Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не играше во одбрана туку играше среден ред. И сосема ништо не направи. Така да еден од најслабите(ако не и најслаб) на натпреваров, мислам дека нее за прв тим.

Тоа е тоа, и само едно ми криво тоа што не влезе слободнион на Ван Перси :)

Поздрав.
Ах,извини...средниот ред само напаѓа?:nesum:
Што ти можам...може до очите е.:pipi:
Ама затоа ќе даде во среда..мора некоја бомба да влезе:)

odlicna utakmica neka ni e cestita pobedata i neka se srekni west ham so ne primija uste nekoj gol

Ах,извини...средниот ред само напаѓа?:nesum:
Што ти можам...може до очите е.:pipi:
Ама затоа ќе даде во среда..мора некоја бомба да влезе:)
Логикс како и дае, дал напаѓал дал не напаѓал, дечкото не направи ништо. И тоа мое мислење и не ми докажувај нешто што неможеш. Затоа коментаријси давај си твое мислење, мене не ме убедувај.

Логикс како и дае, дал напаѓал дал не напаѓал, дечкото не направи ништо. И тоа мое мислење и не ми докажувај нешто што неможеш. Затоа коментаријси давај си твое мислење, мене не ме убедувај.
Nikoj ne te ubeduva vo footballot ne postojaat filozifi,vo red e da si imas mislenje a kolku si vo pravo toa e veke druga rabota,ili ako ne moze tebe nekoj da ti go promeni mislenjeto togas ne go iskazuvaj svoeto i kuliraj si,znaci site se voodusheveni od Song ti ne si?pa dobro!Ali Song ja zgolemuva defanzivata na timot a namaluva od offanzivata so e logicno toa i mu treba na timot toa i go saka Wenger

Nikoj ne te ubeduva vo footballot ne postojaat filozifi,vo red e da si imas mislenje a kolku si vo pravo toa e veke druga rabota,ili ako ne moze tebe nekoj da ti go promeni mislenjeto togas ne go iskazuvaj svoeto i kuliraj si,znaci site se voodusheveni od Song ti ne si?pa dobro!Ali Song ja zgolemuva defanzivata na timot a namaluva od offanzivata so e logicno toa i mu treba na timot toa i go saka Wenger
Правата личност најде да кажува :) Кој неодамна Денилсон го сметаше за Идиот.

:zver:

Вака сега,гледам дека се препуцувате еден на друг...Сонг не би го ставил во ситуација за најдобар фудбалер на мечот,а уште помалку Бентнер...добро Сонг имаше 2-3 продори и префлања не топката ,но не беше константен цел меч,беше добар но не и најдобар.За Бентнер немам коментар...толку беше тромав и изгубен што не заслужува повеке шанса за во прв тим,дали забележавте како се движеше на 10 мин до крајот(напагач) срамота,немаше никаква контрола на топката,му се одбиваше како од камен...незнам ---АДЕ покажа кој го заслужува местото во првиот тим

jako jako izigrano:vozbud::vozbud::vozbud:
sho ke bide so totenham vo sreda ejjjj teska utakmica aj valda ke gi zgazime gradskite rivali:vozbud::vozbud::vozbud:

Pa ke bide tesko zatoa sto ke bidat posebno motivirani za so Arsenal i toa e toa ke vidime.

Ги жалим тотенхем сеа кој ќе игаа со нас :vozbud:, абе за нив нема жал :vozbud: ќе им удримо едно петардиче :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom