Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај види кои бекови, леви грешеле најмалку....а кој најповеке ке видиш...

За мене најдобар ке биди Кол....иако е предавник, идиот, и се.....ама то е...

Според 80% од анкетираните...најдобар е Кол, Евра, Јанг, Бејнс, па после Клиши...и тоа ова место е само за самодоверба....Не велам дека е добар ама не е најдобар, молим те...Сега дека игра за нас и сите се најдобри. бидете објективни....ве молам....Го имаме еден од најдобрите плејмејкери во светот, Фабрегас, еден од најдобрите дефанзивци, Галас, еден од најдобрите напагачи, РвП...ама немаме резултати...

Спроед мене идеално решение е да се продаде клубот, на еден доминантен сопственик....кој ке вложи...иначе вака на бордот убајни му е со венгер....ги купва 100 фунти ги продава за 19,000,000 фунти и слично...Позззз...
Koл беше најдобриот лев бек што го знаев не викам не али откако отиде во челзи тој за мене не постои...и немој со вакви смешни постови те молам...јанг и бејнс...:tapp:вода може да му носат на клиши а ако тебе не ти е по мерак тоа е друга работа....а јас тоа не го пишав тоа навивачки туку ти ја кажав вистината...
И ова последниов дел кажува дека ти не си вистински навивач на арсенал (не свакај како провокација)не е се до парите...ајде нека не купи некој милјардер и ке ги земеме сите ѕвезди и ке освоиме се...ке бидеш задоволен тогаш...:tapp::tapp:

[zEUs];1992551 напиша:
-

Па што очекуеш да каже тренерот на најголемите наши ривали...:toe:
Абе добро до некаде си у право али тоа е од што нема попаметна работа и незнае како да се истакне у јавност..:tapp:

Koл беше најдобриот лев бек што го знаев не викам не али откако отиде во челзи тој за мене не постои...и немој со вакви смешни постови те молам...јанг и бејнс...:tapp:вода може да му носат на клиши а ако тебе не ти е по мерак тоа е друга работа....а јас тоа не го пишав тоа навивачки туку ти ја кажав вистината...
И ова последниов дел кажува дека ти не си вистински навивач на арсенал (не свакај како провокација)не е се до парите...ајде нека не купи некој милјардер и ке ги земеме сите ѕвезди и ке освоиме се...ке бидеш задоволен тогаш...:tapp::tapp:

Во право си,точно така

Волкот се враќа во февруари
Рехабилитацијата на Тео Волкот се одвива според планот и се очекува тој во февруари да се врати на теренот.
Upload
Волкот заработи дислокација на рамото на тренинг со англиската репрезентација во ноември по што му беше извршен и хирушки зафат. Првите прогнози на Арсен Венгер беа дека фудбалерот ќе отсуствува од терените околу три месеци.
Рехабилитацијата се одвива според планот, и се очекува враќање на 19-годишниот фудбалер околу февруари.
"Се се одвива добро. Очекувам враќање во средината на февруари" - изјави Волкот.

Извор

Ајде со душа го чекам деби натпреварот на Едуардо со резервите:pipi:
Ќе биде интересно да се гледа тој натпревар иако Едуардо нема да ги изигра сите деведесет минути.

Gavin Hoyte signs new long-term contract :vozbud:

England Youth International Hoyte (18), has been with Arsenal since the age of nine and signed professional terms with the Club in September 2007.

Се знае кои се ганери во срце.

Дуду се враќа!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Arsenal

Ајде ѕверу над ѕверовите, се справи со нешто кое за прв момент се чинеше дека е невозможно да се стори за тебе, успеа да се дигнеш, успеа...во најкусо време,во најдобар момент за тимот, ти посакувам се најдобро...заборави го лошиот момент и гледај само напред...гледај напред кон новиот предизвик.
Со срека вечерва ГОЛЕМ ЧОВЕКУ :icon_lol:

citam i se uste ne mozam da poveruvam vo toa sto go citam... sega samo ostanuva da videme kako ke funkcionira toj posle taa povreda... kolku taa deluva na negovata igra i samodoverba... no toj go izdrza cel ovoj period... se nadevam deka ke prodolzi da bide silen i ke ni pokazuva sto moze kako i pred povredata... pozz

Ќе можеме да го гледаме на некој линк овој натпревар или...????????

Ајде Дуду сите сме со тебе ни требаш многу... Да се надеваме дека се убаво ке почне и ке продолжиш без проблем... околу клиши мислам дека е многу подобар од јанг и тој другиот мака ми е да одам погоре да видам како се вика...
GOoO Gunnerssssss!!!!

Како само не влезе топката при велемајсторскиот удар на Едуардо... Добро се снаоѓа, а и Вилшер, Ремзи, Мерида, не се лоши...

ЕДИТ: Едуардо е заменет на полувреме со Бишов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom