Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде бе...... Да се задржи овој тим уште две три години, и друга песна ќе се пее......... Мене ме плаши фактот дека Цеск е единствена ѕвезда (Перси и Адебајор не до толку)и си отиде, ретко кој после ќе сака да доаѓа во Арсенал:kesa:

Ќе биде бе...... Да се задржи овој тим уште две три години, и друга песна ќе се пее......... Мене ме плаши фактот дека Цеск е единствена ѕвезда (Перси и Адебајор не до толку)и си отиде, ретко кој после ќе сака да доаѓа во Арсенал:kesa:

дај жити се кажи кај е отиден Цеск:nesvest:
а и не го заборавај Насри тука :helou:

za utre sostavot :

1. Manuel Almunia
21. Lukasz Fabianski
10. William Gallas
18. Mikael Silvestre
40. Kieran Gibbs
41. Gavin Hoyte
27. Emmanuel Eboue
20. Johan Djourou
17. Alex Song
15. Denilson
16. Aaron Ramsey
47. Mark Randall
2. Abou Diaby
43. Fran Merida
19. Jack Wilshere
26. Nicklas Bendtner
12. Carlos Vela
50. Jay Simpson

ne se nadevajte na pobeda mada znaat i decava da iznenadat

inaku za zal nasri ke mora da pauzira dve do tri nedeli :nesum:
Па добро. Сезонава докажаа дека младинците можат да изиграат подобро од првиот состав.

Очекувам победа од 1 - 3. Ебуе во стартните единаесет и негово добро издание...како и на сите.... Мора победа или во најлош случај нерешено за прво место.....

Росицки е роден малер.... И кога бил мал бил ваков........:nerv::nerv::nerv:

Сон му е на да игра за екипи ко Милан и Барса, да се бори за титули.... По тоа мислев, не знам дали ке издржи на тие пари и притисок

Вечерва Венгер ќе застане на чело на Арсенал по 700-ти пат. Нека му се множат натпреварите и нека го прослави овој јубилеј со победа... :vozbud:

Сон му е на да игра за екипи ко Милан и Барса, да се бори за титули.... По тоа мислев, не знам дали ке издржи на тие пари и притисок

незнам што сакаш да постигнеш со овие постови амаа Фабре потпиша нов договор со кој што стана најплатениот играч во историјата на клубот
така да ОДБИЕНИ се понудите на Барса :uvo:
аа вечерва нека му е честит љубилејот на професорот и да се отиде на победаа
најважно да завршиме на прво место така да и нерешено е добро ама многу подобро за прослава на љубилеј како овој се 3 нови поени:helou::helou:

Нака му е честит 700-тиот натпревар на Венгер на клупата на Арсенал и се надевам дека ќе го заокружи со победа, а реално Порто немаат сила да направат нешто појче па затоа сигурно ни е првотот место...:icon_lol:

Нишо не сакам да постигнам навивам за Арсенал од кога Шукер играше за нив....

Абе шо Шукер еден играч...се отепа од голови давање....дури ич...Не ме смеј со вакви постој...молим те...Хихииххи......

На МТВ 2 имате пренос, бујрум ,

Вау голов...:tapp: ...примивмо гол не заслужено баш не ираја Порто добро а и мие исто таке...:toe: а и се гледа дека нема игра без Фабрегас...:nesum:

[zEUs];1972856 напиша:
Вау голов...:tapp: ...примивмо гол не заслужено баш не ираја Порто добро а и мие исто таке...:toe: а и се гледа дека нема игра без Фабрегас...:nesum:
Ovde ne samo sto go nema Fabregas tuku nema i mnogu drugi.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom