Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nasri me zagrizuva tapa igra 2 utakmici po red. I Bendtner bese tapa prvo poluvreme drugite okej izigraa.Adebajoooor,Adebajooooor
Give him the ball
and he will score!
Бравос...одличен натпревар.
ПС:СОНГ И БЕНТНЕР ЅВЕРОВИ!
I da gi trosis na kondomi decki...Bravo decki neka vi e so sreka pobedata...a na mene parite!!..pozz
I da gi trosis na kondomi decki...
Диаби....ја удри со глава,па ја чепна и со рака,но немаше елементи за пенал....ненамерно,немаше некоја опасност...Честитки,него пред да го даде 2-от гол Адебајор,некој во шеснаестикот на Арсенал играше со рака.Не ја видов репризата...
ne spamiraj Zeuse.[zEUs];1793939 напиша:
ne spamiraj Zeuse.
Penal bese ama ke go branese Almunia.
Adebajoooor,Adebajooooor
Give him the ball
and he will score!
Бравос...одличен натпревар.
ПС:СОНГ И БЕНТНЕР ЅВЕРОВИ!
Se zaebavam be! lol ,ne bese penal.
Сонг го имаше насекаде....незнам како не се измори.Одличен во одбрана без некоја грешка,солидни пасови.....што сакаш повеќе?Не а тупи сега и ти работава. Едни од најслабите(на денешниот меч) ги правиш најдобри, смешно..
ПС: Нападот на Арсенал е Адебајор-Ван Перси нема тука никаков Бентнер мислев дека може нешто да направи, али од оваа утакмица се уверив дека грешам. Како и дае, подобри сме со Аде од колку со Бентнер.
Поздрав, нека ни е честито победата! :helou:
Не играше во одбрана туку играше среден ред. И сосема ништо не направи. Така да еден од најслабите(ако не и најслаб) на натпреваров, мислам дека нее за прв тим.Сонг го имаше насекаде....незнам како не се измори.Одличен во одбрана без некоја грешка,солидни пасови.....што сакаш повеќе?
Бентнер....многу се трудеше денес.Имаше една шанса од тешка позиција што сам си ја создаде...за малце гол.Имаше некој добри пасови....но да имаше и некој грешки.Одлично соработка со Аде,првата акција со двојно проигрување Аде не ја искористи...но втората,одичен пас на Бентнер и гол на Адебајор...
Најслаби?:nesum: