];2017044 напиша:
Изгледа Фабрегас ќе отсустува 3 недели заради повреда, ама ништо не е официјално само ми кажаја дека на ТВ слушнале, а ако некој знае официјално или некој линк па нака постира:)

Фабрегас 3 месеци во аут, http://www.goal.com/en/news/1712/ar...6/arsenal-lose-cesc-fabregas-for-three-months

си ги повредил лигаментите на десното колено....

вечерва ќе се прават дополнителни испитувања па надевајте се дека првата проценка од 3 месеци била лоша :toe:

Ја гледам позитивно на повредата на Фабрегас. Повредава ке го опамети Венгер...и конечно ке МОРА да го одврзе кесето и да купи класа играч кој ке го замени Фабрегас и покасно ке игра поред него.

Ја гледам позитивно на повредата на Фабрегас. Повредава ке го опамети Венгер...и конечно ке МОРА да го одврзе кесето и да купи класа играч кој ке го замени Фабрегас и покасно ке игра поред него.

Е како да не,еве сега ќе го стави Насри таму,и ќе тера пак по негово

сигурно оти насри ќе има успех како ЦМ..

Диаби ќе игра на негово место, или пак денилсон и сонг, се кладиме?

Фабрегас три месеца аут, повреда на лигаментите на коленото. Е сега да го видам Венгер дали нема да купува!!!

Наводно Зенит подврдил дека Венгер е сериозно заинтересиран за Аршавин.

Уште НЕ Е ОФИЦИЈАЛНО за повредата на Цеск!-3 месеци е најлошото можно сценарио,не верувам дека толку ке биде(оптимист=)).Почекајте уште неколку часа ке има на арсенал.ком:helou:

Мартин верувај дека следново шо ќе го кажам повеќе држи вода.Многу порационално е да бидиш претпазлив и да внимаваш неголи да се силиш.Секоа чест за Арсенал од младинци прави солиден тим.Но се сеќаваш ли на натпреварот со Тотенхем (4:4).Имавте водство 4:2 во 88 мин.Во таков момент се гази топката и со оди во ќош.Но во тој момент Фабрегас место да стапне на средината тој повлекува напред упатува дијагонала до Адебајор овој ја губи и ве онадуат на контра.Мислев дека тогаш ќе му дојде умот и бидејќи имавте уште предност а оно истата ситуација.За што сето тоа?За да се изборите за 5 гол?Која е рационалноста?Видовме изгубивте два бода.Незнам во тие моменти и Венгер зошто не му го кажа тоа ама ете.Ете за тоа Арсенал неможе да биде шампион.Затоа шо се дишат на една утакмица а на другата се посират.Не ме сваќај погрешка оти на крај крајава ако не е Ливарпул поарно нека е Арсенал неголи надуените богаташи Манчестер и Челзи :smir:
Слушај, не се радувај премногу дека ќе ја замете титулата. Оваа сезона сигурно не. ЛивАрпул :pos2: на секој натпревар се вадеше во последните минути, така да не верувам дека “тактичарот“ Бенитез ќе ви го донесе тој трофеј. Али ај, надежта последна умира.

Fabregas ruled out for up to four months

Cesc Fabregas will be out for "three to four months" after suffering a serious knee injury against Liverpool on Sunday.

Еве и официјално. Ах Чаби, Чаби... Што ни направи... :nesvest::nesvest::nesvest::nerv::nerv::nerv::ija::ija::ija:

Wenger - I am more likely to buy in January

Сигурно купува...

Слушај, не се радувај премногу дека ќе ја замете титулата. Оваа сезона сигурно не. ЛивАрпул :pos2: на секој натпревар се вадеше во последните минути, така да не верувам дека “тактичарот“ Бенитез ќе ви го донесе тој трофеј. Али ај, надежта последна умира.

Cesc Fabregas will be out for "three to four months" after suffering a serious knee injury against Liverpool on Sunday.

Еве и официјално. Ах Чаби, Чаби... Што ни направи... :nesvest::nesvest::nesvest::nerv::nerv::nerv::ija::ija::ija:

Сигурно купува...
Колку си само интересен шо го смени во Ливарпул немаш појма на рамниште на К-15 си.Па реков јас не сме фаворити.Ама барем пред Арсенал сме 100 %

Сигурно купува...

Уф! Ми дојде душата на место :)

Колку си само интересен шо го смени во Ливарпул немаш појма на рамниште на К-15 си.Па реков јас не сме фаворити.Ама барем пред Арсенал сме 100 %
Сум го сменил... :uvo: Се читаш...:uvo:

Хахахахах! Прочитај си го убаво предходниот пост па после ке видиш кој е на рамниште на к-15. И да, не ти беше доста? ај оди проштај.. Арсенал-Ливерпул заврши.

Он. Ми олесна малце со оваа изјава на Венгер.
Како што рече Ддиме, од друга страна можеме да гледаме и како позитивно ова што се деси. Најверојатно сега ке купи по ова со Фабре.

Хахахахах! Прочитај си го убаво предходниот пост па после ке видиш кој е на рамниште на к-15. И да, не ти беше доста? ај оди проштај.. Арсенал-Ливерпул заврши.

Он. Ми олесна малце со оваа изјава на Венгер.
Како што рече Ддиме, од друга страна можеме да гледаме и како позитивно ова што се деси. Најверојатно сега ке купи по ова со Фабре.
Ќе купи, најблиску е Аршавин, но и како што самиот Венгер рече прво следува натпреварот со Астон Вила.

Адебајор нема да игра, а и не е поднесен приговор, па така одиме во напад со Ван Перси и Вела или некоја друга опција на пример Бендтнер место Вела.

Pa ne bi rekol deka treba da se kupuva, imame dovolno igraci na taa pozicija Diaby,Denilson,Ramsey i Song.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom