gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Bolje nego Bendtner - VelaЈас викам Вилшер - Вела напад :kesa:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bolje nego Bendtner - VelaЈас викам Вилшер - Вела напад :kesa:
Ja bi vo sabota junajted da pocne prv od centar, Martin Atkinson da go sudi natprevarot,Arsenal vtor da izvede korner i kapitenot na Arsenal da ne dade gol i Arsenal da pobedi!Eve nekolku ineresni fakti vo presret na golemot oderbi....Za Fenerbahce ne komentiram, oti ne me interesira....Ushte Dinamo da go pobedime doma, i dosta ni e....E sega...kako 1.koga Junajted pocnuval prv od centarot sekogash ostanuvale neporazeni...kako 2. Koga Martin Atkinson sudel za Junajted na Highbury ili Emirati nikogash Arsenal ne pobedil...kako 3. Koga Arsenal prv izvel korner sekogash pobeduval na domashen teren....Utre poveke i pointeresni...Celosnata statistika e moja i e 99,9 % tocna....
p.c. Koga kapitenot na Arsenal daval gol, Arsenal pobeduval na domashen teren...Site podatoci se od oficijalnoto oformuvanje na Premier ligata, od ranite devedeseti, do den deneshen...Mozi nekoj da go napishi sostavot za utre, kako tip...i realno sho se ocekuva od utakmicata...Ama realno, ne navivacki...Pozzzzz od mene...:baeh::baeh::baeh:
Ja bi vo sabota junajted da pocne prv od centar, Martin Atkinson da go sudi natprevarot,Arsenal vtor da izvede korner i kapitenot na Arsenal da ne dade gol i Arsenal da pobedi!
Тогаш ке се врати во вториот тим. :tv:Eduardo da Silva come back for Man.City.:zlo::zlo:
[zEUs];1833821 напиша:Шо побрзо ќе се врати Дуду тоа подобро за Арсенал :wink: , играмо супер ама нема човек кој ќе даде гол :jaj: и заради тоа ни треба Едуардо дека тој е таков човек кој знае да даде гол![]()
Значи немаме напагачи што знаат да дадат гол, освен Едуардо?:jaj:[zEUs];1833894 напиша:Па да не е таке :jaj: