Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми се веруа да ги има сеа :jaj: инаку сите беа убави особено на Вела а и на Симпсонг не беа лошиГоловите да ги постира некој... :helou:
Фала :smir: зверови се :wink:Честито победа :smir: добар подмладок![]()
OK фала на информација... :salut:[zEUs];1850516 напиша:Не ми се веруа да ги има сеа :jaj: инаку сите беа убави особено на Вела а и на Симпсонг не беа лоши![]()
OK фала на информација... :salut:
фала брате сеа после ова убаво објаснување исто како да сум го гледал натпреварот....[zEUs];1850620 напиша:Првиот гол беше ремек демо супер топка од страна на Вела(мислам) кон Симпсонг во празно меѓу двајца играчи и Симсонг остана сам на сам со голманот и не можеше да згреши, а пак вториот беше одиграна супер акција од страна на Вела кој им го сврте на свите мозокот и останаа сами со голманот тој и Симпсонг па Вела не беше себичен и му додаде на Симпсонг кој ја имаше лесната задача да постигне гол во празна мрежа, а пак за третиот неможе да се опише тоа беше мајсторија на Вела, одличен додир на топката од 17метра лоб и Киркланд не се мрдна од место само ја пратеше топката со поглед која заврши во мрежата а и плус имаше Вела до него противнички играч кој му пречеше ама пак тој е звер и можеше да го напрае ова.
Честито победа за можеби екипата која го играт најубавиот фудбал во Европа :smir:.
Продолжете така :smir:.
Не се фурајте мн мнГлејте да не биде ко со Хал.
More do utakmicata so Chelsea pa i niv, treba sve da tepame.