- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 496
- Поени од реакции
- 27
Koл беше најдобриот лев бек што го знаев не викам не али откако отиде во челзи тој за мене не постои...и немој со вакви смешни постови те молам...јанг и бејнс...Ај види кои бекови, леви грешеле најмалку....а кој најповеке ке видиш...
За мене најдобар ке биди Кол....иако е предавник, идиот, и се.....ама то е...
Според 80% од анкетираните...најдобар е Кол, Евра, Јанг, Бејнс, па после Клиши...и тоа ова место е само за самодоверба....Не велам дека е добар ама не е најдобар, молим те...Сега дека игра за нас и сите се најдобри. бидете објективни....ве молам....Го имаме еден од најдобрите плејмејкери во светот, Фабрегас, еден од најдобрите дефанзивци, Галас, еден од најдобрите напагачи, РвП...ама немаме резултати...
Спроед мене идеално решение е да се продаде клубот, на еден доминантен сопственик....кој ке вложи...иначе вака на бордот убајни му е со венгер....ги купва 100 фунти ги продава за 19,000,000 фунти и слично...Позззз...

И ова последниов дел кажува дека ти не си вистински навивач на арсенал (не свакај како провокација)не е се до парите...ајде нека не купи некој милјардер и ке ги земеме сите ѕвезди и ке освоиме се...ке бидеш задоволен тогаш...

Абе добро до некаде си у право али тоа е од што нема попаметна работа и незнае како да се истакне у јавност..[zEUs];1992551 напиша:-
Па што очекуеш да каже тренерот на најголемите наши ривали...![]()