Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
fala navistina i golem respect do deckite od manchester so cestitaa pobeda a ovie plackovcite ko Chombe ke se kriaat samo i ke laaat na mesecinata

Честито победа!

Насри ѕвериште големо ви е:)

Честито победа:smir:

уште од вчера на сите манчестерци им кажував дека ќе изгубат бев 1 000 000% дека ќе победите:)
имав неверојатно претчуство ... јас гатам :vozbud::icon_lol:

честитки уште еднаш за одличната игра :pipi:

Ова беше еден од најдобрите натпревари течна игра добра тактика напред Арсенал, и да видиме сега што ќе извадат медиумите во врска со Венгер дека треба да замине од Арсенал.

Супер натпревар со инзворедни шанси, мислам дека Арсенал можеше да постигне уште најмалку 4 гола, бентнер и фабрегас се изнапромашија.

АРСЕНАЛ ШАМПИОН!

Честитки за победата,кристално чиста. Браво:smir:

Со тешко срце ви ја честитам победата. Мислам дека на играчки план не беше Јунајтед надигран, али резултатски да. Арсенал занеше како да си ги искористи шансите денеска, и тоа ја направи разликата ...

Фала за сите честитки :pipi:

како што и реков пред некое време, нас ни иде со тимови кои знаат да играат отворен фудбал како што беше и овја, а не со тимови кои чекаат само од прекини :jaj:

Фала ви на сите за честитките и постовите
и најреспект за Џену Грл за постот
а не е до среќа зашто сепак и ние имафме мн мн мн мн шанси али Бендтнер незнаеше за кој игра повекепати :vozbud::helou:
иии rossonerka дај типуј пак за нас
хахаха

Фала ви на сите за честитките и постовите
и најреспект за Џену Грл за постот
а не е до среќа зашто сепак и ние имафме мн мн мн мн шанси али Бендтнер незнаеше за кој игра повекепати :vozbud::helou:
иии rossonerka дај типуј пак за нас
хахаха
Не ми спомињај веќе Бентнер хахахаха ми ги искина живците!

Честито победа, одличен натпревар. Самир Насри :smir:

БРАВО! уфф колку ми се напуни душава колку само обожавам кога гледам дека кретените губат! браво одлична игра НАСРИ:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom