Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
AAAA presvrt
.....
mozda nekad i da
abe 2-1 sea da se namali pa nekakfi mali sansi za 2-2 da se ima na kraj ali neznam losa igraa losaa:kesa::kesa:

I taka Wenger so negovite izbranici ne donese na vtorata pozicija vo grupata.

Gi sakam Barcelona.

Не го гледав натпреварот многу,но тоа што видов беа само шанси на Порто...=)
Инаку без секирации,па и лани беше така=)
Сега,кој може да ни биде противник во осмина-финале:
Јуве,Б.Минхен,Панатинајкос,Рома и Барса.
Единствено Јуве и Барса се поопасни(не дека нема да ги тепаме):pipi:..=)

Мора да признаемо дека Порто заслушено победи...:toe:
-Венгер не знам дали беше храбар или глуп што излезе на теренот со тија играчи...:raz:
-Но не треба да паѓамо у трансоој сега, пак идемо во нареден и можни противници можа да ни бида Рома, Барселона, Панатинајкој, Баерн или Јуве, а кој би бил најдобро би ни било да ни падне во нареден круг ? - можда вака гледано Панатинајкос ама и тија знаа да бида мн незгоди а според мене најдобро би ни било да падна Баерн...:raz:

Преку 130 километри истрчаа за ништо. :nesvest:
Само да ни се падне Барса и ќе има спектакл и реванш за 2006-та. :vozbud:

П.С. Честит 700-ти натпревар на Венгер. Се надевам дека нема премногу да се нервира во следниот дел од неговото патешествие во Арсенал ФК.

[zEUs];1973380 напиша:
Мора да признаемо дека Порто заслушено победи...:toe:
-Венгер не знам дали беше храбар или глуп што излезе на теренот со тија играчи...:raz:
-Но не треба да паѓамо у трансоој сега, пак идемо во нареден и можни противници можа да ни бида Рома, Барселона, Панатинајкој, Баерн или Јуве, а кој би бил најдобро би ни било да ни падне во нареден круг ? - можда вака гледано Панатинајкос ама и тија знаа да бида мн незгоди а според мене најдобро би ни било да падна Баерн...:raz:

fabregas povreden,adebajor ke odmara,nasri povreden(tri nedeli aut)robin povreden,sagna povreden ustvari nastinat kako sto procitav,ture ja obnmovi povredata samo ne bilo nisto strasno,clishy povreden

a so koj igraci da izlezese?
inace osven prvite 20 min.do koga sto igravne super ostatokot od utakmicata bevne uzasni a najslabo mislam deka izigra diaby
no toa e sega da se nadevame na pobeda protiv midlzboro na gosti koga se vrakaat site osven nasri

fabregas povreden,adebajor ke odmara,nasri povreden(tri nedeli aut)robin povreden,sagna povreden ustvari nastinat kako sto procitav,ture ja obnmovi povredata samo ne bilo nisto strasno,clishy povreden

a so koj igraci da izlezese?
inace osven prvite 20 min.do koga sto igravne super ostatokot od utakmicata bevne uzasni a najslabo mislam deka izigra diaby
no toa e sega da se nadevame na pobeda protiv midlzboro na gosti koga se vrakaat site osven nasri
Мислам дека Диаби не беше најслабиот поединец на натпреварот иако примениот гол е негова вина, но тоа е тоа.

Традиција ни е да играме со првопласираните. Барем тогаш се сфаќа сериозно работата и се поминува напред.... понекогаш....

По тапа утакмица во живот не ми текнува дека сум гледал. Никој ништо не направи, еден тим играше на теренот порто и заслужено си победи. Изборот на Венгер, и пред време ми го кажа исходот од овој меч. Деца не се за во лига на шампиони.
Сега искрено сакам да ни се падне Рома!

По тапа утакмица во живот не ми текнува дека сум гледал. Никој ништо не направи, еден тим играше на теренот порто и заслужено си победи. Изборот на Венгер, и пред време ми го кажа исходот од овој меч. Деца не се за во лига на шампиони.
Сега искрено сакам да ни се падне Рома!
Како да се креираат шанси кога Денилсон бегаше по крилните позиции заедно со Диаби и Ремзи, во средина остана само Сонг. Тој ли ќе ни креира шанса?

Како да се креираат шанси кога Денилсон бегаше по крилните позиции заедно со Диаби и Ремзи, во средина остана само Сонг. Тој ли ќе ни креира шанса?
Абе познати ми се работите, ама ај. Сеуште го тупи со такви играчи и + ротирање на секој втор меч.

Абе познати ми се работите, ама ај. Сеуште го тупи со такви играчи и + ротирање на секој втор меч.
Епа ќе го тупи кога се повредиле (наводно) пола состав + одмарање на Адебајор пред натпревар со Мидлсбро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom