Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj oдамна не сум ги оценувал играчите=)
Алмуниа-7-Стабилен цел натпревар,не видов некоја грешка да направи
Џуру-7-Со оглед дека тоа не е негова природна позиција,одлично изигра,беше концентиран...
Галас-6-Иаку добро изгира поголемот дел од натпреварот,сепак неговите грешки можеше да бидат фатални=).Се надевам дека ке си ја врати концентрацијата....
Силвестре-6.5-Просечен,арно немаше некој испад овој натпревар колку се сеќавам:)
Клиши-7.5-Одличен и во одбрана и во напад,и не направи грешка:baeh:.
Сонг-6-Ах,како што реков во прво полувреме не го ни забележив,во второто,колку пати го видов толку ја изгуби топката.:kesa:
Рамзи-7-Одличен,многу се движеше,добри пасови,уште малце реализацијата да ја подобреше(имаше една полушанса)
Денилсон-7-Му давам седмица зашто се залагаше многу,инаку на секој негов допор со топката,ке го допрат ке падне.....мора да каче 5/6 килца=)
Вела-7-Има половина поен повеќе од РвП зашто повеќе трчеше,солидно издание од мексиканецот=)
РвП-6.5-Добар беше,но што знам,не влезе во некоја шанса(што се очекува од него).Дали не се снајде добро со Вела покрај себе незнам..
Капитенот Цеск-8.5-Ауу,одличен натпревар,кој го круниса со одлична асистенција на крајот која ни ја донесе победата.Одлична борбеност,прегледност на играта....тоа ти е стариот Цеск!
Измени:
Џек-7-Стана најмладиот кој заиграл за Арсенал и во ЛШ,одлично си ја заврши работата за 15-те минути кој ги изигра,немаше некој грешки.
БЕНТНЕР-8-Спасителот,Ѕверот..кој вчера ни ја донесе победата...влезе во 68 минута,сите се нервират,го пцујат,но тој им докажа дека се многу грешка=).
Одличен гол,како си ја прифати топката и одлично ја реализира шансата:pipi:Поздрав и до сонне,кој најмногу од сите верува во овој играч:pipi:
Стенд ап фор Арсенал!
Оценкиве се добри со една мала замерка. Мислам дека Сонг заслужи барем 7 пошто тој беше деструктивецот и пресече мнугу акции. Секако дека сеуште е далеку од еден Фламини, но има време да се поправи. :pipi:

Фабрегас дефинитивно си го исполни тоа што го вети пред натпреварот, Галас спречи можеби сигурен гол на Арсенал, но тоа е тоа.
Вилшер одигра инспиративно во последните минути, но фактот дека тој е сега најмаладиот фудбалер што некогаш настапил за Арсенал во Европските купови зборува многу. Двапати падна пошто нема многу физичка сила, но за следната година го очекувам како стандарден првотимец. Нетреба премногу да се форсира.
Бендтнер демантираше голем број на фанови на Арсенал, но сега за сега прво треба да отседи 1 час на клупа, па потоа да влезе и да биде помотивиран. Се надевам дека овој велемајсторски гол му помогна во неговата самодоверба.

Први сме со 11 бода а Порто има 9. И нерешено ќе ни одговара за првото место, но победата секогаш ќе се бара.
Premier League - Arsenal appoint MLS chief :vozbud:

Оценкиве се добри со една мала замерка. Мислам дека Сонг заслужи барем 7 пошто тој беше деструктивецот и пресече мнугу акции. Секако дека сеуште е далеку од еден Фламини, но има време да се поправи. :pipi:

Фабрегас дефинитивно си го исполни тоа што го вети пред натпреварот, Галас спречи можеби сигурен гол на Арсенал, но тоа е тоа.
Вилшер одигра инспиративно во последните минути, но фактот дека тој е сега најмаладиот фудбалер што некогаш настапил за Арсенал во Европските купови зборува многу. Двапати падна пошто нема многу физичка сила, но за следната година го очекувам како стандарден првотимец. Нетреба премногу да се форсира.
Бендтнер демантираше голем број на фанови на Арсенал, но сега за сега прво треба да отседи 1 час на клупа, па потоа да влезе и да биде помотивиран. Се надевам дека овој велемајсторски гол му помогна во неговата самодоверба.

Први сме со 11 бода а Порто има 9. И нерешено ќе ни одговара за првото место, но победата секогаш ќе се бара.
Premier League - Arsenal appoint MLS chief :vozbud:
Брао за постов немам ништо да замерам само за Бендтнер со 1 гол не ги демантирал фановите а за навистина да го стори тоа ќе треба само да прекине со киксовите што ги праи КОНТИНУИРАНО од натпревар во натпреват :toe:
:helou:

прво честитки ...

второ задоволен од цесц ( кој направи маестрален меч )

трето колку беше потребна оваа победа -

позЗ браво за нашите !

Брао за постов немам ништо да замерам само за Бендтнер со 1 гол не ги демантирал фановите а за навистина да го стори тоа ќе треба само да прекине со киксовите што ги праи КОНТИНУИРАНО од натпревар во натпреват :toe:
:helou:
Верувам дека повеќето од нас кога го виделе Бендтнер како се подготвува да влезе во игра веднаш почнале со „поздравување“ со погрдни зборови. Голов што го постигна му влеа самодоверба ( и самите видовте како го прослави) за неговата способност. Голот сигурно беше демант за повеќето. :helou:

.. Вива ла Арсенал .. покрај се ние сме секогаш тука и не постојат граници за да го изразиме нашето задоволство кон својот тима АРСЕНАЛ !

Arsène Wenger could welcome back Emmanuel Adebayor, Samir Nasri and Bacary Sagna to his squad for Sunday’s trip to Stamford Bridge.
Adebayor and Sagna (both ankle) missed the weekend defeat at Manchester City while Nasri picked up a knee injury during training on Monday morning. However Wenger rated the trio’s chances of a return at 50:50.
“Before tonight’s game we had nine injured players,” said the Frenchman at Tuesday’s post-match press conference.
“We have three players that we hope can be candidates for Sunday. That is Bacary Sagna, Samir Nasri and Emmanuel Adebayor.
“All those three are 50:50.”

:vozbud::vozbud::vozbud:

„Сонг прекинал акции“, а да не збориме колку само заеба... колку само пати не фатија на контра од негови грешки.

Повеќе од заслужена оценка му е таа Логикс што ја пиша.

EDIT:
Газидис нов извршен директор

EDIT 2:
Уште еднаш голот.

„Сонг прекинал акции“, а да не збориме колку само заеба... колку само пати не фатија на контра од негови грешки.

Повеќе од заслужена оценка му е таа Логикс што ја пиша.

EDIT:
Газидис нов извршен директор

EDIT 2:
Уште еднаш голот.
Важно мислам дека заслужува повеќе од 6. Да не беше тој немаше Арсенал да има таква контрола на играта како што имаше. Сонг му отвори простор на Фабре.

Да се надеваме дека ќе направи тој (Газидис) нешто повеќе околу трансферите. :vozbud:

А голот е инзвонредно добар и не е случајност. :vozbud:

Верувам дека повеќето од нас кога го виделе Бендтнер како се подготвува да влезе во игра веднаш почнале со „поздравување“ со погрдни зборови. Голов што го постигна му влеа самодоверба ( и самите видовте како го прослави) за неговата способност. Голот сигурно беше демант за повеќето. :helou:
:pos2: нормално брат коа се спремаше Бендтнер некои се поздравија со победата :pos2:
алии затоа дае гол и се врати со добри зборои ;)
аа ии само за оцената на СОНГ ја исто така мислам треба да му е повисока одличен играч и ќе го докаже тоа
:helou::helou:

Никој не оспорува дека ке го биде. 6 му е повеќе од заслужена како што кажав, поради него можевме и да кикснеме.. какви само катастрофални грешки напраи :/

Дефинитивно, бентнер и него ич не ги сакам. Ајде Бентнер само да продолжи така, али овој од кога го знам еден меч не изигра салам. Освен оној со Виган у Карлинг Куп кога беше бек.

Во Јануари очекувам едно засилување на таа позиција како што имаше пред некој ден шпекулации за Де Роси.

...таков е Бентнер , не е константен во добрите игри ,може да реши утакмица и после то нигде го нема ,ке видиме дали ке биди случај тоа и наредниов период...и една чудна статистика ,Бентнер 90% од головите што ги постигнал биле откако влегол како резерва...лани Тотенхем,Астон Вила,Ливерпул...еве вчера...подобро му е да си влегува како резерва , и за него и за тимот...:helou:

epa aj wellcome back xD
aa za mladite znaeme i od Barsa onoj go zema 15 godini sea 14 godisen aa sea za ovoj tim sea u moment so ni igra nigde nema igraci :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom