[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Samo neka dojde DUDU da go trgne Bendtner :pos2:
Е свите тоа сакамо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo neka dojde DUDU da go trgne Bendtner :pos2:
Е колку точно е тоа колку и да е сурово...AKOOO во која и да е форма ДУДУ ќе е у БОООЉЕ форма него Бендтнер
:helou:
Како го кажа ова ко да ни згрешиле многу нештоСо огромно задоцнување поради скапаниот мој провајдер, да му ја честитам новата улога на Фабрегас за која што верувам дека е вистинската за него. Верувам дека неговата борбеност, мотивираност и посветеност ќе им ги пренесе на останатите во тимот. И самот изјави дека вечерашниов натпревар ќе биде со големи емоции изигран од негова страна.
Претчувствувам дека ќе се испорача нешто специјално вечерва од нашите фудбалери.
Нека му ја мислат гадовите од Киев, со кого одиграле нерешено. Вечерва ќе посакаат никогаш да не се родиле.
На мене згрешиле. :tv:[zEUs];1907491 напиша:Како го кажа ова ко да ни згрешиле многу нешто:helou:
На мене згрешиле. :tv:
Абе ја како што знам фудбалот уствари спортот треба да биде нешто што ќе ги зближжува љуѓето а не да војувааДа не се надеваме дека нашиот тим нема да киксира и вечерва . . . но како што рекол арсеналмартин24 дека ГАДОВИТЕ ОД КИЕВ ВЕЧЕР ЌЕ ЗАЖАЛАТ ШТО ДОШЛЕ НА ЕМИРАТИ ! ! ... пис !:salut:
[zEUs];1907539 напиша:Абе ја како што знам фудбалот уствари спортот треба да биде нешто што ќе ги зближжува љуѓето а не да војувааможе ни згрешиле ама не до толку
![]()
Луѓе? „Фудбалерите“ од Киев јас не ги сметам за луѓе. А тешко дека вакви „фудбалери“ се достојни да претставуваат нешто во спортот.[zEUs];1907539 напиша:Абе ја како што знам фудбалот уствари спортот треба да биде нешто што ќе ги зближжува љуѓето а не да војувааможе ни згрешиле ама не до толку
![]()
Па да погоден момент е ама ќе биде уште погоден да им се истуримо на ЧелзиДруже толку сум депримиран у последно време ... па мислам дека една КАТАСТРОФА добро би им дошла на КИЕВЦИТЕ ... :pos2::pos2:
Добредојде. :salut:Да не се надеваме дека нашиот тим нема да киксира и вечерва . . . но како што рекол арсеналмартин24 дека ГАДОВИТЕ ОД КИЕВ ВЕЧЕР ЌЕ ЗАЖАЛАТ ШТО ДОШЛЕ НА ЕМИРАТИ ! ! ... пис !:salut: