- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 43
Ide presvrtot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe dali nekoj od vas ovde primeti (znam ne) deka Bendtner e los napagjac ?
[zEUs];1973380 напиша:Мора да признаемо дека Порто заслушено победи...![]()
-Венгер не знам дали беше храбар или глуп што излезе на теренот со тија играчи...:raz:
-Но не треба да паѓамо у трансоој сега, пак идемо во нареден и можни противници можа да ни бида Рома, Барселона, Панатинајкој, Баерн или Јуве, а кој би бил најдобро би ни било да ни падне во нареден круг ? - можда вака гледано Панатинајкос ама и тија знаа да бида мн незгоди а според мене најдобро би ни било да падна Баерн...:raz:
Мислам дека Диаби не беше најслабиот поединец на натпреварот иако примениот гол е негова вина, но тоа е тоа.fabregas povreden,adebajor ke odmara,nasri povreden(tri nedeli aut)robin povreden,sagna povreden ustvari nastinat kako sto procitav,ture ja obnmovi povredata samo ne bilo nisto strasno,clishy povreden
a so koj igraci da izlezese?
inace osven prvite 20 min.do koga sto igravne super ostatokot od utakmicata bevne uzasni a najslabo mislam deka izigra diaby
no toa e sega da se nadevame na pobeda protiv midlzboro na gosti koga se vrakaat site osven nasri
Како да се креираат шанси кога Денилсон бегаше по крилните позиции заедно со Диаби и Ремзи, во средина остана само Сонг. Тој ли ќе ни креира шанса?По тапа утакмица во живот не ми текнува дека сум гледал. Никој ништо не направи, еден тим играше на теренот порто и заслужено си победи. Изборот на Венгер, и пред време ми го кажа исходот од овој меч. Деца не се за во лига на шампиони.
Сега искрено сакам да ни се падне Рома!
Абе познати ми се работите, ама ај. Сеуште го тупи со такви играчи и + ротирање на секој втор меч.Како да се креираат шанси кога Денилсон бегаше по крилните позиции заедно со Диаби и Ремзи, во средина остана само Сонг. Тој ли ќе ни креира шанса?
Епа ќе го тупи кога се повредиле (наводно) пола состав + одмарање на Адебајор пред натпревар со Мидлсбро.Абе познати ми се работите, ама ај. Сеуште го тупи со такви играчи и + ротирање на секој втор меч.