Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ли е одбрана бе? И после пак фалетемиго Клиши, ке го испиевме за малце пресврт. :jaj:

ajde zoki kazi sea so ti zgresi Clichy go cuva onoj mentalno pore..iot Kajt
trca nasekade nikoj osven Clichy ne bi go sledel
a ti znam pak kje go bedirash
ednas kazete neshto dobro ednash veruvajte u timot
ajde posle kje slusam i komentarite protif Denilson I Song kako i posle sekoj me4
mora oni da se krivi drugite nikad ;)
a fala ziks :) vistina odlicen gol
ocekuvam isto dobra igra i u vtoro poluvreme i da pobedime
MORAME
arsenal :):smir:

edit: neznam seushte za toa za Fabre hrabro startuese ali mislam deka ne se povredi :)
kje vidime ama ako e povreden :( bez nego nema ni a od Arsenal

абе што тресеш зелени бе цццц нели го гледаш дека постојано ги прави вакви киксеви? ај не ме нервирај, да го даеше Жерард ке рикаше ко магаре овде, сега ми се прајш паметен! Да ти ебам одбраната што ја имаме, како моешто така д го сотавт КиН!!! :nesvest::nesvest::nesvest:

1:1 poluvreme
samo me plasi da ne go izgubivne fabregas za vtoroto poluvreme ne me raduvase izgledot na negovoto lice koga izleguvase
uste toa ni fali

zoki clishy igra odlicno poveke greski pravi djorou po cija greska padna i golot

Добив информација од Тино097 дека тој ја гледа утакмицата на Скај спортс 1 вика дека Фабрегас е повреден... што значи најверојатно ке играме второ без него!

Олитеа никој не рече дека не игра добро, али вакви киксеви ги прави постојано!!! Среќа жерар не го дае..

абе што тресеш зелени бе цццц нели го гледаш дека постојано ги прави вакви киксеви? ај не ме нервирај, да го даеше Жерард ке рикаше ко магаре овде, сега ми се прајш паметен! Да ти ебам одбраната што ја имаме, како моешто така д го сотавт КиН!!! :nesvest::nesvest::nesvest:

pa ne bese Clichy zaso on izveduese a krivi bea Djourou i Gallas za golot a ja ne vidof nif da gi spomnesh :toe:
a deka ni treba reinkarnacija u odbranava ni treba i toa POD ITNOOOO
mora i Wenger da svati deka taka e ali samo Toure da se vrati u prf kje vidime :) najdobar odbranben so go iame u momentof :) :helou:

А тоа што реков што одбрана имаме што подразбираш ти под тоа? Ај молимте... И Џуру и Клиши играат добро али изненаднонаправија две големи грешки. Среќа едниот не погоди Жерард иначе сега ке бевме у негатива...

blank.gif
tino097 said...skysports 1

муабето беше дека изглеа не ќе мој да продолжи

ДА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА КЕ ПРОДОЛЖИ!!!

WEBB pred utakmica kazav najlos sudija
sekad protif nas sekad za liver i man
epa nemozam vekje vakaaaa
:nerv::nerv::nerv::nerv:
nesmee da bide vaka
kje pobedime i toa RvP ili Diaby

Статус
Затворена за нови мислења.