Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eve nekolku ineresni fakti vo presret na golemot oderbi....Za Fenerbahce ne komentiram, oti ne me interesira....Ushte Dinamo da go pobedime doma, i dosta ni e....E sega...kako 1.koga Junajted pocnuval prv od centarot sekogash ostanuvale neporazeni...kako 2. Koga Martin Atkinson sudel za Junajted na Highbury ili Emirati nikogash Arsenal ne pobedil...kako 3. Koga Arsenal prv izvel korner sekogash pobeduval na domashen teren....Utre poveke i pointeresni...Celosnata statistika e moja i e 99,9 % tocna....

p.c. Koga kapitenot na Arsenal daval gol, Arsenal pobeduval na domashen teren...Site podatoci se od oficijalnoto oformuvanje na Premier ligata, od ranite devedeseti, do den deneshen...Mozi nekoj da go napishi sostavot za utre, kako tip...i realno sho se ocekuva od utakmicata...Ama realno, ne navivacki...Pozzzzz od mene...:baeh::baeh::baeh:

Eve nekolku ineresni fakti vo presret na golemot oderbi....Za Fenerbahce ne komentiram, oti ne me interesira....Ushte Dinamo da go pobedime doma, i dosta ni e....E sega...kako 1.koga Junajted pocnuval prv od centarot sekogash ostanuvale neporazeni...kako 2. Koga Martin Atkinson sudel za Junajted na Highbury ili Emirati nikogash Arsenal ne pobedil...kako 3. Koga Arsenal prv izvel korner sekogash pobeduval na domashen teren....Utre poveke i pointeresni...Celosnata statistika e moja i e 99,9 % tocna....

p.c. Koga kapitenot na Arsenal daval gol, Arsenal pobeduval na domashen teren...Site podatoci se od oficijalnoto oformuvanje na Premier ligata, od ranite devedeseti, do den deneshen...Mozi nekoj da go napishi sostavot za utre, kako tip...i realno sho se ocekuva od utakmicata...Ama realno, ne navivacki...Pozzzzz od mene...:baeh::baeh::baeh:
Ja bi vo sabota junajted da pocne prv od centar, Martin Atkinson da go sudi natprevarot,Arsenal vtor da izvede korner i kapitenot na Arsenal da ne dade gol i Arsenal da pobedi!

Ja bi vo sabota junajted da pocne prv od centar, Martin Atkinson da go sudi natprevarot,Arsenal vtor da izvede korner i kapitenot na Arsenal da ne dade gol i Arsenal da pobedi!

Koga togash ke mora da se smeni tradicijata...Mislam deka sega e pravoto vreme za toa....I jas bi sakal da se sluci toa...K evidish utre kolku interesni fakti ima, koi i jas ne sum gi znael, do denes...:pos2:

102 мислења се избришани од темава од 1ви ноември навака. Смирете се пошто сум при крајот со нервите за муабети и калакурници.

Еве еден добар удар на Ван Перси:pos2:
Vanpersie.gif

Stolee, ако мислеше дека погоре не сум сериозен, твоја грешка.

Баниран си од темава, постот го оставам за да видат колегите од твојот Фан Клуб како не се води дискусија.

Шо побрзо ќе се врати Дуду тоа подобро за Арсенал :wink: , играмо супер ама нема човек кој ќе даде гол :jaj: и заради тоа ни треба Едуардо дека тој е таков човек кој знае да даде гол :vozbud:

[zEUs];1833821 напиша:
Шо побрзо ќе се врати Дуду тоа подобро за Арсенал :wink: , играмо супер ама нема човек кој ќе даде гол :jaj: и заради тоа ни треба Едуардо дека тој е таков човек кој знае да даде гол :vozbud:
:tapp:

Dudu dodeka da se vrati vo forma ke pominat sigurno 2-3 meseci...Ne se mislete deka odma shto ke zaigra, ke dade 3 goal...Jas tipuvam na negovo kompletno vrakanje nekade na Boxing day...Togash imame zgusnat raspored i ke bidi super ako se vrati vo golgeterska forma...Sega na 4 naredni natprevari ocekuvam 10 boda...Epa ke vidime kako ke bidi...Koga bi moral da biram bi biral Tom4e da se vrati najbrzo od site drugi povredeni...Imame ofanzivni napagaci ama nemame nekoj koj ke povlece i mozi da postigni gol od 20-30 metri....Treba takov igrav, vo Rosicky, koj ke mozi da ja kreni nashata igra za edna klasa pogore....Taa klasa ke bide najvisokata klasa...veruvam...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom