Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, се пожали на повреда и затоа беше заменет. Али нее ништо сериозно, барем не делуваше така. :)
Подобро ќе биде да не е. Се наоѓа во топ форма.
Ако биде оспособен за игра во Сабота тогаш треба да го видиме на местото на Бендтнер кој има огромен пад во формата. :pipi:

Подобро ќе биде да не е. Се наоѓа во топ форма.
Ако биде оспособен за игра во Сабота тогаш треба да го видиме на местото на Бендтнер кој има огромен пад во формата. :pipi:
Двајцата ке играат :) Барем јас така мислам.

Двајцата ке играат :) Барем јас така мислам.
Бендтнер одмараше на последниот натпревар, а Вела не. Може и двајцата да ги видиме во составот. Вела како полушпиц, а Бендтнер шпиц. Треба пак да се користи формацијата 4-4-1-1

Мислам дека Венгер треба да му даде повеќе шанса на Вела, дечкото е ѕвер.

Тим со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина. :vozbud:

Мислам дека Венгер треба да му даде повеќе шанса на Вела, дечкото е ѕвер.

Тим со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина. :vozbud:

Tocno e se soglasuvam so tebe ..
Mislam deka Vela go zasluzuva 1timskiot status
Ekstremna brzina,silen shut,dribler,fer igrac,i golem koeficient na realizacija sekako sudeno spored toa so go imame videno od nego lesno moze da kazeme deka toj e najnovata zvezda na ARSENAL ... pozz decki

Затоа викам....Сонг ме изнасмеа....хахахаха....тој можи да игра таму во Бартингтон или Вортингтон...Ко ке стани класа играч можи ке размислиме...Позззззззз

aj edno offtopic ali mi treba da znam... koj e kapiten na mladata angliska reprezentacija??? i ako moze potvrda od nekoja oficijalna strana

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom