Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја на сателит ке ја гледам.

На која програма ке биде на сателитска...? дали е некоја од кодираните или...??????
Пошто јас немам од тие ресивери со софтвери за отварање програми,па кога ќе си дојдам во Македонија ќе си земам вероватно еден таков,ама засега........:(

На која програма ке биде на сателитска...? дали е некоја од кодираните или...??????
Пошто јас немам од тие ресивери со софтвери за отварање програми,па кога ќе си дојдам во Македонија ќе си земам вероватно еден таков,ама засега........:(
БЛАДЕ :) тука во скопје има официјален клуб на арсенал навивачи од македонија :) местото каде што се собираме е спортски бар и таму секогаш даваат на сателиска, а на која програма врска неам.

Дуелот денеска е многу важен. Ако Порто киксне а ние тепаме, можеме релаксирано да играме на Драгао.

arsena se dobar tim i veruvam deka ke pobedat protiv dinamo i chelsea
Да се надеваме... :pipi:
Дуелот денеска е многу важен. Ако Порто киксне а ние тепаме, можеме релаксирано да играме на Драгао.
Точно од големо значење е... ама мие сме голем клуб кој не се надева на други киксоој за да оди во наредна рудна :pipi:

БЛАДЕ :) тука во скопје има официјален клуб на арсенал навивачи од македонија :) местото каде што се собираме е спортски бар и таму секогаш даваат на сателиска, а на која програма врска неам.

Аха,ок не е проблем тука вероватно ќе гледаме на sky diretta, па ги кажуваат сите утакмици по малку а исто така и голови кога паѓаат одма ги гледаме,се надевам дека ќе имаме што да видиме денес ( нешто слично како против Фенербахче на гости ), а?????????

П.С. за клубот знам и искрено сакав да дојдам еднаш да видам кај е,ама не успеав,а сега не сум во Македонија,ама сигурно дека еден ден ќе ве посетам,поздрав......!!!!!!!!

[zEUs];1907026 напиша:
Точно од големо значење е... ама мие сме голем клуб кој не се надева на други киксоој за да оди во наредна рудна :pipi:
Абе не се сеќирај ти :) ние ке играме со трет тим без гајле :poss::poss::poss:

Аха,ок не е проблем тука вероватно ќе гледаме на sky diretta, па ги кажуваат сите утакмици по малку а исто така и голови кога паѓаат одма ги гледаме,се надевам дека ќе имаме што да видиме денес ( нешто слично како против Фенербахче на гости ), а?????????
Незнам што да ти кажам али денеска мислам дека ке има доста голови :)

Мој тип: 3-0

Незнам што да ти кажам али денеска мислам дека ке има доста голови :)

Мој тип: 3-0
И ја мислим дека ќе има многу голоој :pipi: ние како и секогаш ќе напаѓаме ќе правиме шанси ќе играме отворен фудбал а за тоа со колку гола ќе тепамо ќе биде пред се заслужен Бентнер :pos: тој има највеќе шански и треба веќе еднаш да проработа неговиот сенс за гол :pipi:

Мој тип : 4-1 :wink:

http://liveonsat.com/today.php

eve ti linkce da si vidis kaj ja davaat na satelit

p.s. ne znam kaj se naogas ama ako go imas digi paketot koj se uste e kodiran vo nagra 2 ke mozes da ja gledas :helou:

[zEUs];1907084 напиша:
И ја мислим дека ќе има многу голоој :pipi: ние како и секогаш ќе напаѓаме ќе правиме шанси ќе играме отворен фудбал а за тоа со колку гола ќе тепамо ќе биде пред се заслужен Бентнер :pos: тој има највеќе шански и треба веќе еднаш да проработа неговиот сенс за гол :pipi:

Мој тип : 4-1 :wink:

ne se nadevajte na mnogu golovi
najmnogu 1:0 ili nedaj boze 0:0

ne se nadevajte na mnogu golovi
najmnogu 1:0 ili nedaj boze 0:0

Па... :toe:
Според мене у Лш баш ни иде и давамо многу голови а сега ако игра Вела во почетниот тим сигурно ќе има повече голови :zver: е малиот, а и плус ако му појде на Бентнер и искористи некој од 100% шанси е тогаш ќе има голови :wink:
ама сепак е ова само мое мислење... вечер ќе видимо што ќе се дешава :vozbud:

[zEUs];1907161 напиша:
Па... :toe:
Според мене у Лш баш ни иде и давамо многу голови а сега ако игра Вела во почетниот тим сигурно ќе има повече голови :zver: е малиот, а и плус ако му појде на Бентнер и искористи некој од 100% шанси е тогаш ќе има голови :wink:
ама сепак е ова само мое мислење... вечер ќе видимо што ќе се дешава :vozbud:
За Бентнер нема 100% шанси :pos:

И каде бе Вела мал? Поголем е од тебе.. :pos::pos::pos:

а бе сто се плашите арсенал е сигурен да ги помине групите

За Бентнер нема 100% шанси :pos:

И каде бе Вела мал? Поголем е од тебе.. :pos::pos::pos:
Тиа са 100% шансе ама пред тој да ја фати топката :pos:

Абе не е мн поголем од мене... само неколку месеца :pos:

а бе сто се плашите арсенал е сигурен да ги помине групите
Никој не се плаши...знаемо мие дека ќе пројдемо :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.