Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде со среќа и чекам победа

Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооллллллллл Адеееееееееееееее

као бе се повреди насриии :nesvest:
мн лошо ееееееее?????
кој глеа нека пише

леле ебуе звер....:pos2:...почна и лево крило да игра

као бе се повреди насриии :nesvest:
мн лошо ееееееее?????
кој глеа нека пише
Вака не изгледасше многу лоша мене на некое истегнување ми личеше тоа...

Браво за Аде, прав голгетер е човекот и покажа зш е прв стрелец нашиот тим, а пак после ќе барамо причине зш губимо или не можемо да победимо : па Аде беше повреден немаше кој да дава голоој...
- Аман више со повредеве еден се врача од повреда друг се повредуе, не знам шо ќе праемо без Насри не заменлив е играчот, Диаби и Денислон не может реално да го заменат...

[zEUs];1955496 напиша:
Браво за Аде, прав голгетер е човекот и покажа зш е прв стрелец нашиот тим, а пак после ќе барамо причине зш губимо или не можемо да победимо : па Аде беше повреден немаше кој да дава голоој...
- Аман више со повредеве еден се врача од повреда друг се повредуе, не знам шо ќе праемо без Насри не заменлив е играчот, Диаби и Денислон не может реално да го заменат...
Aли затоа тука е ЕБУЕ зверот....се може да игра...:pos2:

Заврши првото полувреме 1-0 за нас....можеше и 2-0 али статива аде погоди..
супер игра само вака да продолжиме и во второ полувреме...единствено лошо нешто до сеа е повредата на насри али да се надеваме дека нема да е ништо сериозно

каков е учинокот од првово полувреме?
добра игра имаат нашиве?
:vozbud:

Добро прво полувреме. Требаше да водиме и со 2-0 но Пожарникарот одбрани и среќата не не сакаше. Во второ треба да продолжиме со ваква игра и да не се дозволи да се прими гол.

Гледајте тука.

Добро прво полувреме. Требаше да водиме и со 2-0 но Пожарникарот одбрани и среќата не не сакаше. Во второ треба да продолжиме со ваква игра и да не се дозволи да се прими гол.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:....Браво за ова сеа ми текна за изјавата на киркланд човекот кој сакал да биде пожарникар....
:pos2::pos2::pos2:

neeeeee ...каква шанса промаши РвП....мора да дадеме уште еден

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom