Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Izjava na Wenger okolu lojalnosta na Fabregas:

"I have no doubts about his commitment to the club.

"The only problem now is that he has to say every three months he is committed to the club because of the speculation."

:pos2:Smesno mi e.

Eve nesto i za golot od offside so Chelsea i za voveduvanje na video tehnologija.

"Žao mi je zbog toga (što je utakmica zavisila od gola postignutog iz ofsajda) ali samo mogu reći da je nama u finalu Lige šampiona dat gol iz ofsajda i da smo morali to da prihvatimo. Ja sam za video tehnologiju odavno, i mislim da je sad dobra prilika za to. Sviran je penal za Liverpul u polufinalu Lige šampiona, a očigledan penal za nas nije, pa smo morali i to da prihvatimo."

Izjava na Wenger okolu lojalnosta na Fabregas:

"I have no doubts about his commitment to the club.

"The only problem now is that he has to say every three months he is committed to the club because of the speculation."

:pos2:Smesno mi e.

Eve nesto i za golot od offside so Chelsea i za voveduvanje na video tehnologija.

"Žao mi je zbog toga (što je utakmica zavisila od gola postignutog iz ofsajda) ali samo mogu reći da je nama u finalu Lige šampiona dat gol iz ofsajda i da smo morali to da prihvatimo. Ja sam za video tehnologiju odavno, i mislim da je sad dobra prilika za to. Sviran je penal za Liverpul u polufinalu Lige šampiona, a očigledan penal za nas nije, pa smo morali i to da prihvatimo."

Еве на македонски :
- Венгер: Никогаш не сум се сомневал во верноста на Цеск :helou:

На официјалната страна на Арсенал...

Венгер :"Уверен сум дека Галас ке остане"

Утре очекувам три бода!!! Во иста ситуација сме како тогаш со Манчестер, па наебавме со Астон Вила :) така овој меч е задња шанса да го демантираме тоа, ако ја заебеме и овј пат отидовме у големи гомна!

Добрите вести кај нас се дека Ебуе се враќа, што утре најверојатно ке игра на позицијата на Волкот. И како скоро секој меч, без стандардна одбрана што нее добра вест.. пак галас се повреди, а пак туре се враќа... немогоче! еден иде, друг стига...
Што се однесува до Виган, како што успеав да прочитам ке настапат у пополн состав, поточно ке бидат комплетирани во одбраната, а и најдобриот стрелец заки им се враќа по повреда. :/ ке биде заебано...

Составот според мене вака...

-------------Алмуниа---------------
------------------------------------
-Сања-Туре-Силвестер/Џуру-Клиши-
-------------------------------------
--Ебуе-Фабрегас-Денилсон-Насри---
-------------------------------------
----------РвП-------Аде-------------

Резерви:Фабиански, Џуру/Силвестер, Сонг, Бентнер, Вела, Диаби, Вилшер.

Во карлинг ги тепавме, али тоа беше скрос друга ситуација =) утре играмо со многу понезгоден тим....
Мој тип: 2-1
Стрелци: Аде 2 гола.

Многу незгоден тим е Виган, а особено нивниот најдобар играч и стрелец во тимот Заки е нивидено добар играч и ако го ддопреме него смо завршиле скоро целата работа :wink:

мој препоставка за првите 11:

-----------Алмуниа-------------
-Сања--Туре-Силвестер--Клиши-
-Ебуе-Денилсон-Фабрегас-Насри--
----------РвП------Аде-----------

Па истите кој ги кажа зоки... :helou:

Судија ќе виде Steve Bennett еден од најискусните судии во Англија...:pipi:
Инаку мој тип е 3-1 ...
Два на РвП и еден на Аде... а пак ќе ни даде гол Заки... :toe:

Мое мислење:
-----------------Almunia----------------

Sagna------Toure-------Silvestre------Clichy

Ramsey-----Denilson-----Fabregas-----Nasri

----------Adebayor-----Van Persie----------

Виган денеска ќе биде многу незгоден, особено по победата на Арсенал во Карлинг купот. За составот се сложувам со напишаните погоре, освен на местото на Денилсон мислам дека Венгер ќе го постави Сонг, но не се знае може да биде тоа и самиот Дени. Како и да е очекувам многу тежок натпревар во кој Арсенал мјора да постигне гол во раната фаза од мечот па потоа да биде полесно на психолошки план.

Мој тип 3-1. :vozbud:

Денес очекувам 3 бода... Меѓутоа мислам дека виган нема да биде лесен противник но сепак рутинирано ке ги средиме.....
се сложувам со зоки истата ситуација беше пред неколку кола кога го тепавме манчестер па ни се деси астон вила...али денес нема да се случи ништо друго освен наша сигурна победа...мој тип 3-0 или 4-0

околу составот мислам вака:

-----------Алмуниа-------------
-Сања--Туре-Силвестер--Клиши-

-Денилсон--Сонг-Фабрегас-Насри

Аде-----РвП

Денес очекувам 3 нови поени
ќе биде изведен одличен тим иако го неаме Галас
а за околу останувањето на Галас
се надевам дека нема да си замине од Емирати и ќе покаже повеќе во иднина:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop